Imagine similară

Iata cateva AVANTAJE:

Cardul de asistență rutieră ce nu trebuie sa nu-ti lipseasca in zilele acestea

Pachet România:

25 euro ( plus tva ) / autoturism

–  depanare în trafic

–  remorcare

–  transport pasageri

Pachet Europa:

35 euro ( plus tva ) / autoturism

–  depanare în trafic

–  remorcare

–  transport pasageri

–  autovehicul la schimb

–  cazare

–  repatriere persoane

–  repatriere autovehicul

Cardul de asistență rutieră este valabil 365 de zile, 24h mai târziu de la data achiziționării. Dispeceratul de asistență rutieră Bosch asigură un regim de primire a sesizărilor continuu, atât în zilele de sâmbătă și duminică și în zilele de sărbători legale, timp de 24h din 24h. Tot ce este nevoie să faci este să apelezi serviciul la numărul de telefon de aici…>>>

Produsul este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice rezidente pe teritoriul României.

Numărul de persoane cărora li se aplică serviciile de mai sus este egal cu numărul declarat de conducătorul auto, posesor al cardului de asitență rutieră Bosch, maximum fiind cel admis de producatorul auto. Serviciile mai sus menționate nu se aplică autostopiștilor.

Conducătorul auto autorizat, care solicită serviciul trebuie să aibă vârstă de minimum 18 ani și permis de conducere valabil.

Nu se vor acordă serviciile de asistență rutieră persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice, drogurilor, substantelor halucinogene.

Autovehiculele eligibile pentru a primi cardul de asistență rutieră :

a. Autoturisme de pasageri, până în 7 locuri fără limita de vârstă sau kilometri, înmatriculat în Romania având inspectia tehnica periodică (ITP) efectuată la momentul completării formularului de înregistrare;

b. Autovehicule având următoarele caracteristici: masă maxim admisă a ansamblului 3500 kg, lungimea maxima 7000 mm, înaltimea maximă 2400 mm. Autovehiculele eligibile pot tracta remorci având lungimea maximă de 9000 mm, lățimea maximă de 1900 mm, masă 750kg.


Lasă un comentariu