GODIVA CHOCOLATES ASSORTMENT 165 G – cele mai bune praline

Sofisticat, acesta este cuvantul cel mai potrivit cand vine vorba de bomboanele Godiva Chocolates Assortment, un minunat si reprezentativ mix de arome prezentat intr-o cutie luxoasa, ce intregeste imaginea unui brand care isi rasplateste regeste admiratorii. Colectia de ciocolate pe care o veti regasi in Godiva Chocolates Assortment e completa, din toate tipurile de ciocolata.
Glucide/ zahar (g/ DZR)18.5

Carbohidrati (g/DZR)21

Proteine (g/ DZR)2.5

Calorii (Kcal/ DZR)214

Doza zilnica recomandata (g)42

GlutenDa

UmpluturaCrema de ciocolata

ContinutCiocolata neagra, alune de padure, Ciocolata cu lapte, Crema de lapte, Ciocolata alba, Crema de ciocolata

Tip ciocolataLapte

TexturaCompact

IngredienteZahăr, lichior de cacao, smântână integrală lapte praf (produs lactat), Büter de cacao, alune (nuci), lapte (produs lactat), sirop de glucoză din grâu (gluten), siropul de zahăr invertit, smântână, migdale, unt, ulei vegetal, îndulcitor, lapte praf degresat, ulei vegetal, crema de lapte integral, făină de grâu, ulei de unt, fructul pasiunii, cafea, miere, praf de .cacao, vanilie, regulator de aciditate (acid citric) hidrogenat.

Lipide/ Grasime (g/ DZR)8

Fibre (g/ DZR)2

Sodiu (g/ DZR)0.34

AmbalajCutie

PackageFormal gift

Numar de praline/ tablete14

 

Poti verifica statusul comenzii tale accesand sectiunea “Contul meu”-> “Comenzi”, intrucat actualizeaza statusul comenzii odata cu fiecare schimbare efectuata.
Dupa ce comanda este predata companiei de curierat, iti va fi transmis numarul coletului si un link unde ii poti urmari traseul pana in momentul livrarii. Livreaza doar in Romania.
Avantajele achizitionarii acestui produs sunt:
Toate produsele comercializate de catre BestValue beneficiază de garantie. Aplicarea garantiei incepe din ziua in care produsul este livrat catre client, iar perioada de timp in care se aplica aceasta garantie poate varia, in functie de tipul de produs.

  • produsele comestibile si bauturile – aceste produse sunt garantate pana la expirarea termenului de valabilitate inscris pe ambalajul produsului. Va rugam sa luati in considerare faptul ca valabilitatea produselor este determinata inclusiv de conditiile de depozitare. Aceste conditii sunt inscrise pe ambalajul fiecarui produs.
  • Toate produsele comercializate de BestValue sunt livrate exclusiv pe teritoriul Romaniei;
  • Toate comenzile sunt livrate prin intermediul partenerului nostru de incredere – compania de curierat TNT. Costurile de livrare sunt suportate de catre BestValue, indiferent de dimensiunea sau de numarul de colete;
  • In cazul in care nu sunteti multumit/a de produsul primit, aveti posibilitatea de a-l returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara a fi necesara invocarea unui motiv.

Pretul acestui produs este de 18,50 euro si poate fi comandat acum de la magazinul bestvalue.eu.

Recomand cumpararea acestui produs deoarece pretul este foarte bun iar calitatea premium.


Lasă un comentariu