CHIAR ESTE CEEA CE TI-AI DORIT !

-Detecteaza seismul cu 30-40 de secunde inainte ca acesta sa se produca
– Detecteaza cutremurele înainte ca undele distructive sa ajunga în zona dvs.
– Sunet puternic si distinct, care va trezeste din somn.
– Sensibilitate reglabila.
– E livrat cu o baterie de 9V  care se schimba odata la 2-3 ani).261580
– Montare usoara pe perete, fara suruburi, cuie sau alte unelte, pe baza unui „arici” adeziv.
– Cei care locuiesc la casa, la bloc la parter sau etaj 1, timpul este suficient pentru a iesi din casa.
– Cei care locuiesc la etaje superioare in blocuri au timp suficient pentru a se trezi din somn si a se plasa in locurile cele mai sigure ale apartamentului.

Detector cutremur
Functionare
Alarma e proiectata pentru a furniza avertizari instantanee despre activitatea seismica detectand undele „P” (undele Primare numite si unde de compresie) ale unui cutremur, care calatoresc mult mai rapid decat undele „S” (undele Secundare numite si unde de taiere sau forfecare) ce sunt mult mai distructive. Undele „P” nu sunt periculoase pentru structuri(cladiri) deoarece contin(transporta) aproximativ 20% din energia totala a cutremurului, in comparatie cu undele “S” care sunt periculoase, deoarece transporta aproximativ 80% din energia totala a cutremurului. Undele “S”  determina distrugeri proportionale cu magnitudinea cutremurului si cu durata de oscilatie, cladirile cazand datorita intrarii in rezonanta a frecventei proprii de oscilatie a structurii cu frecventa undei incidente, in acest caz efectul distructiv fiind puternic amplificat.
Undele „S” calatoresc de 1,5 ori mai incet decat undele”P”(aproximativ 3,2 Km/s fata de 4,8 km/s).

Detector cutremur
In Bucuresti alarma avertizeaza cu aproximativ 25-30 secunde inaintea aparitiei undelor „S”. E capabila sa detecteze cutemure puternice de la distante de sute de kilometri sau cutremure minore de la distante de zeci de kilometri fata de zona in care e instalata. Sensibilitatea alarmei poate fi ajustata sa detecteze cutremure incepand cu o valoare apropiata de 4 grade pana la o valoare de 6 grade sau mai mare, pe o distanta de sute de kilometri imprejur.

Detector cutremur

Practic
Tinand cont ca orice cutremurul nu incepe cu intensitatea maxima sau chiar daca incepe puternic, mai dureaza cateva secunde pana sa atinga cladirile pragul lor limita, aveti timp sa iesiti din bloc, casa, vila etc. Eventual, puteti pune langa usa, pe o masuta o suma minima de bani, cheile, un act de identitate, eventual un telefon mobil pe care sa le indesati repede in buzunare in caz de cutremur. Daca nu aveti posibilitatea sa iesiti la timp din imoibil macar va puteti duce intr-un loc mai sigur langa un perete de rezistenta, sub o grinda, etc.
Detector cutremur

Avantajele achizitionarii acestui produs:

– livrare cu verificare a coletului

-primesti banii inapoi daca nu esti multumit de produs in 14 zile;

-plata Ramburs prin curier;

-plata folosind Cardul (Visa, Visa Electron, Maestro si MasterCard, prepaid, de debit sau de credit, indiferent de banca emitenta indiferent daca aceasta este in interiorul sau exteriorul Romaniei);

– plata prin Pay Pal;

– plata prin Transer bancar;

– riscul este 0 GARANTAT de cele doua servicii(Livrare cu verificare si Retur in 14 zile).

Pretul acestui produs este de 144l ei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat chiar acum de la magazinul teamdeals.ro.

Pretul initial al produsului a fost de 360 lei

Recomand cumpararea acestui produs deoarece este conceput pentru siguranta noastra iar  reducerea de 60% este semnificativa.

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp.

 


Lasă un comentariu