Set trambulina diametrul 457 cm SPARTAN – reducere 15%

Daruieste copilului tau un cadou inedit !

Trambulina respecta cele mai stricte standarde de siguranta conform normelor europeneTÜV NORD.

 

Plasa de protectie are un rol foarte important:

Materialul din polietilena este foarte dur, negru, EPE conductă cu diametrul de spumă de 48 mm, grosime de 10 mm de fixare:
U – console de fixare, superioare şi tuburi din oţel Ø 28 mm grosime

 

/11234-19787-thickbox/set-trambulina-diametrul-457-cm-spartan.jpg         /11234-19787-thickbox/set-trambulina-diametrul-457-cm-spartan.jpg

 

Aceasta trambulina trebuie utilizata in aer liber.

Atat arcurile, cadrul, picioarele cat si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt de calitate superioara, galvanizate.

Proiectat in SUA materialul suprafetei de sarit este rezistent la razele UV.

Setul contine:

– trambulina;

– plasa de siguranta;

– protectia pentru arcuri;

– suportul pentru plasa de siguranta.

Aceasta trambulina dezvolta urmatoarele capitole ale inteligentei multiple:

– Inteligenta spatiala – Acest tip de inteligenta are in vedere abilitatile de crea o reprezentare vizuala-spatiala a lucrurilor, de a gandi in dinamica. Este inteligenta specifica arhitectilor, constructorilor, pictorilor, pilotilor de avion sau de masini de curse. Copiii cu o inteligenta spatiala dezvoltata creeaza reprezentari vizual-spatiale ale lucrurilor si le pot transpune pe suporturi concrete, isi pot imagina si pot proiecta lucrurile, observa dinamica lucrurilor.  

– Inteligenta kinestezica – Acest tip de inteligenta are in vedere abilitatile de exprimare cu ajutorul corpului, coordonarea foarte buna intre partile corpului, rezolvarea problemelor prin activitati fizice. Este inteligenta specifica sportivilor, dansatorilor, balerinilor, chirurgilor, celor care au meserii in care finetea miscarilor este importanta. Copiii cu o inteligenta kinestezica dezvoltata au o foarte buna coordonare ochi-mana, o mare capacitate de exprimare a emotiilor cu ajutorul miscarii si sunt talentati la sport.

– Inteligenta naturista/ambientala – Acest tip de inteligenta are in vedere abilitatile de a intelege natura, de a ajuta la pastrarea ei. Este inteligenta specifica biologilor, exploratorilor, cercetatorilor in domeniul naturii. Copiii cu o inteligenta naturista dezvoltata se vor bucura sa invete despre plante si animale, sa participe la excursii si expeditii, sa ajute la conservarea mediului.

Caracteristicile tehnice ale produsului sunt:

– diametrul trambulinei: 457 cm
100 arcuri galvanizate
– cadrul galvanizat de Ø 45 mm
– 5 Picioare (in forma de W)
– 10 stalpi suport pentru plasa
– suprafata de sarit: dezvoltata si importata SUA
– scarita nu este inclusa in set  ( este recomandat sa cumparati si Scarita pentru trambulina SPORTMANN – 69,00 lei )
– sarcina maxima admisa: 180 kg
– greutate produs: ~ 55 kg

– arcuri din sarma de otel galvanizat 3,2 mm, lungime 178 mm (28 N) in spirala, 25 mm diametru

– contine o cheie de resort

– inaltime de la sol : 88 cm

Avantajele achizitionarii acestui produs sunt:

– livrare in maximum 3 zile indiferent de locatia aleasa de dvs. pentru livrarea produselor in Romania;

– taxe unice de livrare(daca sunteti dinBucuresti si comanda dvs. este de min.300 lei livrarea este gratuita sau, in cazul comenzilorsub 300 lei, de 14Lei pentru fiecare comanda, indiferent de greutatea produselor selectate iar daca ati ales pentru livrare o localitate din afara Bucurestiului, un oras mare sau o comuna aflata in aria de acoperire a firmei partenere care ne asigura curieratul, taxa noastra de livare este unica, indiferent de greutatea coletului cu produse si locul selectat, 19 lei );

– garantia restituirii banilor este asigurata 100%(daca nu sunteti multumit de produsul cumparat, returnati-l pur si simplu nefolosit, in maxim 10 zile in pachetul original pentru a beneficia de restituirea integrala a contravalorii produsului sau shimbarea acestuia cu un alt produs identic sau diferit), puteti apela la serviciul suport clienti prin telefon sau e-mail pentru o rezolvare rapida, fara batai de cap;

– multiple modalitati de plata oferite(daca doriti sa va ridicati singur produsele, atunci puteti plati in numerar la sediul ookee.ro, daca doriti livrare prin curier, atunci puteti alege fie plati in numerar (ramburs) catre agentul curierului cu ocazia primirii coletului cu produse, fie online cu card bancar sau prin ordin de plata anterior livrarii);

– platile online sunt garantate 100%(la orice tranzactie efectuata cu cardul bancar la OOKEE.ro, numarul dvs. de card este criptat si protejat, departe de hoti si orice alta persoane neautorizate, datele acestuia nefiindu-ne  nici macar lor dezvaluite. Solutia E-payment folosita de OOKEE.ro si apartinand – GECAD – este printre cele mai sigure programe din Romania ca securitate la platile online. Confidentialitate si siguranta totala!).

Pretul acestui produs este de 1.493,37 lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat acum de la magazinul ookee.ro.

Pretul initial al produsului a fost de 1.756,90 lei.

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp.

Recomand cumpararea acestui produs deoarece este de o calitate superioara iar reducerea este una destul de consistenta.

Produse de calitate la pret redus !


Lasă un comentariu