V-ați săturat să aveți dinți decolorați, îngălbeniți sau gri când vă uitați în oglindă ?

Imagine similară

  • V-ați săturat să aveți dinți decolorați, îngălbeniți sau gri când vă uitați în oglindă ?
  • Vă este rușine să întrebați cum să vă albiți dinții, pentru că vă afectează relațiile personale și profesionale ?
  • Vreți un zâmbet frumos, alb și strălucitor ?
  • V-a surâs ideea de a încerca produse comerciale de albire a dinților, dar v-au descurajat prețul și potențialele riscuri ?

ȘI ÎN SFÂRȘIT…

V-AȚI DORI SĂ EXISTE O METODĂ RAPIDĂ, UȘOARĂ ȘI 100% SIGURĂ DE A OBȚINE UN ZÎMBET ALB, FĂRĂ SĂ TREBUIASCĂ SĂ PLĂTIȚI MII DE LEI?

 

 … REZULTATE ÎN DOAR 14 DE ZILE!


Această metodă surprinzător
de simplă de albire a dinților
vă va permite să:

  • Obțineți zâmbetul alb strălucitor pe care vi l-ați dorit dintotdeauna
  • Vă ridicați nivelul de încredere în sine în doar câteva zile, și să fiți mândri de zâmbetul dumneavoastră
  • Bucurați-vă din nou de mersul în oraș cu colegii, bucurați-vă să cunoașteți OAMENI NOI sau să găsiți O SLUJBĂ MAI BUNĂ
  • Obțineți atenția PERFECTĂ de la sexul opus
  • NU vă mai simțiți jenat de propriul zâmbet.
  • Obțineți dinți superbi pentru O SUMĂ MICĂ
  • Eliminați petele inestetice în siguranță, fără a vă pune în pericol sănătatea
  • Îmbunătățiți-vă dramatic relațiile personale și profesionale și spuneți adio dinților decolorați, galbeni, PENTRU TOTDEAUNA!

Sună a ceva ce vă doriți? Dacă da, vă pot ajuta!

IONIC WHITE™ este SIGURfuncționează cu LEDeste IEFTIN,și DOVEDIT ca fiind eficient.

Și ce e cel mai bine: nici nu trebuie să ieșiți din casă pentru a-l cumopăra.

OK, e momentul deciziei…

Și aveți 4 opțiuni:

OPȚIUNEA NR. 1: 
Puteți continua așa, să vă urâți dinții, să fiți rușinați de ei și să vă ascundeți de restul lumii pentru toată viața. Dar să fim serioși, chiar este asta o opțiune?

OPȚIUNEA NR. 2: 
Puteți opta pentru o procedură dentară care să rezolve problema, dar vă asumați un risc enorm, și veți plăti de la 1000 la 3000 lei.

FĂRĂ GARANȚIE că va funcționa!

OPȚIUNEA NR. 3: 
Puteți cumpăra benzi de la farmacie, și suporturi pentru albire de încercat acasă, fără niciun rezultat și cu efecte secundare.

OPȚIUNEA NR. 4: 
Puteți alege cea mai sigură cale cu opțiunea cu lumină LED.Sfatul meu – aceasta este singura opțiune. Investiți în zâmbetul dumneavoastră!

Click aici pentru a comanda

Și iată rezultatele obținute cu Ionic White™


„AM OBSERVAT O DIFERENȚĂ ENORMĂ ÎN DOAR 3 SĂPTĂMÂNI”

„Aveam dinți urâți și galbeni de ani de zile și nu știam până când niște fete s-au gândit să îmi zică, și să mă jeneze. Nu știam de să fac până nu am dat de Emilia și de Ionic White. Mi s-a schimbat viața, la propriu. Am observat o duferență enormă în doar 3 zile și sunt foarte fericită de rezultate.”

Anca Petru, 22 ani, București


„ACUM AM DINȚI FRUMOȘI ȘI ALBI”

„MULȚUMESC! MULȚUMESC! MULȚUMESC! Nici nu știam că există o metodă sigură de a-mi albi dinții și sunt surprinsă că aceste ingrediente au funcționat așa de bine. Dentistul meu mi-a spus că pentru a-mi albi dinții trebuie să plătesc 2.200 lei pe o procedură de-a lui. Mă bucur că am refuzat pentru că acum am dinți albi și frumoși pentru o parte mică din acel cost! Recomand din tot sufletul!”

Cristina Moise, 42 ani, București


„ÎNCREDEREA MEA ÎN SINE A CRESCUT ENORM ȘI AM FOST ȘI PROMOVAT LA LUCRU!”

„Un mare mulțumesc Emiliei! Sistemul LED pe care l-ai recomandat mi-a schimbat viața și cariera. După ce am văzut poze cu mine acum câteva luni am început să mă tem că dinții mei îmi afectau relațiile la lucru. După ce am început să folosesc această metodă încrederea mea a crescut și am fost și promovat. Nu zic că numai de la dinți mi se trage, dar cu siguranță m-au ajutat!”

Mircea Constantin, 34 ani, Petroșani


„ACUM AM PRIETEN!”

„Înainte să vă găsesc website-ul nu aveam mai deloc încredere în mine. Eram singură de 4 ani și dinții nu mă ajutau deloc în acest aspect. Dacă mă băga în seamă vreun bărbat, pleca imediat ce deschideam gura. Asta a fost foarte dureros pentru mine, și știam că trebuie să fac ceva ca să rezolv asta. Programul acesta mi-a transformat dinții. Acum am prieten și suntem împreună de 4 luni. Și nu dă semne că ar vrea să plece!”

Sorina Dumbravă, 25 ani, București


* Mărturii publicate cu acordul clienților.

Ei, mai sunteți interesați de procedurile dentare FOARTE SCUMPE, dureroase și fără garanții? Dar de kiturile și mai PERICULOASE de albire a dinților acasă, cu benzi și cadre care au de 100 de ori mai ridicat nivelul de agent de albire sigur?

Poate vreți să încercați o metodă complet sigură de a obține dinți strălucitori și albi chiar acasă – pentru un preț mic?

Următoarea întrebare pe care probabil v-ați pus-o este „Cât mă costă să fac rost de Ionic White?

1. Înainte să vă răspund, hai să vă întreb: Cât ați plăti pentru dinți albi și frumoși?

2. Cât ați plăti pentru a scăpa de jena de a avea dinți galbeni sau decolorați?

3. Cât ați plăti pentru a vă redescoperi încrederea în sine, pentru a vă mândri de dinții strălucitori pe care vreți să îi arătați lumii întregi?

Ei bine, nu vă faceți griji pentru că nu vă voi cere MULȚI bani!

Am lucrat ca asistentă 17 ani, și știu cât de dureror și deranjant poate fi să îți fie jenă și rușine de dinții dumneavoastră, și nu vreau să vă mai simțiți așa.

 „DE CE UNII OAMENI AU DINȚII GALBENI?”


Cauzele dinților galbeni

Principalele cauze ale dinților galbeni (pe lângă genetică) sunt mâncarea, igiena orală și vârsta. Majoritatea alimentelor pe care le consumăm conțin incrediente cromomerice care sunt folosire de producători pentru a le colora.

6 cauze PRINCIPALE ale decolorării dinților:

Vin roșu
Cafea
Fumat
Băuturi carbogazoase
Dulciuri
Antibiotice

PROBLEME DE SĂNĂTATE ȘI GENETICĂ: Bolile și problemele hormonale, problemele cu imunitatea, sarcina, alăptarea și altele. Sau unii oameni au dinți predispuși la colorarea din cauza alimentelor, din cauza geneticii.

Acum că știți ce poate cauza decolorarea dinților, să trecem la TRATAMENT. Haideți să vă arăt cele 2 soluții – și să vă spun de ce să le EVITAȚI cu orice preț.

SOLUȚIA NR. 1

 ALBIREA PROFESIONISTĂ A DINȚILOR

Soluția evidentă este o vizită la dentist. Dar va trebui să plătiți prea mult. Și majoritatea oamenilor chiar nu-și permit asta.

Dar ce TREBUIE neapărat să știți este faptul că dentiștii folosesc soluții chimice toxice, precum peroxid de carbamidă și înălbitor în cantități uriașe. Aceste substanțe se folosesc și ca SOLUȚII DE ALBIRE ȘI DEZINFECTARE și pot avea efecte secundate oribile.

De fapt hai să vă spun despre cele mai dese efecte secundare întâlnite de mine când lucram cu dentiști…

EFECTUL SECUNDAR NR. 1: sensibilitate a dinților prelungită
EFECTUL SECUNDAR NR. 2: gingii care se retrăgeau/micșorau
EFECTUL SECUNDAR NR. 3: gingii arse/ care sângerau/ afte
EFECTUL SECUNDAR NR. 4: dureri de stomac, diaree, vomitare
EFECTUL SECUNDAR NR. 5: dureri
EFECTUL SECUNDAR NR. 6: nu există garanții că funcționează!

Clinicile dentare cosmetice susțin- de obicei nerealist- că albirea cu laser poate să înlăture acest tip de pete, dar adevărul este că sunt șanse de 10-20% de a le înlătura cu soluții de albire. Sute, chiar mii de oameni din întreaga lume au raportat cazuri în care au plătit chiar și 1000 euro pentru tratamente de albire a dinților, FĂRĂ ABSOLUT NICIUN REZULTAT VIZIBIL!

Care este așadar a doua opțiune?

SOLUȚIA NR. 2

 PRODUSE COMERCIALE DE ALBIRE A DINȚILOR ACASĂ, CUMPĂRATE DIN MAGAZINE SAU FARMACII

A doua opțiune este să încercați miile de soluții de albire acasă, din farmacii sau online: benzi, stilouri de albire, pensule de albire… și ce mai este?! Dar credeți-mă, această opțiune este și mai proastă decât albirea la dentist! Iar asta pentru că deși sunt mai ieftine- deci mult mai accesibile – ele sunt INCREDIBIL DE PERICULOASE. De fapt sunt de 100 de ori mai periculoase decât soluțiile folosite de dentiști!

DEZVĂLUIREA!PERICOLELE ASCUNSE ALE ALBIRII DINȚILOR ACASĂ CU PRODUSE COMERCIALE

Dacă ați văzut ce riscuri sunt când mergeți la dentist, vă puteți imagina cum este cu soluțiile chimice încercate acasă.

Ei bine, nu trebuie să ne închipuim. Pentru că știm deja.

Am cercetat aceste produse în ultimele 12 luni și am descoperit statistici înfiorătoare… În primul rând, UN MARE NUMĂR de sisteme de albire a dinților acasă conțin nivele periculoase de chimicale TOXICE. Totuși, testele mele au arătat că aceste nivele sunt chiar și mai ridicate.

Aceste chimicale extrem de toxice se găsesc în detergenți industriali, și cauzează DAUNE IREVERSIBILE ALE SMALȚULUI și deteriorarea prematură a dinților.

Și nu e doar atât… Dar acestea nu sunt noutăți. Pericolele produselor de albire a dinților se cunosc de ani întregi.

Așa că dacă alegeți cele mai vândute benzi, suporturi, stilouri de albire și altele, vă expuneți la RISCURI ȘI MAI MARI:

  • • Sensibilitate și durere prelungite
  • • Bășici în gură
  • • Sângerări
  • • Gingii arse și deteriorate
  • • Gingii care se retrag/micșorează
  • • Dureri
  • • Smalț slăbit/distrus
  • • Dureri de stomac și inflamare
  • • Diaree și vomă
  • • Deteriorarea prematură a dinților (care va necesita vizite costisitoare la dentist)

Și cel mai rău, am descoperit că și dacă reușești cu noroc să îți albești dinții, rezultatele NICI MĂCAR NU SUNT PERMANENTE – iar dinții pot reveni la starea inițială, sau mai rău!!..Ceea ce înseamnă că ar trebui să tot repetați procesul. Care duce la o altă problemă… Pentru că agenții de albire fac ca smalțul să devină poros, dinții se deteriorează din ce în ce mai mult, și devin MAI PREDISPUȘI la pătare cu cât repetați albirea mai des. Iar asta creează un cerc vicios.Oribil!

„DECI CARE E SOLUȚIA, EMILIA?

MĂ ÎNTREBAȚI VOI!”


Bine, până aici mă săturasem atât de tare de minciunile industriei dentale, și de metodele periculoase de albire a dinților, încât m-am hotărât să găsesc eu metoda IEFTINĂ, SIGURĂ și mai ales, DE ÎNCREDERE ȘI NEDUREROASĂ de albire a dinților, cu rezultate PERMANENTE. Mi-am contactat prieteni și foști colegi din industria dentală, și am vorbit cu experți din Marea Britanie, Japonia, chiar și Australia, pentru a învăța tot ce pot despre tehnici sigure de albire a dinților… IDe fapt eram atât de hotărâtă să găsesc o soluție că am început să experimentez pe mine, și să testez numeroase produse pe proprii dinți – de multe ori cu consecințe dureroase!

Dar după aproape 12 luni, am găsit soluția… 
Sincer, a fost noroc chior! Dar rezultatele au fost uimitoare…

Am găsit un produs de albire a dinților cu lumină LED. În doar20 minute, proprii dinți au devenit mai curați și mai albi, și în doar14 zile au trecut de la un bej închis la alb strălucitor

UITAȚI-VĂ!


Și am obținut aceste rezultate cu SISTEM CU LED 100% SIGUR CU IONI DE ARGINT- LUMINA LED este antiseptică și sigură, pentru că seamănă cu lumina naturală, și nu irită ochii sau corpul uman. Ionii de argint activați de lumina LED accelrează procedura fără a afecta smalțul sau gingiile! FĂRĂ IRITAȚII SAU DURERI!

Astăzi dinții mei strălucesc, și serios că nu pot să mă opresc din zâmbit, mulțumitp acestui produs de albire a dinților pe baza de lumină LED.

Imediat ce am început să văd rezultate, am recomandat LED IONIC SYSTEM familiei și prietenilor, și oricui dorea să vadă rezultate rapide pe bani puțini și cu efect de lungă durată, fără dureri.

ÎNCERCAȚI SINGURI!

CU DRAG,EMILIA STAN EMILIA
STAN – FOSTĂ ASISTENTĂ DENTARĂ

P.S. Țineți minte, acesta este EXACT același sistem de albire pas-cu-pac care mi-=a transformat mie dinții, și care a ajutat mii de oameni din întreaga lume să aibă aceste rezultate uimitoare! Tot ce trebuie să faceți pentru a obține aceste rezultate este să urmați cei 5 pași

 LIVRARE GRATUITĂ!
1 PACHET

PREȚ VECHI – 198.00 RON

ALEGEȚI PACHETUL
 LIVRARE GRATUITĂ!
2 PACHETE

PREȚ VECHI – 366.00 RON

PACHETUL ALES
 LIVRARE GRATUITĂ!
3 PACHETE

PREȚ VECHI – 504.00 RON

ALEGEȚI PACHETUL!


Lasă un comentariu