Ceas Salvatore Ferragamo Women’s Pink Leather Strap Rose – reducere 51%

Oferta este irezistibila !

Magazinul on-line Boutique Mall pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse ce apartin brandului Salvatore Ferragamo din categoria Ceasuri Dama fara a mai pierde foarte multe ore prin magazine.

Produsul Salvatore Ferragamo Women\’s Pink Leather Strap Rose Watch, este disponibil la un pret corect, pentru ca dumneavoastra sa va completati garderoba si sa il puteti asorta tinutei dorite.

Aveti posibilitatea de a alege produsule Salvatore Ferragamo Women\’s Pink Leather Strap Rose Watch in culoarea PINK-GOLD, acesta fiind disponibil in mai multe culori si nuante. In aceeasi gama, , vei gasi si multe alte produse asemanatoare ale brandului Salvatore Ferragamo. Anii de experienta si renumele pe care il are la nivel international fac produsele Salvatore Ferragamo unele din cele mai dorite si mai cautate din aceasta categorie.

                                      

Avantajele achizitionarii acestui produs:

  • 100% Original
  • Verificarea Coletului
  • Livrare Gratuita
  • Retur 14 zile
  • PLATA : Ramburs in numerar, odata cu primirea produselor la dumneavoastra
  • PLATA : Card de debit sau credit cea mai simpla metoda de plata in conditii de                          securitate maxima

Calitatea este caracteristica principala pe care o cautam cu totii atunci cand vrem sa cumparam ceva, indiferent de ce este vorba.

 

Pretul acestui produs este de  4.408 lei si poate fi comandat chiar acum de la magazinul  b-mall.ro.

Pretul initial a fost de 9.075 lei .

Recomand personal cumpararea acestui ceas de dama  deoarece pretul a fost redus cu 51%  iar calitatea lor este deosebita.

La acest produs economisesti 4.667 lei.

Calitate la pret redus !

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp !

 


Lasă un comentariu