Ochelari de soare WileyX Zak lentile polarizate albastre – reducere 100 lei

Ochelari pentru oameni activi – pentru cei care au standarde ridicate pentru echipamentul lor. Aceasta serie include, de asemenea, ochelari pentru utilizarea zilnica.

Acest nou model Wiley X Zak dispune de un cadru de culoare negru stralucitor , evidentiat fiind si de lentilele polarizate cu tenta albastra, acestea asigurand o protectie de 100% impotriva daunatoarelor raze UV-A, UV-B si UV-C. Aceste lentile, asigura aceeasi protectie la impact de mare viteza pe care o o ofera Wiley X prin ochelarii furnizati U.S. Army Rangers, Navy Seals si altor forte de elita de actiune din intreaga lume. Aceste lentile incredibile indeplinesc cerintele testelor de siguranta americane ANSI Z87.1-2003 pentru protectia superioara . In plus tehnologia proprie de polarizare a lentilelor adaugă un grad de polarizare de 100% la gradul de protecţie UV de 100%, pentru o claritate şi un contrast inegalabile.

Rame aproape indestructibile din nylon Triloid , lentile polarizate din policarbonat, rezistente la impact – tot ce ai nevoie la ochelari pentru o protecţie maximă, indiferent de ce-ti iese in cale.

Ramele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-un material special ( nylon triloid ) care le asigura o rezistenta de neegalat. Dimensiune rama : 65/15/125.

Lentilele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-unul din cele mai rezistente la impact materiale, si anume policarbonat SELENITE ™. Lentilele albastre cu invelis oglinda, asigura un grad  maxim de reducere a stralucirii, nu distorsionează culorile si sunt excelente în condiţii de lumină puternică / strălucitoare  (grad de transmitere a luminii: 10% polarizat). Tehnologia proprie de polarizare a lentilelor adaugă un grad de polarizare de 100% la gradul de protecţie UV de 100%, pentru o claritate şi un contrast inegalabile.

Tehnologia lentilelor Wiley X include deasemenea o combinatie de 8 straturi care le asigură caracteristici precum : rezistentă si duritate , claritate si contrast unice , protectie anti-UV, antireflexivitate,  rezistență la zgârieturi, antiaderenta apei, sãrii si a gheţei.

Grad de transmisie a  luminii : 10%.

Acest model se livreaza impreuna cu un toc de protectie Wiley X , lavetã din microfibre pentru curãţarea lentilelor si snur .

Aprobarea ANSI obtinuta pentru toate tipurile de ochelari Wiley X , arată că Wiley X nu numai că produce ochelari de soare cu un design atragator , dar include si siguranţă în modelele sale. ANSI reprezinta testul SUA, care este compatibil cu testul european EN.166., test care vă confirmă faptul că purtati ochelari de siguranţă .

Fiecare pereche de ochelari Wiley X – destinată fie pentru muncă, timp liber sau uz tactic – oferă un nivel avansat de protecţie.

Citeste mai mult………………………….


Lasă un comentariu