Televizor SUHD Smart Samsung, 152 cm, 60KS7002, 4K Ultra HD – REDUCERE 5.500 lei !

Imagini pentru comanda acum

Economisesti 5.50000 Lei !

Descopera revolutionara tehnologie SUHD Quantum Dot

Modelele Samsung SUHD integreaza cea mai noua tehnologie, Quantum Dot, pentru a va oferi o experienta de vizionare incredibila. Toate modelele SUHD de anul acesta sunt omologate ULTRA HD Premium, fiind compatibile cu standardul HDR1000, ceea ce inseamna ca asigura o luminozitate de pana la 1000 de niti, un miliard de culori vibrante, detalii la rezolutie UHD si un contrast intens pentru nuante uimitoare de negru.

Imagini de o luminozitate incredibila
Cu HDR Premium, va puteti bucura de detalii nemaivazute pana acum in cele mai luminoase parti ale ecranului TV, in timp ce urmariti continut HDR. O experienta ca de cinematograf, cu adevarat HDR, disponibila in sfarsit chiar in sufragerie.

Fiecare detaliu cu rezolutia uluitoare 4K UHD
Experimentati detaliile pline de viata cu rezolutia UHD, de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD. Datorita culorilor realiste si luminozitatii optimizate, continutul vizualizat va va surprinde in mod placut.
Un miliard de culori cu tehnologia Quantum Dot
Experimentati noul univers de un miliard de culori vibrante, de 64 de ori mai multe comparativ cu un model UHD conventional. Lumea de culori incredibil de realista, reuseste sa redea imagini la fel de fidele ca cele din natura, aducand viata si realism fiecarei scene vizionate.
Optimizarea continutului la cel mai ridicat standard al calitatii imaginii
SUHD Remastering Engine de la Samsung analizeaza si optimizeaza automat continutul, astfel incat imaginile redate sa fie cat mai aproape de continutul original, respectiv ceea ce si-a dorit sa exprime insusi regizorul.
Simtiti dramatismul fiecarei imagini

Tehnologia Precision Black mareste contrastul prin optimizarea emisiei de lumina, facand ca tot ceea ce vedeti sa fie mai realist si mai dramatic

Acces rapid si intuitiv la toate sursele de continut
Noul Smart Hub a fost definit intr-un mod intuitiv, incat acum regasesti toate categoriile de continut preferate, canal TV, aplicatii de continut, jocuri si multe altele, intr-un singur loc. Acum, utilizatorii pot accesa continutul preferat de indata ce pornesc televizorul.
Optimizarea rezolutiei la UHD imbunatateste calitatea imaginilor pe care le vizionati
Datorita motorului grafic UHD de la Samsung, va puteti bucura de diverse tipuri de continut la o calitate a imaginii de nivel apropiat celui UHD, chiar daca acesta provine dintr-o sursa Full HD, HD sau SD. Tehnologia Samsung inovatoare in 4 etape imbunatateste calitatea transmisiunii emisiunilor TV si filmelor, precum si pe cea a aplicatiilor de continut. Aceasta inseamna ca, pe langa faptul ca proceseaza sursele UHD la rezolutia ultraclara 4K, poate chiar sa converteasca un continut cu rezolutie redusa pana la un nivel de claritate apropiat acestuia.
Distribuiti cu usurinta continutul pe televizor

 
Sistem integrat dintre dispozitivele Smart (telefon, tableta, laptop) si Smart TV va permite sa vizualizati continutul la cea mai buna calitate a imaginii, direct pe ecranul televizorului, in timp ce dispozitivul smart ruleaza celelalte functii. Totul este posibil cu aplicatia Smart View de la Samsung ce va ofera o convergenta uimitoare si conectivitate simpla.

Viteze mai mari, performanta mai buna

 
Procesorul performant Quad Core mentine viteza televizoarelor Smart Samsung la un nivel superior, astfel incat sa reactioneze instantaneu la comenzi si la aplicatiile care ruleaza. De asemenea, va ofera viteza necesara pentru a va bucura de multitasking, intuitiv si rapid.

Incearca experienta Smart cu noul sistem de operare Tizen

 
Tizen optimizeaza performanta televizorului Samsung Smart TV, asigurand o navigare rapida si intuitiva, atat pentru accesul la canalul TV, cat si la toate aplicatiile dvs smart.

Transforma televizorul intr-un centru de divertisment

 
Folosind functia ConnectShare, puteti viziona un continut variat, conectand pur si simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Astfel va veti delecta cu filme, muzica si imagini direct pe ecranul televizorului.

Conectare Wireless simpla si rapida

 

Reteaua LAN wireless integrata permite conectarea la internet a televizorului inteligent fara a fi nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, va puteti bucura acum pe deplin de conceptul deosebit al televizorului dumneavoastra.

 

Am ajuns intr-un punct in care televizorul nostru nu mai este doar o simpla forma de divertisment sau de informare. Odata cu tehnologia, aspiratiile noastre s-au schimbat. In plus, continutul a devenit atat de divers incat televizorul poate functiona ca o platforma educationala interactiva. O imensa biblioteca digitala direct din confortul casei tale.

Impreuna cu EduPedia™, Samsung Smart TV redefineste modul in care studiezi, oferind intr-un singur loc o multitudine de continut interactiv, pentru prescolari, elevi si studenti.

Continut pentru juniori

Prescolari

O solutie vine abia dupa ce ai pus intrebarea potrivita. Cu siguranta, copiii intre varstele de la un an si sase ani pun cele mai multe intrebari legate de orice subiect. EduPedia™ raspunde curiozitatilor prin povesti, cantecele, jocuri, fise de colorat si desenat iar noi te incurajam sa descoperi adevaratul potential al copilului tau.

Continutul este adecvat pentru micutii de doi si trei ani, pentru copiii de gradinita (de la patru la cinci ani) si pentru cei care abia acum incep scoala (sase si sapte ani), ingloband cele cinci arii de dezvoltare: intelectuala, creativa, emotionala, dezvoltare fizica si dezvoltarea sociala.

Manuale Digitale

Scolari
Redefineste impreuna cu Samsung si Ascendia termenul de „teme”: televizor si teme in acelasi timp, pentru un studiu inteligent. Acceseaza materialele scolare digitale din noua sala de curs a viitorului – confortul propriei tale case.

Scoala Dacobots

Scolari

 

Copilul participa activ in procesul de invatare prin intermediul acestei platforme, astfel se poate concentra mai usor in descoperirea noilor informatii. Evaluarea permanenta pe cate un subiect specific, prin mai multe exercitii, ii ajuta pe copii sa-si consolideze fara efort cunostintele intr-o maniera atractiva.

Pentru fiecare arie, un profesor virtual in personajul unui robot va fi ghid pe tot parcursul exercitiilor interactive. Copiii descopera tainele Matematicii, Istoriei, Stiintei si Sanatatii in noua lume futurista Dacobots. Alaturi de robotii educationali Zalmox, HENA, G4 si Derzelis, copiii vor invata cu siguranta, dar mai mult, se vor distra facand-o. Scoala viitorului isi incepe activitatea!

Continut pentru licee si universitati

 

Samsung EduPedia™ ofera continut si pentru domeniul academic prin intermediul celor de la Khan Academy, Massachusetts Institute of Technology si Stanford eCorner. Aprofundezi sau inveti lucruri noi in ritmul impus doar de tine.

De la matematica, stiinta, programare pana la istorie, arta, economie si multe altele. Poti sa inveti de acasa orice cu ajutorul unei platforme personalizate.

Imagini pentru comanda acum

Economisesti 5.50000 Lei !


Lasă un comentariu