Christian Dior J’adore Voile de Parfum(pentru femei) – reducere 67 lei

Parfumul Dior J`Adore Voile de Parfum este o aroma florala usor pudrata.Ca un voal de matase ce invaluie pielea unei femei lasand in urma un traseu senzual.

Caracteristicile acestui parfum sunt contrastul dintre eleganta rafinata si senzualitate irezistibila. Compozitia se deschide cu note de trandafiri de Damasc si bulgaresti. Inima florala de iris absolut din Toscana.Caracterul floral este accentuat in baza de mosc alb.

Nota de top este prima aroma pe care o simti la prima pulverizare de parfum. Aceasta nota este foarte volatila si se evapora repede.

Nota de mijloc (inimii) este cea care defineste aroma unui parfum. Apare dupa nota de top, de la cateva minute pana la o ora si se mentine mai mult timp.

Nota de baza este cea mai persistenta. O poti simti intre 30 de minute si o ora dupa aparitia notei de mijloc. Nota de baza ramane pe piele cel mai mult, la unele o poti simti chiar si in ziua urmatoare.

Christian Dior Dior J'adore Voile de Parfum 100 ml                Christian Dior Dior J'adore Voile de Parfum 100 ml

 

Christian Dior Dior J'adore Voile de Parfum 100 ml

Trandafir din Damasc, iris, mosc alb

Avantajele achizitionarii acestui produs sunt:

  • Transport Gratuit pe tot teritoriul tarii in cazul comenzii al 1 Parfum sau 1 Parfum + 1 Produs Suplimentar(Cosmetice); sau In cazul comenzii Produse Suplimentare (Cosmetice) in valoare de peste 150 RON.
  • Livrarea coletelor va fi efectuat prin firma de curierat Nemoexpress
  • Plata produselor se va face prin ramburs in toate cazurile. Astfel, pretul produselor comandate se va achita curierului.
  • Exista posibilitatea de a stabili cu firma de curierat un orar de livrare. Acest lucru trebuie specificat in campul mentiuni la lansarea comenzii.
  • Societatea  comercializeaza exclusiv parfumuri originale, de aceea ofera o garantie de rascumparare de 100% pentru toate parfumurile expediate.
    In cazul in care nu sunteti multumiti de parfumul expediat, semnalati acest lucru in scris la adresa:info@parfumexpress.ro
  • Daca doriti livrarea produselor la locul dvs. de munca, la comanda treceti denumirea firmei in rubrica „Observatii”.
  • Clientul achita prin ramburs curierului contravaloarea comenzii la preluarea produsului.

Pretul acestui parfum  select este de 339 lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat chiar acum de la magazinul parfumexpress.ro.

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp.

Pretul initial al produsului a fost de 406 lei.

Reducerea de 67 lei si calitatea acestui parfum sunt doua doua lucruri foarte importante de care trebuie sa profitam acum pentru a  cumpara acest  parfurm original.


Un răspuns la „Christian Dior J’adore Voile de Parfum(pentru femei) – reducere 67 lei”

  1. Avatarul lui dana
    dana

    Oferta e marfa.

    Apreciază

Lasă un comentariu