Telefon mobil Allview X3 Soul Pro, Dual SIM,16 MP,Octa Core, 64GB, 4G, 5,5 inch – reducere 300 de lei

Imagini pentru promotie

Telefon mobil Allview X3 Soul Pro, Dual SIM, 64GB, 4G, Grey

Telefon mobil Allview X3 Soul Pro, Dual SIM, 64GB, 4G, Grey

Imagini pentru comanda acum

Sublim, pur si simplu
Detaliile atent studiate si maiestria executiei se reflecta intr-un design desavarsit. O singura bucata de metal protejeaza in proportie de 100% spatele smartphone-ului. Cu o grosime de numai 7 mm, terminalul imbina armonios metalul cu sticla 2.5D prin margini a caror inclinatie si stralucire te duc cu gandul la un diamant nepretuit. Partile metalice laterale indeplinesc si rolul de antene, fapt care sporeste eficienta acestora fara a influenta designul elegant. Usor remarcabil este butonul frontal cu senzor de amprenta, semn ca finetea designului ascunde elemente surprinzatoare.

X3 Soul PRO integreaza procesorul Helio P10 Octa Core, distribuind nucleele pe doua frecvente: 4 nuclee cu frecventa 1.95GHz si restul de 4 cu 1.15GHz. Smartphone-ul dispune de procesorul grafic Mali T860 si ofera 4GB memorie RAM. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 128GB in regim Single SIM. Bucura-te de cea mai noua versiune a celui mai popular sistem de operare. Android™ 6.0 Marshmallow aduce suport pentru noile tehnologii si securitate sporita pentru aplicatiile pe care le ruleaza.

 

Calea catre informatiile private stocate in telefon poate fi deschisa numai pe baza amprentei tale, prin identificarea asigurata de senzorul frontal Easy Fingerprint. Poti decide insa daca ridici restrictiile si pentru alte persoane, care-si pot inregistra de asemenea amprenta pentru a le fi recunoscuta.

Multilevel Touch – Recunoaste forta atingerilor tale

Atingerile tale pot fi mai puternice sau mai delicate. Functia Multilevel Touch iti permite sa personalizezi nivele diferite de presiune exercitata asupra display-ului pentru a scurta calea spre aplicatiile cele mai utilizate. Spre exemplu, o atingere usoara iti va deschide aplicatia dorita, in timp ce o atingere mai puternica te va trimite direct in meniul aceleiasi aplicatii.

Editeaza filmele ca un profesionist

Ai crezut vreo clipa ca efecte speciale demne profesionisti vor da stralucire filmuletelor tale inregistrate cu familia ori prietenii? Nu te gandi ca vei avea nevoie de programe scumpe sau complicate…si nici de un calculator pentru a transfera inregistrarile. X3 Soul PRO iti pune la dispozitie aplicatia Video Editor si iti permite sa adaugi teme video, in functie de specificul inregistrarii si de efectele pe care doresti sa le obtii: disco, fashion, old movies, romantic, no limit. In modul profesional, poti taia bucati din clipul video, poti aplica diverse filtre, watermark, texte pe imagini sau efecte diferite de tranzitie intre cadre.

Laser Focus

Tehnologia Laser Focus de ultima generatie asigura autofocus rapid, la o calitate mult imbunatatita in comparatie cu varianta clasica. Laserul inregistreaza distanta pana la obiectul fotografiat si ofera claritate chiar si in conditii de iluminare scazuta.

Alege cadrul, restul e floare la ureche
Amator sau profesionist in arta fotografica? Oricum ar fi, poti depasi limite nesperate pentru a obtine imaginea perfecta. Camera principala de 16MP Samsung S5K3P3 cu Laser Focus si LED Flash este prevazuta cu 6 lentile si protectie din safir pentru o rezistenta sporita la zgarieturi. Deschiderea diafragmei f/1.8 asigura imagini luminoase, pline de culoare, chiar si in conditii de iluminare scazuta. In plus, tehnologia Isocell reduce semnificativ interferenta intre culori, prin adaugarea de bariere fizice intre pixeli. Astfel, culorile sunt reproduse in imagini la un grad ridicat de fidelitate.

Va fi greu sa-ti intorci privirea de la display-ul de 5,5 inch AMOLED® Full HD care etaleaza culori intense ce te vor imbia la visare. Touchscreen-ul este integrat in structura display-ului gratie tehnologiei On-cell, contribuind astfel la diminuarea grosimii ansamblului si oferind unghiuri largi de vizualizare. Ecranul e protejat de zgarieturi prin Corning® Gorilla® Glass 3.

 

Acumulatorul de 3000mAh de tip SDI asigură o autonomie considerabilă raportată la grosimea redusă a dispozitivului, performanță obținută datorită optimizării OS, procesorului de ultimă generație capabil de performanțe ridicate cu un consum optim de energie și display-ului de tip AMOLED®. Beneficiezi de pana la 920 de minute de convorbire si pana la 300 ore in stand-by. Mai mult, activarea sistemului inteligent de economisire iti va asigura autonomie sporita.

Modul de economisire a energiei activeaza o tema de culori inchise pentru a optimiza consumul. Optiunea Green Background intrerupe aplicatiile din fundal, prelungind astfel durata de functionare a telefonului.
Modul extrem permite accesul doar la functiile de baza ale terminalului: Apeluri, Mesaje, Contacte si Ceas prin intermediul unei teme minimaliste alb-negru. Autonomia telefonului va fi prelungita in acest fel cu pana la 318 ore cu un acumulator incarcat 100%.

Imagini pentru comanda acum


Lasă un comentariu