Allpacka.ro este o firmă specializată în livrarea naţională și internaţională a coletelor, la prețuri accesibile pentru toată lumea!

Clienţii pot compara prețurile de livrare de la companii de curierat rapid de renume mondial (TNT, UPS, DPD, GLS, TCE) şi plasa comenzi online foarte simplu, pentru livrări atât pe teritoriul României, cât şi în peste alte 200 de ţări, cu doar câteva click-uri!
          

Vrei să plăteşti puţin? Sau poate vrei să livrezi ceva urgent? Nu ai timp să mergi la poştă?

Indiferent de nevoile tale, la ei găseşti o soluţie : ei ofera servicii economice pentru cei cu buget redus, servicii expres pentru cei care vor livrare in 24h, servicii de livrare door-to-door. Plăteşti online, iar coletul va fi ridicat de la adresa unde locuieşti sau de unde lucrezi, de către curierul ales chiar de tine. Este foarte uşor! Convinge-te cu ochii tăi!

         

De ce să expediaţi cu Allpacka.ro?

Cine sunt

Allpacka.ro este o companie cu o echipă tânără și rapidă care pune la dispoziţie toată perseverenţa și toate resursele prin serviciile naţionale și internaţionale de livrare colete, oferind tuturor o modalitate simplă și ieftină de a comanda o expediere în România și în cadrul a peste 200 de ţări din întreaga lume.

Ce ofera

Datorită interfeţei plăcute și adaptată să conţină toate detaliile, procesul de comandare se realizează într-un timp cât mai scurt pentru ca expedierea Dumneavoastră să ajungă cât mai rapid la destinaţie. Sunt serioși și înţeleg că treaba făcută bine mulţumește chiar și pe cel mai pretenţios client.

Servicii

Allpacka.ro pune la dispoziţie un sistem eficient de interacţiune cu clienţii. Livrările rapide chiar și în a doua zi, plata online, preluarea comenzii de la domiciliu sau din locul dorit, livrarea oriunde în România precum monitorizarea și înștiinţarea clientului cu progresul expedierii sale sunt doar câteva dintre serviciile oferite de echipa Allpacka.ro.

Preţuri mici

Dacă vă întrebaţi cum Allpacka.ro oferă serviciile sale la preţuri atât de mici, atunci aflaţi că ei grupeaza împreună toate comenzile clienţilor  și le comandă printr-un singur cont ce le oferă reduceri mari din partea tuturor companiilor de livrare. Aceste economisiri sunt transferate pentru Dumneavoastră.

Plateste mai putin folosind cel mai ieftin curier  :allpacka.ro.                        

 


Lasă un comentariu