Set pila electrica cu cap rotativ + doua rezerve – reducere 73%

Pila electrica Velvet indeparteaza pielea ingrosata a talpilor in cateva minute, lasandu-va talpile ingrijite si catifelate, chiar de la prima utilizare.

Pentru a preveni pielea ingrosata care ne poate cauza uneori diferite probleme de sanatate, aceasta trebuie indepartata simplu, rapid si sigur cu acest aparat Soft pentru calcaie.

Pila calcaie

Caracteristici si avantaje:

-Capatul rotativ pe baza de micralumina are particule micro-abrazive ce permit utilizarea cu succes a pilei pentru o perioada indelungata.

-Nu trebuie decat sa rotiti cu grija pila peste pielea ingrosata si veti vedea cum aceasta este indepartata.

-Utilizati numai pe pielea uscata.

Cum se folosește:

Pe pielea uscată, nu sub duș, nu în cadă, nu pe pielea udă. Se acționează butonul, capătul începe să se rotească și se trece ușor peste zonele cu piele îngroșată, fie că vorbim de călcâie, tălpi sau lateralele picioarelor. Atenție! Nu se folosește pe pielea inflamată, rănită, iritată. Și nu este recomandat diabeticilor și persoanelor cu o circulație sanguină slabă.

Pila calcaie

Există șansa să vă răniți la utilizare?

 

Nu! Dacă se apasă prea mult pe capătul rotativ acesta se va opri, deci rănirea tălpilor devine imposibilă. Și chiar nu este nevoie să apeși mult prea tare pentru a opri peria, o presiune doar puțin mai mare decât este necesară oprește rezerva din rotire.

Pila nu se utilizează pe aceeași zonă mai mult de 3-4 secunde, așa că trebuie mișcată pe întreaga suprafață care trebuie “tratată” pănă când se atinge rezultatul dorit.

Eliminarea straturilor de piele întărită se face în trepte, ușor, cu mult mai blând față de o piatră ponce sau o pilă manuală, de exemplu.

Acestea de altfel pot cauza și răni folosite necorespunzător, am avut uneori incidente dureroase din prea mult zel.

După utilizare picioarele trebuie spălate pentru a îndepărta resturile de piele moartă care au fost îndepărtate prin pilire. Iar călcâiele, tălpile și orice zonă cu piele îngroșată rămân mult mai netede, catifelate, fără asperități, piele uscată.

Dispozitivul este destul de ușor de folosit în sine. Inelul de la bază pune pila în acțiune prin simpla rotire.

Și se poate acționa cu o singură mână dacă este necesar.

Pila funcționează cu 4 baterii tip AA.( nu sunt incluse)

Se recomandă folosirea unei creme pentru picioare după utilizare.

Pila calcaie

 

Cum se utilizeaza: Inlocuiti capatul rotativ atunci când observati ca devine ineficient. Utilizati numai rezerva Scholl special conceputa pentru acest aparat.

Specificații

Rezerve Velvet Smooth Express Pedi, 2 buc

Accesorii: Accesorii manichiura-pedichiura

Tip Produs: Rezerva pila electrica

Pentru: Femei/Barbati

Utilizare: Pedichiura

Numar accesorii: 2

Avantajele achizitionarii acestui produs:

-plata folosind Cardul (Visa, Visa Electron, Maestro si MasterCard, prepaid, de debit sau de credit, indiferent de banca emitenta indiferent daca aceasta este in interiorul sau exteriorul Romaniei);

– plata prin Pay Pal;

– plata prin Transer bancar;

Pretul acestui produs este de 59 lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat chiar acum de la magazinul teamdeals.ro.

Pretul initial al produsului a fost de 220 lei.

Recomand cumpararea acestui produs deoarece este de calitate iar  reducerea de 73% este semnificativa.

 


Lasă un comentariu