Ochelari militari WileyX SG-1 Smoke/Clear ! – protectie maxima ! indestructibili !

Imagine similară

Sunt proiectati pentru misiuni ce implica sarituri de la inaltime sau lupta corp la corp , actiuni de lupta urbane sau doar pentru a-i purta in timpul liber .

Acesti ochelari de soare au fost inspirati din nevoile armatei americane in desfasurarea de actiuni multi-operationale .

In jurul ramelor este aplicat un material rezistent din spuma de cauciuc , care protejeaza ochii de particule si alte fragmente din exterior .

Testate balistic , lentilele anti-ceata si cu strat anti-zgaraiere , pot fi schimbate in functie de vreme , de mediu si de necesitatile operationale .

Acesti ochelari se potrivesc cu orice casca de protectie .

Ramele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-un material special ( nylon triloid ) care le asigura o rezistenta de neegalat.

Ramele Wiley X pot fi prevazute cu lentile cu prescriere medicala .

Bratele ramelor sunt detasabile si pot fi inlocuite cu o curea elastica cu sistem de reglare a lungimii. Dimensiune rama 60/24/130.

Lentilele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-unul din cele mai rezistente la impact materiale, si anume policarbonat SELENITE ™ ( 2.5 mm grosime ).

Acest material face ca lentilele ochelarilor Wiley X sa fie aproape indestructibile , calitate certificata prin testul de rezistenta la impact (ANSI Z87.1-2003) .

Ofera protectie 100% impotriva radiatiilor UV-A, UV-B si UV-C .

Acest model se livreaza impreuna cu o borseta  Wiley X (prevazuta cu sistem de prindere la curea) , laveta din microfibre pentru stergerea lentilelor si cu o curea elastica, care poate fi montata pe rama ochelarilor, pentru a asigura un confort optim. Sunt incluse deasemenea doua tipuri de lentile, fumurii si clare .

Acest model de ochelari este aprobat in conformitate cu cerintele ANSI Z87.1-2003 , CE EN 166 (F) si îndeplineşte deasemenea strictele standarde balistice militare GL-PD10-12 MCEP si MIL-PRF-31013 . Acest test militar cuprinde toate tipurile de teste cu fragmente de toate dimensiunile, atat la viteza inalta cat si joasa .

 


Lasă un comentariu