Scurta descriere

Barbierit rapid si precis

Shaver Series 5000 face mai rapida rutina de dimineata cu ajutorul unui sistem de lame MultiPrecision si cu capete complet lavabile.

Barbiereste partile dense ale barbii cu 10% mai multa putere

Barbiereste si mai rapid partile dense ale barbii cu 10% mai multa putere obtinuta prin activarea modului Turbo.

Lamele ridica apoi taie firele lungi si scurte pentru un barbierit sigur

Obtine un barbierit rapid si precis. Sistemul nostru de lame MultiPrecision ridica si taie toate firele de par si elimina aspectul nebarbierit – totul in doar cateva miscari.

 Capetele flexeaza in 5 directii pentru un barbierit rapid si precis

Capetele flexibile in 5 directii cu 5 miscari independente asigura un contact apropiat cu pielea, pentru un barbierit rapid si precis chiar si pe gat si pe maxilar.

Aparatul de barbierit poate fi clatit cu usurinta

Doar deschizi capul si clatesti bine la robinet.

Baterie cu 3 niveluri si indicatoare de blocare pentru transport

Afisajul intuitiv iti ofera informatiile relevante, ceea ce iti permite sa obtii cele mai bune performante de la aparatul tau de barbierit: – Indicator pentru baterie cu 3 niveluri – Indicator pentru curatare – Indicator pentru baterie descarcata – Indicator luminos pentru inlocuirea capetelor de barbierit – Indicator de blocare pentru transport

45 de minute de barbierit fara fir

Vei avea un timp de functionare de 45+ minute – aproximativ 15 sesiuni de barbierit – totul dupa o singura incarcare. Sau poti alege sa te barbieresti cu dispozitivul bagat in priza.

1 ora timp incarcare

Barbiereste-te pentru mai mult timp cu fiecare incarcare, datorita bateriei noastre puternice si eficiente cu ioni de litiu, care dureaza mult timp. Efectueaza o incarcare rapida de 5 minute si vei avea suficienta energie pentru un barbierit.

Aparat tundere cu atasare rapida pentru tunderea perfecta a mustatei si a perciunilor

Fixeaza aparatul de tuns de precizie delicat cu pielea pentru a-ti finisa aspectul. Acesta este ideal pentru mentinerea mustatii si pentru aranjarea perciunilor.

Ridica firele de par pentru a taia precis si confortabil

Barbiereste-te mai precis cu actiunea Super Lift & Cut cu lame duble. Prima lama ridica fiecare fir de par, in timp ce a doua lama taie comod sub nivelul pielii, pentru rezultate cu adevarat fine.

2 ani de garantie, tensiune universala si lame care se pot inlocui

Toate aparatele noastre de barbierit vin echipate cu o garantie internationala de 2 ani si se pot adapta la orice tip de voltaj. Lamele durabile nu trebuie sa fie inlocuite decat dupa 2 ani.

Citeste mai mult………………..


Lasă un comentariu