Conectare rapida si sigura cu cititorul de amprente optional Simplificati-va activitatea zilnica cu Windows 10, care functioneaza cu un cititor de amprente optional pentru a asigura conectarea sigura si securizata in mai putin de doua secunde - un timp de trei ori mai scurt decat timpul mediu de introducere a unei parole. Veti putea sa va conectati la diferite aplicatii partenere, precum DropBox, printr-o simpla atingere cu degetul. Inca un lucru pentru care nu mai trebuie sa va faceti griji. Cel mai rapid port din lume Laptopul IdeaPad 720S este echipat cu un port Thunderbolt™ 3 USB-C — tehnologia de conectare revolutionara care accepta ecrane de inalta rezolutie, dispozitive de date foarte performante si incarcare rapida. Conectati-va laptopul la mai multe ecrane*, apoi sincronizati si faceti backup la viteze de pana la 40 Gbps — de 8 ori mai rapid decat viteza unui USB 3.0! Acum puteti sa captati si sa editati mai multe fluxuri video in timp real si legati-va dispozitivele in stil daisy-chain pentru a va simplifica fluxul de lucru. Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari. Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
Laptop ultraportabil Lenovo IdeaPad 720S-15IKB cu procesor Intel® Core™ i7-7700HQ pana la 3.80 GHz, Kaby Lake, 15.6", 8GB, 512GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB, Microsoft Windows 10, Iron Grey

Design nou suplu, finisat cu aluminiu

Extrem de subtire si de usor
Laptopul IdeaPad 720S este uimitor de suplu. Puneti-l in geanta si lucrati sau relaxati-va oriunde ati fi. Nu va va incomoda niciodata.

Tratat cu aceeasi tehnica utilizata pentru modelarea si slefuirea diamantelor, laptopul IdeaPad 720S a fost reproiectat cu detalii premium si muchii unghiulare, pentru a parea mai subtire decat este. Disponibil in doua variante de culori cu un finisaj placut la atingere: argintiu Platinum Silver si auriu Champagne Gold.


Ramaneti in miscare cu autonomia mare a bateriei si incarcarea activata permanent
Cu o autonomie a bateriei de pana la 14 ore*, veti putea ramane in miscare pe durata intregii zile. Laptopul IdeaPad 720S este, de asemenea, dotat cu incarcare activata permanent, asadar veti putea sa incarcati alte dispozitive la portul USB chiar daca laptopul este oprit. Nu va veti mai simti legat de o priza. *MobileMark 2014 .


Performanta de varf pentru eficienta
Bazandu-se pe puterea modelului IdeaPad 520S, IdeaPad 720S ofera un procesor Intel Core i7 de a 7/8-a generatie si stocare suplimentara SSD PCIe de inalta performanta. Descarcati filme, stocati imagini si videoclipuri si multe altele. Iar cu memoria de pana la 16 GB, veti putea sa faceti multitasking usor si rapid.

Performanta grafica avansata cu NVIDIA
Laptopul IdeaPad 720S este conceput pentru a tine pasul cu cerintele dvs. de divertisment si productivitate. Fie ca va jucati un joc ori creati sau editati continut, IdeaPad 720S are solutia pentru dvs.

Sunet cu adevarat captivant
Dotat cu boxe JBL Premium Audio, modelul IdeaPad 720S ofera Dolby Audio pentru sunet puternic si clar care reda detalii intr-o gama larga de sunete, la orice nivel al volumului. Sau faceti upgrade la tehnologia revolutionara Dolby Atmos, care creeaza o experienta audio captivanta si uimitoare la 360 de grade, aducandu-va in centrul actiunii

.

Conectare rapida si sigura cu cititorul de amprente optional




Simplificati-va activitatea zilnica cu Windows 10, care functioneaza cu un cititor de amprente optional pentru a asigura conectarea sigura si securizata in mai putin de doua secunde – un timp de trei ori mai scurt decat timpul mediu de introducere a unei parole. Veti putea sa va conectati la diferite aplicatii partenere, precum DropBox, printr-o simpla atingere cu degetul. Inca un lucru pentru care nu mai trebuie sa va faceti griji.


Cel mai rapid port din lume


Laptopul IdeaPad 720S este echipat cu un port Thunderbolt™ 3 USB-C — tehnologia de conectare revolutionara care accepta ecrane de inalta rezolutie, dispozitive de date foarte performante si incarcare rapida. Conectati-va laptopul la mai multe ecrane*, apoi sincronizati si faceti backup la viteze de pana la 40 Gbps — de 8 ori mai rapid decat viteza unui USB 3.0! Acum puteti sa captati si sa editati mai multe fluxuri video in timp real si legati-va dispozitivele in stil daisy-chain pentru a va simplifica fluxul de lucru.

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta

Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor,
cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

6.59999(- 9% )

5.99999 Lei       

Cel mai bun raport de calitate-preţ!

Oferit de magazinul partener eMAG.ro

STOC LIMITAT
Ofertă limitată eMAG.ro


Lasă un comentariu