Publicat pe Lasă un comentariu

Noul Huawei P 10 – Estetică incredibilă, Cel mai puternic chipset Kirin 960, Primul Cortex‑A73 CPU SoC din lume ! Primul GPU Mali-G71 Octa-core !

Imagine similară

CAMERĂ
DUALĂ

Portretistică remarcabilă prin camera duală Leica

Portretele realizate cu ajutorul camerei Leica vor oferi un efect de luminozitate 3D, portrete monocrome incredibil de clare, prin efectul de bokeh alb/negru, și funcția de zoom hibrid avansat 2x în micro fotografiere. Experimentează prima cameră frontala LEICA.

 

ÎNCĂRCĂTOR
RAPID

Super încărcător – cel mai rapid dispozitiv de reconectare

Huawei prezintă cel mai inovator încărcător rapid pe bază de tensiune și temperatură joase. Încărcătorul are la bază o tehnologie sigură de răcire care scade temperatura la încărcare cu 50%. Dispozitivul este prevăzut cu 8 seturi de mecanisme pentru răcirea termică și 5 straturi de protecție.

 

 

SCANNER DE
AMPRENTĂ

Scanner de amprentă

Cel mai personalizat sistem de securitate direct pe telefonul tău. Huawei P10 poate fi deblocat doar de către tine, prin scanarea amprentei.

PERFORMANȚĂ

Noul procesor Kirin 960 – Conceput pentru a inova

Cel mai puternic chipset Kirin 960, 4*Cortex A73 2.4GHz + 4*Cortex A53 1.8GHz. Primul Cortex‑A73 CPU SoC din lume. Primul GPU Mali-G71 Octa-core. Modem de date rapid GSM/UMTS/CDMA/LTE

DESIGN

Estetică incredibilă – Un Nou Design, Noi Culori

Huawei P10 combină armonios confortul și estetica, cu o tăietură fină de diamant.

 

Imagine similară

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.