Diferenta dintre astazi si maine consta doar in primul pas pe care il poti face de acum!

Imagine similară

 

Probabil singura carte despre Nutritie si Fitness care acopera nevoile fiecaruia dintre noi, in tot ce consta un stil de viata sanatos.

Indiferent ca vrei sa slabesti, sa cresti masa musculara sau sa te tonifiezi, cartea Self Transformer este un ghid practic care te va ajuta sa iti atingi obiectivele.

Vei avea acces la toate informatiile importante despre Nutritie si Fitness, astfel incat sa iti fie usor sa iti atingi obiectivul.

Vei stii cum sa iti creezi singur propriul program alimentar, cum sa iti calculezi indicele masei corporale, cum sa te antrenezi eficient si ce sa faci ca sa nu te accidentezi.

Alimentatia corecta trebuie sa indeplineasca trei principii: sa fie echilibrata, moderata si variata. Indiferent ca vrei sa slabesti, sa te mentii sau sa cresti masa musculara, alimentatia joaca cel mai important rol, reprezentand 60% din acest proces, alaturi de sport, care reprezinta 20% si odihna, care reprezinta tot 20%.

Sfaturile nu vin de la oricine !

Narcis Cernea este multiplu recordman national, Master Trainer formator la o scoala renumita de Fitness din tara si autorul cartii Self Transformer – Devino propriul tau Antrenor si Nutritionist.

 

Un sfat din partea mea: – nu mai incerca sa descoperi acum alte regimuri alimentare ! Incearaca sa mergi pe o cale deja batatorita de un multiplu recordman national care are avut un cuvant de spus in ROMANIA.

 


Lasă un comentariu