Proceduri corporale pentru slabit, la un pret exceptional! 5 impachetari in tunel IR + 5 impachetari cu ceai verde + 5 peelinguri + 5 sedinte tonifiere prin electrostimulare, la doar 129 lei in loc de 318 lei, la salon Body Slim!

Imagine similară

Detalii suplimentare

Procedurile de slabit sunt complete,dispozitivele utilizate fiind de ultima generatie in lume ,cu rezultate excelente si foarte rapide.

Recapata-ti formele apetisante printr-un program de remodelare corporala complet!

Vei vedea rezultatele in cel mai scurt timp!

Voucherul include:

Pachet 1 la doar 129 lei in loc de 318 lei.

Contine:

  • 5 impachetari in tunel IR
  • 5 impachetari cu ceai verde
  • 5 peeling-uri corporale
  • 5 sedinte tonifiere prin electrostimulare

Important:

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, dar poti folosi un singur voucher in nume propriu, restul le poti face cadou.
Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului Best!Pentru informatii suplimentare sunati la numerele

de luni pana vineri in intervalul 09.30 – 17.30 . Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat si veti pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse in sedinta respectiva.

Program Body Slim : L-V: 10.00- 21.00; S: 10.00-17.00; D:

Valabilitate voucher: 15.01.2018 – 15.03.2018. Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te prezinti la Body Slim in aceasta perioada si sa incepi sedintele, altfel voucherul nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta!


Lasă un comentariu