Tratament complet VIP pentru slabit intensiv si definitiv! – reducere 52% !

Poza Tratezi garantat 1 zona! 16 x criolipoliza medicala in 4 sed+radiofrecventa+Proellixe!  1

Imagini pentru comanda acum

Crezi ca nu vei reusi vreodata sa slabesti, sa dai jos colaceii de pe burtica si sa topesti inesteticele aripioare iar dietele, sportul si remodelarea au esuat sa te ajute?

Tesutul adipos nu are nici o sansa iar tu slabesti garantat si in conditii de maxima siguranta  la clinica de estetica faciala si corporala, unde toate procedurile sunt efectuate de terapeuti cadre medicale!

Pachet complet de tratamente cu tehnologii medicale de ultima generatie, recunoscute pe plan european pentru rezultatele obtinute! Se completeaza perfect, accentueaza rezultatele si realizeaza o slabire intensa pe zona tratata!

Criolipoliza  – LipoCryo foloseste puterea frigului pentru a distruge definitiv grasimea localizata, radiofrecventa medicala Tripollar RF by Pollogen recontureaza si tonifiaza silueta, reduce tesutul adipos si celulita (scazi 9 cm in circumferinta de pe abdomen si 7 cm de pe coapse), in timp ce Proellixe ™ Vibration  activeaza microcirculatia, combate celulita, imbunatateste drenajul limfatic si aspectul pielii.

LipoCryo  – patentata de Dieter Manstein si Rox Anderson, este cea mai performanta si mai eficienta criolipoliza de pe piata!  Foloseste criogenia (inghetarea celulelor adipoase pana la distrugerea lor), trimitand practic celulelor mesajul de „a se sinucide” din cauza frigului indus de aparat – proces denumit stiintific apoptoza celulelor. Tehnologia detine toate certificarile de calitate care ii permit utilizarea in tratamentul uman, si anume CE.ISO13585.ISO9001.CFS. C/O.

Criolipoliza LipoCryo NU este dureroasa, si este 100% sigura si non-invaziva!  Lucreaza doar la nivelul stratului de grasime, fara sa lezeze pielea, muschii sau alte tesuturi! LipoCryo dispune de un capat de tratament – o ventuza ce practic aspira pielea si stratul de grasime de sub ea precum un vacuum, iar apoi duce tesutul treptat la temperatura de 3 grade Celsius.

La aceasta temperatura doar celulele de grasime sunt afectate si practic se declanseaza apoptoza lor. Acestea sunt mult mai sensibile la frig decat pielea, deci muschii si restul tesuturilor sunt in perfecta siguranta la aceasta temperatura.

In urma unei sedinte de tratament stratul de grasime se reduce cu pana la 15 mm, ceea ce inseamna o scadere de pana la 45% a tesutului adipos. Un tratament complet presupune 3 sedinte de criolipoliza si poti pierde pana la 2 masuri de fusta sau pantaloni. Rezultatele incep sa apara la 15 zile de tratament, iar rezultatul maxim apare la 45 de zile (perioada in care organismul tau a eliminat complet tesutul adipos distrus).

Prin combinarea criolipolizei cu radiofrecventa tripolara si drenaj limfatic prin vibratii este potentat rezultatul final cu pana la 30%! Acest lucru este demonstrat in cadrul clinicii  Top Aesthetic pe zeci de zone de tesut adipos tratate ,timp de 1 an si jumatate.

Radiofrecventa medicala TriPollar™ este cea mai avansata tehnologie de RF de pe piata! Este singurul sistem profesional pentru restaurarea fermitatii pielii si reducerea tesutului adipos  in circumferinta si a celulitei.

Curentul tripolar este extrem de bine focusat si concentrat astfel ca penetreaza adanc straturile dermale si hipodermale (0-2 mm), incalzeste simultan stratul superficial  si stratul profund fara durere si fara sa necesite racire. Rezultatele clinice sunt vizibile imediat, cu ochiul liber.  Prin focusarea intensa a curentului RF, TriPollar te ajuta sa obtii performante inegalabile:

  • reducerea circumferintei abdomenului cu pana la 9cm;
  • reducerea circumferintei coapselor cu pana la 7cm;

Proellixe Vibration™ cu VibroRollage® este un echipament nascut dupa 5 ani de studiu si teste active si este inspirat din tehnologia NASA.

Acesta, prin microvibratiile produse activeaza micro – circulatia, combate celulita  si stimuleaza drenajul limfatic, determinand un consum foarte mare de calorii in acelasi timp.

Imagini pentru comanda acum


Lasă un comentariu