Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 4K Ultra HD – reducere 800 lei !

IATA DIFERENTA 4K

Imagine similară

CÂT DE MULT CONTEAZĂ 4K?

CONTEAZA FOARTE MULT !

Rezoluția FULL HD înseamnă 1080p, adică 1920×1080 de pixeli pe orizontală și pe verticală.

4k înseamnă mai mulți pixeli, de 4 ori mai mulți adică 3840×2160 pixeli.

Samsung a dezvoltat tehnologia PurColour de optimizare a culorilor, pentru ca televizorul dumneavoastra sa redea o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura. Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai multi decat un ecran Full HD), este nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii, pentru a crea imagini detaliate. Astfel, comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate.

Imaginile prind viata cu tehnologia Auto Depth Enhancer de la Samsung. Televizorul aplica diferite niveluri de imbunatatire a contrastului pentru diversele zone si obiecte de pe ecran, pentru a oferi imagini de o mai mare profunzime. Experimentati vizualizarea captivanta pe ecranul curbat al televizorului dvs. Samsung.

Televizorul revolutionar cu ecran curbat  de la Samsung va transpune intr-o noua lume a vizionarilor captivante si va face sa va simtiti in mijlocul actiunii, datorita curburii optimizate in functie de dimensiunea ecranului, oferind un camp de vizualizare mai larg si o distanta de vizualizare unitara fata de pozitia dvs. preferata, comparativ cu un ecran plat.

Noul Smart Hub a fost definit intr-un mod intuitiv, incat acum regasesti toate categoriile de continut preferate, canal TV, aplicatii de continut, jocuri si multe altele, intr-un singur loc. Acum, utilizatorii pot accesa continutul preferat de indata ce pornesc televizorul.

Datorita motorului grafic UHD de la Samsung, va puteti bucura de diverse tipuri de continut la o calitate a imaginii de nivel apropiat celui UHD, chiar daca acesta provine dintr-o sursa Full HD, HD sau SD. Tehnologia Samsung inovatoare in 4 etape imbunatateste calitatea transmisiunii emisiunilor TV si filmelor, precum si pe cea a aplicatiilor de continut. Aceasta inseamna ca, pe langa faptul ca proceseaza sursele UHD la rezolutia ultraclara 4K, poate chiar sa converteasca un continut cu rezolutie redusa pana la un nivel de claritate apropiat acestuia. VEZI EXEMPLU !

Sistem integrat dintre dispozitivele Smart (telefon, tableta, laptop) si Smart TV va permite sa vizualizati continutul la cea mai buna calitate a imaginii, direct pe ecranul televizorului, in timp ce dispozitivul smart ruleaza celelalte functii. Totul este posibil cu aplicatia Smart View de la Samsung ce va ofera o convergenta uimitoare si conectivitate simpla.

Continut pentru juniori

Prescolari

O solutie vine abia dupa ce ai pus intrebarea potrivita. Cu siguranta, copiii intre varstele de la un an si sase ani pun cele mai multe intrebari legate de orice subiect. EduPedia™ raspunde curiozitatilor prin povesti, cantecele, jocuri, fise de colorat si desenat iar noi te incurajam sa descoperi adevaratul potential al copilului tau.

Continutul este adecvat pentru micutii de doi si trei ani, pentru copiii de gradinita (de la patru la cinci ani) si pentru cei care abia acum incep scoala (sase si sapte ani), ingloband cele cinci arii de dezvoltare: intelectuala, creativa, emotionala, dezvoltare fizica si dezvoltarea sociala.

Manuale Digitale

Scolari
Redefineste impreuna cu Samsung si Ascendia termenul de „teme”: televizor si teme in acelasi timp, pentru un studiu inteligent. Acceseaza materialele scolare digitale din noua sala de curs a viitorului – confortul propriei tale case.

Scoala Dacobots

Scolari

Continut pentru licee si universitati

Samsung EduPedia™ ofera continut si pentru domeniul academic prin intermediul celor de la Khan Academy, Massachusetts Institute of Technology si Stanford eCorner. Aprofundezi sau inveti lucruri noi in ritmul impus doar de tine.

De la matematica, stiinta, programare pana la istorie, arta, economie si multe altele. Poti sa inveti de acasa orice cu ajutorul unei platforme personalizate.

Acest SmartTV va fi apreciat de intreaga familie !

Imagine similară

 

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40KU6172, 4K Ultra HD


Lasă un comentariu