Combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF, 321 l, Clasa A+, H 185 cm, No Frost, Dozator apa, Display, Metal Graphite
Combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF, 321 l, Clasa A+, H 185 cm, No Frost, Dozator apa, Display, Metal Graphite

Organizeaza mai bine. Bucura-te mai mult.
Experimenteaza un nou nivel de organizare si confort cu frigiderul care maximizeaza eficienta spatiului. 

Raceste uniform fiecare colt
Sistemul de racire All-around raceste frigiderul in mod egal de la un colt la altul. Aerul rece este suflat prin deschideri multiple de la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine o temperatura constanta, iar mancarea sa ramana proaspata. 

Stocarea obiectelor mai mariCompartimentul mare de pe usa iti permite stocarea in siguranta a obiectelor mai mari in interiorul usii. Poate depozita cutii voluminoase de lapte si suc si doua randuri de conserve si sticle de bauturi. Elibereaza spatiul de pe raft si este excelent pentru petreceri!  

Cutie cu deschidere completa (congelator)
O deschidere ampla faciliteaza organizarea si scoaterea alimentelor, in timp ce se optimizeaza spatiul de depozitare.

Iluminare cu LED
LED-urile lumineaza interiorul frigiderului fara a compromite puterea de racire.

Functioneaza inteligent, ramane tanar
Un compresor Digital Inverter regleaza automat viteza, ca raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri. Consuma mai putina energie, minimizeaza zgomotul si reduce uzura pentru o performanta mai indelungata.

Fara acumulari de gheataTehnologia No Frost previne acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in fiecare colt. De asemenea, raceste de aproape doua ori mai repede, solicitand mai putin sistemul de racire si sporind durabilitatea acestuia.

Usor de gasit si de accesat
Raftul Easy Slide care gliseaza usor in interior si in afara, te ajuta sa depozitezi, sa organizezi si sa accesezi in mod eficient alimentele – rapid si usor, ajungand usor la alimentele din spate si din fiecare colt.

Recomand personal cumpărarea acestei combine frigorifice deoare preţul a fost redus cu 450 lei iar compresorul Digital Inverter regleaza automat viteza, ca raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri. Consuma mai putina energie, minimizeaza zgomotul si reduce uzura pentru o performanta mai indelungata. GARANŢIA oferită este de 10 ANI !!!

Preţul iniţial a fost de 2.499 lei iar acum este redus la 1.999 lei.

Această combină poate fi comandată acum de la magazinul eMAG.ro.


Lasă un comentariu