Pachet: Telefon mobil Huawei Mate 10 Pro, 128GB, 4G, Dual SIM, Gri + Smartwatch Huawei Watch 2, 4G, Carbon Black Sport

 

Imagini pentru +

 

Pachet: Telefon mobil Huawei Mate 10 Pro, 128GB, 4G, Dual SIM, Gri + Smartwatch Huawei Watch 2, 4G, Carbon Black Sport

Imagine similară

 

Vezi cea mai buna oferta  a magazinului FLANCO

Imagine similară

Huawei Mate 10 Pro

 

HUAWEI FullView Display
CONSTRUCTIE EMBLEMATICA

Designul armonios cu dungi verticale scoate in evidenta sistemul dua camera si creeaza o simetrie rafinata, pentru un smartphone cu design de nivel superior. Tehnologia de ultima ora a sticlei curbate creeaza un dispozitiv ergonomic si elegant, confortabil de tinut in palma si plin de stil, nu doar ca aspect, ci si ca senzatie oferita utilizatorului.

CONSTRUCTIE EMBLEMATICA

MATERIALE AVANSATE

HUAWEI Mate 10 Pro este acum dotat cu o carcasa robusta si rezistenta din sticla, atat in fata cat si in spate, pentru un design elegant unic. Este utilizata o tehnica inovatoare pentru a incalzi capacul exterior din sticla solida la 700 °C inainte de a-l modela pentru a-i conferi o eleganta desavarsita.

MATERIALE AVANSATE

CONSTRUIT PENTRU VIATA DE ZI CU ZI

Cu rezistenta la apa si praf clasa IP67, HUAWEI Mate 10 Pro face fata tuturor provocarilor vietii.*

IP67

*HUAWEI Mate 10 Pro este rezistent la stropi, apa si praf si a fost testat in conditii de laborator controlate cu o clasificare IP67 conform standardului IEC 60529. Rezistenta la stropi, apa si praf nu este o conditie permanenta, iar rezistenta poate sa scada ca urmare a procesului normal de uzura. Nu incercati sa incarcati dispozitivul HUAWEI Mate 10 Pro cat timp este ud. Deteriorarea cauzata de lichide nu este acoperita de garantie.
Imbunatatirile aduse prin inteligenta artificiala ofera o experienta mai rapida si personalizata de utilizare a telefonului mobil

Descoperiti superioritatea in materie de viteza, reactie rapida la comenzi si eficienta oferita de Kirin 970, platforma computerizata de inteligenta artificiala pentru dispozitive mobile, cu NPU (Neural-Network Processing Unit, unitate de procesare a retelelor neuronale) dedicata.

O NOUA ERA IN MATERIE DE PERFORMANTA
Cu Kirin 970, HUAWEI Mate 10 Pro devine rapid, inteligent si adaptabil, capabil sa inteleaga si sa raspunda instantaneu la situatii din lumea reala. Datorita tehnologiei de ultima ora cu 10 nm, CPU cu 8 nuclee si GPU cu 12 nuclee, HUAWEI Mate 10 Pro ofera performante de top cu viteza fulgerului, desi are un consum energetic mult mai redus.
Performanta 25x
Eficienta 50x
Exista imbunatatiri semnificative la capitolul confidentialitate si eficienta, deoarece NPU pentru HUAWEI Mate 10 Pro opereaza independent fata de sistemele de procesare standard bazate pe cloud. NPU este un salt inainte in domeniul tehnologiei: este de pana la 50x mai eficienta si ofera performante de pana la 25x mai bune*, fiind totodata capabila sa gestioneze calculele complexe legate de inteligenta artificiala.
Kirin 970
*Pe baza rezultatelor testelor de laborator efectuate de HUAWEI. Comparativ cu CPU 4 x Cortex A73, in acelasi scenariu de calcule legate de inteligenta artificiala.
MENTINE-TI SMARTPHONE-UL IN STARE OPTIMA

Procesorul HUAWEI Kirin 970 este proiectat pentru a intelege comportamentul dumneavoastra de utilizare a smartphone-ului. Pe baza modului in care interactionati cu dispozitivul dumneavoastra, noul HUAWEI Mate 10 Pro va efectua predictii cu privire la cel mai eficient mod de functionare, optimizand performantele, pentru a va mentine telefonul in conditii impecabile de functionare.

Predictie

Perfectiunea focalizarii si a captarii imaginilor

Abilitatile AI-ului impreuna cu Sistemul Leica Dual Camera asigura o calitate exceptionala a imaginii cu cel mai mic effort.

Perfectiunea focalizarii

Noul sistem Leica Dual Camera cu apertura f/1.6

Datorita noului sistem Leica Dual Camera cu apertura f/1.6 vei putea capta cu usurinta imagini extraordinare in conditii de luminozitate scazuta, fotografii fara blur si vei putea obtine o claritate exceptionala a obiectelor in miscare. Senzorul monocrom 20MP si senzorul RGB de 12MP cu stabilizare optica a imaginii capteaza mai multa lumina pentru a obtine cele mai reusite fotografii.

Leica Dual Camera

RECUNOASTERE A SCENELOR SI OBIECTELOR IN TIMP REAL, PRIN INTELIGENTA ARTIFICIALA

Datorita algoritmilor fotografici inteligenti, HUAWEI Mate 10 Pro identifica in timp real diferite tipuri de scene si obiecte*, ajustand automat culorile, contrastul, luminozitatea, expunerea si multe altele, pentru a produce fotografii pline de viata, clare si perfect incadrate.

*floare, cer albastru, planta, peisaj nocturn, mancare, apus/rasarit, text, plaja, zapada, portret si multe altele.

Algoritmi fotografici inteligenti

EFEECT BOKEH EXCEPTIONAL, PORTRETE PERFECTE

Fiind dotat cu inteligenta artificiala pentru a „invata“ din cache-ul nostru de date referitor la imaginile portret, HUAWEI Mate 10 Pro poate crea cu usurinta un efect bokeh profesional, deplasand punctul de focalizare pe subiectul din fotografie, pentru portrete si selfies perfecte.

EFEECT BOKEH

 


Lasă un comentariu