Espressor cafea Philips Saeco Moltio – reducere 1300 lei + 2 cadouri

Aceasta este o oferta foarte atragatoare care nu poate fi refuzata !

Profitati de aceasta oferta acum deoarece este unica in Romania !

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp.

Detalii oferta:

– 1 Espressor cafea Philips Saeco Moltio HD8769/19, Putere 1850W, Rezervor 1.9 litri, Capacitate boabe 290 grame, Argintiu 

– 1 Cadou: Lavazza Cafea macinata Crema e Gusto 250g(valoare 39,00 lei)

 

1 Cadou: Masina de tocat Rohnson Heavy Duty Line R540, Putere 1800W, Capacitate tocare 2.5 kg/min, Argintiu( valoare 599 lei)

Cafea fără gust ars datorita râşniţelor 100% ceramice
Acest espressor este echipat cu râşniţe de cafea 100% ceramice. Saeco utilizează râşniţe ceramice datorită măcinării consecvente, fără a supraîncălzi boabele de cafea, pentru un espresso impecabil. Ceramica asigură de asemenea performanţe de durată şi o funcţionare complet silenţioasă.
Boiler de încălzire rapidă

Cafea fără aşteptare datorita boilerului de încălzire rapidă
Tehnologia boilerului de încălzire rapidă pentru Saeco asigură faptul că aparatul dvs. este întotdeauna pregătit. Acum nu va mai trebui să aşteptaţi între pregătirea fiecărui espresso, ci puteţi pregăti cafea după cafea.

Savurati aromele cu schimbătorul de boabe de cafea
Cu espressoarele Saeco Moltio puteţi acum schimba boabele cu un singur clic datorită recipientului înlocuibil patentat pentru boabe de cafea. Bucuraţi-vă de comoditatea de a schimba rapid amestecarea boabelor şi găsiţi compoziţia perfectă pentru fiecare preferinţă de gust şi moment al zilei.
Carafă cu două compartimente

Spumă este perfectă datorita carafei pentru lapte cu două compartimente
Savuraţi specialităţile din lapte complet automate cu ajutorul noii carafe pentru lapte , cu tehnologie cu două compartimente. Pur şi simplu turnaţi laptele în carafă, conectaţi-o la aparat şi selectaţi băutura dorită. Cu ajutorul tehnologiei cu două compartimente, vă veţi bucura întotdeauna de preparate din cafea profesionale, cu o spumă densă care durează mult, la o temperatură ideală, cu un flux constant al laptelui, fără riscul de stropire.

Curăţare uşoară datorita componentelor lavabile în maşină
Pentru confortul dvs., puteţi pune tava de scurgere şi sistemul de spumare a laptelui sau carafa pentru lapte Saeco în maşina de spălat vase. Aceasta va economisi timp şi va asigura o curăţare economică.

Un aparat  dotat cu sistemul automat de curăţare şi detartrare
Saeco a conceput acest espressor pentru fi capabil să îşi cureţe automat cu apă circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-vă un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de cafea. Curăţarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Acesta nu numai că va afişa un mesaj atunci când detartrarea este necesară, dar procesul automat de detartrare vă va porni aparatul şi vă va ghida cu ajutorul unor mesaje clare afişate pe ecran atunci când trebuie să interveniţi. Detartrarea nu a fost niciodată mai uşoară!

Pentru asigurarea functionarii optime inca de la inceput, Philips testeaza produsele in fabrica, acestea putand sa prezinte urme de cafea in aparate. Acest lucru se specifica si pe ambalajul produsului.

Caracteristicile tehnice sunt urmatoarele:

Putere-1850 W

Presiune-15 bari

Capacitate rezervor-1.9 litri

Culoare-Argintiu

Dimensiuni (L x I x A)-256 x 350 x 470 mm

Greutate-8.5 kg

Capacitate boabe de cafea: 290 grame

Garantie (luni): 24

Avantajele achizitionarii acestui produs sunt:

  • ai 14 de zile calendaristice la dispozitie pentru a solicita returul produselor achizitionate de aici;
  • transport GRATUIT  in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 99 lei;
  • transport GRATUIT  in  afara Bucurestiului  pentru comenzi mai mari de 299 lei;
  • plata se poate face ramburs, prin transfer bancar sau online „3-D Secure”;
  • ca sa returnezi o comanda, e de ajuns  telefonezi sau sa  trimiti un email;
  • deschizi coletul inainte de plata.

Pretul acestui Espressor performant, este de  2.999,00 lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat acum de la magazinul marketonline.ro.

Pretul initial al produsului a fost de 4.299.00 lei.

La aceasta comanda beneficiati de un 2 cadouri in valoare totala de 638,00 lei:

– 1 Cadou: Lavazza Cafea macinata Crema e Gusto 250g(valoare 39,00 lei)

– 1 Cadou: Masina de tocat Rohnson Heavy Duty Line R540, Putere 1800W, Capacitate tocare 2.5 kg/min, Argintiu( valoare 599 lei)

 

 


Lasă un comentariu