Imagine similară

plata in rate

Avantaje:

  • Acumulator URIAS 5200 mAh Li-Polymer;
  • Conectivitate 4G LTE TDD&FDD, NFC, OTG;
  • Procesor Quad-Core 1.5 GHz, MediaTek MT6737T(64-bit);
  • Memorie 3GB RAM + 32GB ROM + card microSD (pana la 32GB);
  • Ecran 4.7″ HDIPS, protectie Corning Gorilla Glass 3;
  • Camera foto principala 8 MP senzor SONY CMOS BSI, cu LED + Camera externa cu microfon;
  • Accelerometru, Compas, Giroscop, Barometru, Senzor de Amprenta ultra-rapid si sigur;
  • Functii Walkie-Talkie PTT (push-to-talk) si SOS;
  • GPS cu A-GPS si GLONASS incorporate pentru o pozitionare exacta si rapida;
  • Sistem de Operare Android 7.0 Nougat out-of-the-box;
  • Dual SIM, Dual Standby.

Camera externa – Nu vei rata nici un peisaj

Camera externa iti da posibilitatea sa capturezi fiecare moment minunat din calatoria ta. Are microfon si doua butoane functionale, unul pentru inregistrare si unul pentru fotografiere.

Baterie de 5200mAh, mereu la dispozitia ta

Modelul T18 este echipat cu un acumulator puternic, combinat cu un procesor de consum mic (MTK6737T) si sistemul de operare Android 7.0 optimizat pentru a reduce cat mai mult consumul de energie.

Deblocare rapida in 0.3 secunde cu senzorul de amprenta

T18 adopta tehnologia avansata si usor de utilizat a deblocarii telefonului prin utilizarea senzorului de amprenta. Doar 0.3 secunde sunt de ajuns pentru a debloca sigur si rapid telefonul, astfel incat sa poti renunta la parola clasica.

Tehnologia NFC iti face viata mai usoara

Acest model suporta functia NFC prin care verificarea biletului de imbarcare la aeroport, plata cu cardul si chiar descuierea inteligenta a usii apartamentului tau se pot realiza mult mai usor. Viata ta poate deveni mult mai usoara cu aceasta facilitate de top.

Design cu butoane multiple pentru operatii rapide

Pe langa butoanele clasice de volum si power (on/off), la T18 au fost de asemenea adaugate un buton SOS, unul PTT (Walkie-Talkie Press-to-talk), un switch intercom FM si un buton customizabil. Comoditate si eficienta combinate intr-un terminal deosebit.

Pozitionare tridimensionala

Altitudinea exacta a pozitiei tale poate fi calculata de catre barometrul incorporat, care in combinatie cu latitudinea si longitudinea masurate de GPS iti pot indica locatia cu o precizie impresionanta. In plus, butonul special SOS asigura o comunicare rapida in situatii de urgenta. Cu T18, esti oricand pregatit de aventura!

GPS dublu si pozitionare offline – Nu te ratacesti niciodata

Sistemul de localizare cu doi sateliti, alaturi de chipul intern de pozitionare si antena externa de performanta ridicata, dau telefonului cu o puternica capacitate de navigare. Mai mult, antena face posibila localizarea si transmisia offline a datelor, astfel incat calatoria ta devine mult mai sigura.

Giroscop puternic, o unealta folositoare in calatorii

Giroscopul este o parte importanta din sistemul de navigare si orientare. Atunci cand conduci, te ajuta sa pastrezi directia corecta iar daca te-ai ratacit, trebuie doar sa scrii destinatia dorita si sa te lasi condus de catre T18 pe calea buna afara din padurea nesfarsita.

Semnalul bun este semnul unui telefon bun

Acesta este fundamental pentru un telefon bun; T18 este compatibil cu banda de frecventa universala si suporta atat conexiune wireless 2.4G cat si 5G, pentru ca tu sa poti naviga pe internet in fiecare colt de lume.

Protectie si stralucire Corning Gorilla Glass 3

Ecranul realizat de producatorul bine-cunoscut este subtire, sensibil si totusi durabil.

Camera foto pentru a crea amintiri durabile

Camera principala superba de 8.0 MP cu senzor Sony CMOS BSI si camera frontala cu senzor GalaxyCore GC2755 te ajuta sa imortalizezi fiecare moment minunat din viata ta – fiecare captura merita pastrata ca o particica din comoara calatoriei vietii!

Android 7.0 Out of the Box, lasa tehnologia sa-ti schimbe viata

Sistemul de operare Android 7.0 Nougat vine cu o interfata concisa, o protectie crescuta a informatiilor tale si o mai buna compatibilitate a aplicatiilor, care promit o experienta-utilizator confortabila si isi usureaza munca si viata.

Transfer avansat al datelor prin tehnologia OTG

Functia OTG permite conectarea directa a terminalului la alte dispozitive precum telefoane mobile, carduri USB, camere foto, imprimante etc. De acum, nu mai ai nevoie de un computer sau laptop ca mediu de transfer al datelor!


Lasă un comentariu