MOZART GIFT BOX 300 G, praline – tara de origine Austria

Oriunde le-ai vedea, bomboanele Mozart nu se pot abtine sa nu-ti atraga atentia! Precum Mozart pentru melomani, bomboanele MozartKugeln, cu delicioasa lor crema de martipan si alune de padure, sunt arta pentru fiecare fan al ciocolatei. Sunt inconfundabile prin profunzimea gustului, dulceata texturii si uimitorul mix de arome. In plus, sunt disponibile intr-o multitudine de ambalaje, care mai de care mai inspirate si mai aratoase!

Calorii (Kcal/ DZR)550

Numar de praline/ tablete18

PackageFormal gift

GlutenDa

UmpluturaNuga neagra, Nuga light, Martipan cu fistic

AromaMartipan, Nuga, Fistic

ContinutMartipan, Ciocolata cu lapte, Nugat, Fistic

Informatii nutritionale per 100gGrăsime 34.5g, Carbohidrati 54.0g, glucidic / Zahăr 51,5g, Fibre 3,7g, proteine 4,4g, 0,05g sare

AmbalajCutie

TexturaCompact

Tip ciocolataLapte

IngredienteZahăr, masă de cacao, grăsime vegetală (palmier), alune (9,5%), unt de cacao, praf de zer (din lapte), migdale (2,5%), sirop de zahăr invertit, grăsimi din lapte, lactoză (din lapte), pudră de cacao conținut redus de grăsime , umectant (sorbitoli), emulgator (lecitină din soia), fistic

Poti verifica statusul comenzii tale accesand sectiunea “Contul meu”-> “Comenzi”, intrucat actualizeaza statusul comenzii odata cu fiecare schimbare efectuata.
Dupa ce comanda este predata companiei de curierat, iti va fi transmis numarul coletului si un link unde ii poti urmari traseul pana in momentul livrarii. Livreaza doar in Romania.
Avantajele achizitionarii acestui produs sunt:
Toate produsele comercializate de catre BestValue beneficiază de garantie. Aplicarea garantiei incepe din ziua in care produsul este livrat catre client, iar perioada de timp in care se aplica aceasta garantie poate varia, in functie de tipul de produs.

  • produsele comestibile si bauturile – aceste produse sunt garantate pana la expirarea termenului de valabilitate inscris pe ambalajul produsului. Va rugam sa luati in considerare faptul ca valabilitatea produselor este determinata inclusiv de conditiile de depozitare. Aceste conditii sunt inscrise pe ambalajul fiecarui produs.
  • Toate produsele comercializate de BestValue sunt livrate exclusiv pe teritoriul Romaniei;
  • Toate comenzile sunt livrate prin intermediul partenerului nostru de incredere – compania de curierat TNT. Costurile de livrare sunt suportate de catre BestValue, indiferent de dimensiunea sau de numarul de colete;
  • In cazul in care nu sunteti multumit/a de produsul primit, aveti posibilitatea de a-l returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara a fi necesara invocarea unui motiv.

Pretul acestui produs este de 9 euro si poate fi comandat acum de la magazinul bestvalue.eu.

Recomand cumpararea acestui produs deoarece pretul este foarte bun iar calitatea premium.


Lasă un comentariu