Detalii

• Instant Kinky Kit contine o pereche de ciorapi de tip plasa si un bici din piele ecologica
• Are o greutate totala de 180g
• Dimensiunile sale sunt 17.5 x 10 x 10 cm
• Pe principiul, esentele tari se tin in recipiente mici, pentru ca e o doza chiar mica pentru cantitatea de sex appeal pe care o contine, nu-i asa?

Despre produs

Cine nu a auzit de expresia americana „Let’s spice things up!”, care se  refera la ideea ca orice lucru este mai bun atunci  cand ii adaugi un plus de „condiment”?  Instant Kinky Kit este recomandat indiferent ca va aflati in perioada de inceput a relatiei voastre si ca totul este inca nou si fascinant sau ca a trecut deja ceva timp, caz in care Instant Kinky Kit este solutia pentru consolidarea acesteia.

Fiind un cadou perfect pentru iubita, Instant Kinky Kit pare, la prima vedere, doar un obiect cat se poate de „inocent”. Ei bine, kitul cu condimente contine o pereche de dresuri sexy tip plasa si un bici kinky din piele ecologica, numai bune pentru a aduce un strop de noutate relatiei voastre. Acest cadou este, asadar, pentru cei care prefera sa ofere indicii oarecum … subtile iubitelor lor, nicidecum sa spuna direct ca le-ar placea sa se joace cu un bici sexy.

P.S.: Iar daca observi ca nu e pe placul ei, nu ai decat sa transformi totul intr-o gluma!

Utilizare

Fie ca vrei sa ii faci tu o surpriza iubitei, sau ca tu esti iubita care vrea sa condimenteze viata de cuplu, Instant Kinky Kit – aceasta conserva cu picanterii, garanteaza, in cazul in care e pe placul amandurora, o seara romantica in doi, sau o partida de ras in cazul in care ideea de la inceput nu iese asa cum planuiesti.


Lasă un comentariu