Laptop Gaming Lenovo Legion Y520 Intel Core Kaby Lake i7 – reducere 800 lei !

Imagine similară

Laptop Gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN Intel Core Kaby Lake i5-7300HQ 2TB 8GB nVidia GeForce GTX 1060 6GB Max-Q FullHD 80YY005KRI

 

 

Lenovo Legion Y520

Laptop Lenovo Legion Y520

Laptop esential pentru gaming de 15,6”.

Întră în arenă cu acest PC de gaming subtire, usor si portabil, care rulează cu usurintă jocurile tale preferate. Prevăzut cu procesoare Intel® Core™ de a saptea generatie, placă grafică dedicată NVIDIA GTX 1050, sunet premium si stocare hibridă optională pentru viteză suplimentară, Y520 e gata de actiune. Tastatura cu retroiluminare îtipermite să te joci zi si noapte, iar sistemele termice optimizate mentin laptopul rece oricât timp vrei să te joci – probabil un timp îndelungat.

Ultimele tendinte în faming de performantă

Prevăzut cu ultima generatie de procesoare, Y520 este dotat cu procesor Intel® Core i7 de până la a saptea generatie. Aceste procesoare oferă o productivitate cu 12% mai mare fată de cele din generatia anterioară si o performantă de navigare pe internet printr-un motor multimedia dedicat cu 19% mai ridicată. Astfel, vei beneficia de cele mai noi performante în gaming si jocuri online.

Play games smoothly, with capable frame rates.
Redă jocurile ireprosabil, la o frecventă de cadre eficientă.

Placă video de ultimă generatie

Legion Y520 este echipat cu placă grafică NVIDIA GTX 1050/1050GTi sau cu AMD Radeon™ RX, ceea ce permite redarea ireprosabilă a jocurilor, la o frecventă de cadre eficientă. Atinge-ti obiectivul într-un “first person shooter” stiind că acest laptop de gaming îti va asigura performantele de care ai nevoie.

Viteză si stocare super rapide

Y520 este prevăzut cu stocare până la SSD PCIe de 512 GB, ideală pentru reducerea timpului de initializare si de încărcare în timpul jocului, sau cu o unitate de stocare HDD de 2 TB, perfectă pentru stocarea întregii colectii de jocuri. Sau poti opta pentru stocare hibridă, beneficiind astfel de ceea ce este mai bun în ambele universuri.

Sunet Harman cu Dolby Premium

Cu sau fără căsti de gaming, Legion Y520 îti oferă un sunet de calitate cu 2 boxe Harman de 2W cu Dolby Audio Premium. Dolby Audio Premium este reglat special pentru a oferi un sunet de calitate premium pentru orice continut, pentru o experientă de joc cu adevărat captivantă.

Premium-quality audio means more immersive gaming.
Sunetul de calitate premium înseamnă o experientă de joc mai captivantă.

Personalizează si înregistreazăcu Lenovo Nerve Sense

Personalizează-ti cu usurintă setările, cum ar fi sunetul, tastele active, răcirea, si prioritatea în retea &ndash, astfel încât să te poti concentra asupra jocului. Apoi, când simţi că esti în mijlocul acţiunii, înregistrează momentele preferate pentru a le reviziona sau a le încărca pe site-urile de streaming. Lenovo Nerve Sense îti permite să faci toate aceste lucruri fără efort.

Easily customize settings with Lenovo Nerve Center.
Personalizează cu usurintă setările cu Lenovo Nerve Sense.

Tastatură cu retroiluminare în rosu 

Y520 dispune de o tastatură cu retroiluminare în rosu, perfectă pentru sesiunile de gaming care se întind până târziu în noapte. Această tastatură de un rubiniu strălucitor este dotată cu taste cu cursa de 1,7 mm, care asigură o tastare exactă si rapidă, perfectă pentru joc si chat în timpul jocului.

Design portabil

Cu o grosime de numai 25,8 mm si o greutate de doar 2,5 kg, pretajat de o carcasă rezistentă la murdărire, acest laptop de gaming te va însoti oriunde te-ai afla. Asadar, doar pune-l în geantă si bucură-te de o experientă de gaming mobilă, oriunde ai merge.

Optimizare termică

Legion Y520 a fost conceput pentru a combate căldura prin ventilatoare si grile plasate strategic. Instalat în apropierea plăcii video si a procesoarelor, acest sistem de ventilatoare mentine circulatia aerului cald, iar gurile de aerisire din spate înlătură această căldură. În plus, Lenovo Nerve Centre are încorporat o comandă rapidă denumită Extreme Cooling, pentru jocuri de luptă care necesită răcire suplimentară.


Lasă un comentariu