Pulovere cardigan other stories classy – reducere 60%

Acest pulover va scoate in evidenta formele tale deosebite si vei atrage multe priviri !

Acum esti ceea ce doresti de mult timp !

Cardigan Other Stories gri deschis, cu decolteu adanc, se incheie cu nasturi frontal si are doua buzunare. Foarte pufos si placut la purtare.

Compozitie: 34% lana, 34% alpaca, 32% poliester.

Modelul are marimea 38 si poarta un pulover marimea M.

Livrare

Costul livrarii este de numai 10 lei pentru comenzi de pana la 200 de lei. La comenzile de peste 200 de lei, livrarea este gratuita oriunde in Romania.

Produsele sunt impachetate si predate curierului in fiecare zi, inainte de ora 17. Comenzile confirmate pana in ora 17 vor ajunge la destinatar in 24-48 de ore.

Cardigan Other Stories Classy

Cardigan Other Stories Classy

Avantajele achizitionarii acestui produs:

  • Magazinul online www.atlantica.ro este format dintr-o echipă profesionistă care aduce mai aproape de dumneavoastră cele mai actuale tendințe, printr-o gamă largă de produse de înaltă calitate. Proprietarul magazinului online www.atlantica.ro este societatea comercială S.C. Bora Training &Consulting S.R.L., având sediul în Cluj-Napoca, Str. Corneliu Coposu nr 70.
  • Pentru moment singura metodă de plată este plata ramburs, la primirea produselor livrate de către curier. Detalii despre această metodă de plată găsiţi AICI.
  • Toţi clienţii pot beneficia de bonusuri, discounturi şi alte tipuri de cupoane de reducere pentru diferite campanii pe care le vom iniția. Crearea unui cont vă dă posibilitatea să verificați starea comenzilor dumneavoastră, iar abonarea la newsletter vă garanteaza accesul la toate noutățile și ofertele care apar pe www.atlantica.ro.
  • Preţul de expediere a produselor este de 10 lei oriunde in tara. Pentru toate comenzile ce depășesc valoarea de 200 de lei, atlantica.ro vă oferă transport gratuit.
  • Magazinul online www.atlantica.ro colaboreaza cu RPD Curier pentru comenzile din Cluj-Napoca si cu DPD Curier si Nemo Express pentru comenzile din restul tarii.
  • Majoritatea produselor comandate ajung la dvs în 24-48 de ore. În cazul în care un produs nu este disponibil în stoc, un operator vă va suna pentru a vă comunica un termen de livrare sau pentru a vă prezenta alternative ale produselor comandate.
  • Puteţi returna produsul în maximum 14 zile de la primirea acestuia.

Pretul acestui produs este de 169,00 lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat acum de la magazinul atlantica.ro

Pretul initial al produsului a fost de 422,00 lei.

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp.

Recomand cumpararea acestui produs deoarece este de o calitate superioara  iar reducerea de 60%  este destul de consistenta.


Lasă un comentariu