Heli tur din Bucuresti la castelele Bran si Peles – pentru 5 persoane

Bucurati-va de peisajele uluitoare, admirati de sus Castelul Bran si Castelul Peles si aveti privilegiul de a face o vizita privata in fiecare.

Acum aveti aceasta posibilitate unica ! 

Acum esti deasupra grijilor !

Trebuie doar sa te relaxezi !

Faceti o oprire in Sinaia, perla statiunilor montane din Romania, pentru un pranz special servit la cabana de vanatoare a fostului dictator Ceausescu. Supa de fazan, pastravi pe pat de telina, prepelite umplute, medalion de caprioara vor fi savurate impreuna cu cele mai bune vinuri romanesti si, desigur, cu traditionala tuica!

O limuzina va preia de acasa si va transfera la heliport la inceputul programului, iar la incheiere va tranfera inapoi acasa.

 

Heli tur din Bucuresti la castelele Bran si Peles pentru 5Activitate disponibila in locatia : Bucuresti

  • Titularul voucherului va primi toate detaliile despre accesul la locul desfasurarii activitatii in momentul rezervarii acesteia ( cu 7 zile inainte de data solicitata conform Termenilor si Conditiilor Generale). Aceste informatii sunt listate in documentul care confirma rezervarea activitatii – Activity Pass.

    Trebuie sa iei in considerare faptul ca aceasta este o activitate de zbor, dependenta de conditiile meteo si obtinerea tuturor avizelor necesare efectuarii zborului. Pilotul comandant are responsabilitatea efectuarii zborului in conditii de maxima siguranta astfel ca ii revine autoritatea absoluta de a decide oricand intreruperea sau amanarea misiunii.

    Validitate voucher: 12 luni

    Cat dureaza activitatea: circa 7 ore

    Numar minim de participanti pentru  ca activitatea sa se desfasoare: 1

    Numar maxim de participanti la o data fixata:  5

    Varsta minima pentru a participa la aceasta activitate : nu se aplica

    Varsta maxima pentru a participa la aceasta activitate: nu se aplica

     Acesta activitate depinde de conditiile meteorologice

    Ce mai trebuie sa stiti:

    • este inclus transferul cu limuzina de la orice domiciliu de pe teritoriul orasului Bucuresti pana la heliport si de la heliport inapoi la domiciliul clientului
    • pretul include o vizita privata la castelele Bran si Peles, transferurile cu vehiculul la Sinaia si Bran, (daca proprietatea castelului pe care se aterizeaza de obicei nu e accesibila la data zborului – aici organizandu-se diverse festivaluri)
    • Intrucat aceasta activitate implica inchirierea unui elicopter pentru zbor, rugam sa aveti in vedere faptul ca preturile pot suferi modificari in functie de data la care se doreste efectuarea misiunii 
    • elicopter, combustibil, taxe de aeroport, serviciile unui pilot vorbitor de limba engleză şi băuturi răcoritoare servite la bord
    • masa de prânz la Sinaia, în cabana care a aparţinut fostului dictator, Nicolae Ceausescu
    • transfer de la locul de aterizare la castel, la cabana si inapoi la elicopter in Sinaia

Perioada din an in care se poate desfasura activitatea : disponibilitate incepand cu 15 Septembrie 2015

Zilele in care se poate desfasura activitatea: disponibilitate incepand cu 15 Septembrie 2015

Orele de desfasurare a activitatii: se recomanda plecarea dimineata la 09.00; plecarea se poate face oricand la cererea clientului in functie de orarul de vizitare al castelelor si luand in considerare ca elicopterul trebuie sa incheie zborul inainte de asfintitul soarelui

 

Sa daruiesti Vouchere Activitati Cadou este cea mai simpla si spectaculoasa metoda de a face un cadou. Sistemul de plati online iti genereaza automat Voucherul Activitati Cadou personalizat la orice ora ti-ai adus aminte ca trebuie sa faci un cadou. Daca ai ales metoda de plata online dureaza 2 minute sa obtii un Voucher Activitati Cadou; simplu de achizitionat , efectul dorit cand il daruiesti.

Voucherul Activitati Cadou este un document de valoare care da dreptul titularului sau sa desfasoare activitatea trecuta pe voucher. Folosirea voucherului presupune acceptarea de catre titular a termenilor si conditiilor generale de folosire a voucherului precum si a termeniilor si conditiilor specifice activitatii. Voucherul este valid de regula 6 luni sau 12 luni in functie de activitatea aleasa. Unele activitati care se pot desfasura doar vara sau doar pe parcursul a 2 anotimpuri ; in acest caz voucherele sunt valide 12 luni.

Cum arata un voucher cadou?

Voucherul Activitati Cadou contine doua pagini:

-prima pagina sunt detalii despre: activitatea aleasa, codul activitatii, titularul, zona in care se desfasoara activitatea, data pana la care este valid voucherul, numele celui care daruieste voucherul si mesajul acestuia, sectiunile mai importante din Termeni si Conditii Generale.

– in a doua pagina gasesti detalii despre activitatea pe care ati ales-o: descriere, cateva randuri cu termeni si conditii specifice activitatii, calendarul de desfasurare a activitatii.

Voucherul cadou insemna CADOU INSTANT la orice ora?

DA ASA ESTE !

Ganditi-va la prietena, sotia, prietenul, sotul, sau alta persoana indragita de dumneavoastra ca dimineata verifica  emailul chiar de ziua aniversara, dorind sa gaseasca cele mai frumoase urari.Cand deschide email-ul dumneavoastra gaseste un voucher cu activitatea RASFAT( spa, masaj, lectii de machiaj).Ce credeti, o sa fie fericita?

Pasii pe care trebuie sa-i urmati dumneavoastra sunt:

  1. Alegi activitatea. Ai la dispozitie o gama larga de Activitati Cadou.Selectezi o activitate, treci numele persoanei caruia vrei sa-i daruiesti voucherul, de catre cine este oferit voucherul ( de catre tine sau din partea colegilor sau din partea „unui anumit grup”) si un scurt mesaj personalizat.
    Daca nu esti hotarat ce sa alegi poti achizitiona un voucher valoric.
  2. Activezi voucherul achitand contravaloarea lui.
  • Plata se poate face: on line prin MobilPay, Voucherul Activitati Cadou este activ imediat si iti va fi transmis pe e-mail sau il vei putea downloada din contul tau de utilizator Activitati Cadou Supermarket.
  • prin depozit direct in contul lor la cea mai apropiata filiala Unicredit sau Raiffeisen Bank, nu se percepe comision. Voucherul Activitati Cadou va deveni  activ in 4 ore sau cel tarziu urmatoarea zi lucratoare. Va fi transmis pe e-mail, dupa ce contravaloarea lui va fi inregistrata in contul lor,  sau le vei trimite copia ordinului de plata.
  • prin transfer bancar, Voucherul Activitati Cadou devine activ intre 1 si 4 zile lucratoare,  si-ti va fi transmis pe e-mail, dupa ce contravaloarea lui va fi inregistrata in contul lor,  sau le vei trimite copia ordinului de plata.
  • telefonic cu cardul, dupa plasarea comenzii ii suni , iar ei iti proceseza plata la telefon. Voucherul Activitati Cadou va fi activ cel tarziu in urmatoarea zi lucratoare.Se aplica o taxa suplimentara. Voucherul Activitati Cadou  devine activ  si-ti va fi transmis si pe e-mail dupa inregistrarea platii.
  • ramburs, Voucherul Activitati Cadou  va ajunge la tine in maxim 2 zile lucratoare. Vei primi prin curier Voucherul Activitati  Cadou si factura  pe care va trebui sa o achiti impreuna cu taxele suplimentare in functie de valoarea rambursului si costul variantei tipografice a Voucherului . Voucherul devine activ dupa incasarea platii ramburs.

3.   Primesti voucherul in format electronic sau prin posta. Daca ai ales metoda de plata Online , primesti voucherul in momentul finalizarii comenzii.

4.   Daruiesti Voucherul Activitati Cadou

Recomand achizitionarea Voucherului Activitati Cadou, deoarece ai posibilitatea sa poti face pe cineva fericit instant dar si din prisma faptului ca la unele activitati cadou beneficiezi de reduceri consistente.

Pretul acestui voucher este de 30.268.00 lei si poate fi comandat chiar acum de la magazinul activitati-cadou.ro.

 

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp !

 

 


Lasă un comentariu