SHERIDAN’S ORIGINAL DOUBLE 1000 ML – cel mai bun pret DUTY FREE

Sheridan’s Original Double Liqueur, doua bauturi contrastante intr-o sticla dubla, ce permite realizarea de bauturi stratificate. Tot ce trebuie sa faci este sa torni incet in pahar, si lichiorul alb va pluti deasupra lichiorului inchis la culoare. Prezentarea unica este completata de gustul delicios si de aromele armonioase. Lichiorul alb cu aroma de vanilie si frisca se alatura lichiorului cu gust de cafea tare si impreuna formeaza o bautura echilibrata cu gust de caramele, ciocolata alba si cafea.

 

 

AromaCaramele, Ciocolata alba, Zahar ars, Caramel

Tara de origineIrlanda

RegiuneIrlanda

Tarie alcoolica15.5%

Data lansare1994

Mancare asociataDeserturi.

Sugestii de servireServiti sec, cu gheata sau in cafea. Ideal in retetele de cheesecake.

Distilerie/ Producator : Sheridan’S
Gust : Dulce
Tip de lichior :Crema
Poti verifica statusul comenzii tale accesand sectiunea “Contul meu”-> “Comenzi”, intrucat actualizeaza statusul comenzii odata cu fiecare schimbare efectuata.
Dupa ce comanda este predata companiei de curierat, iti va fi transmis numarul coletului si un link unde ii poti urmari traseul pana in momentul livrarii. Livreaza doar in Romania.
Avantajele achizitionarii acestui produs sunt:
Toate produsele comercializate de catre BestValue beneficiază de garantie. Aplicarea garantiei incepe din ziua in care produsul este livrat catre client, iar perioada de timp in care se aplica aceasta garantie poate varia, in functie de tipul de produs.

  • produsele comestibile si bauturile – aceste produse sunt garantate pana la expirarea termenului de valabilitate inscris pe ambalajul produsului. Va rugam sa luati in considerare faptul ca valabilitatea produselor este determinata inclusiv de conditiile de depozitare. Aceste conditii sunt inscrise pe ambalajul fiecarui produs.
  • Toate produsele comercializate de BestValue sunt livrate exclusiv pe teritoriul Romaniei;
  • Toate comenzile sunt livrate prin intermediul partenerului nostru de incredere – compania de curierat TNT. Costurile de livrare sunt suportate de catre BestValue, indiferent de dimensiunea sau de numarul de colete;
  • In cazul in care nu sunteti multumit/a de produsul primit, aveti posibilitatea de a-l returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara a fi necesara invocarea unui motiv.

Pretul acestui produs este de 26 euro si poate fi comandat acum de la magazinul bestvalue.eu.

Recomand cumpararea acestui produs deoarece pretul este foarte bun iar calitatea premium.


Lasă un comentariu