Sistem audio High Power Sony MHC-V81D, Hi-Fi, Party Music, Bluetooth, NFC, Party Chain, USB, DVD, 800W, Negru

Simtiti cum petrecerea va inconjoara

 Traiti experienta festivalului oriunde ati fi. Cu sunetul live 360° si lumina sistemului MHC-V81D, toti petrecaretii se pot bucura de aceeasi atmosfera de festival de inalta calitate.

Puneti-va amprenta cu modul Taiko

Interpretati la tobe pe ritmul muzicii – atingeti usor panoul tactil. Infruntati-va prietenii in modul Joc Taiko.
Transmisie simpla prin NFC si BLUETOOTH®

Pur si simplu utilizati functia NFC One-touch pentru a realiza o conexiune Bluetooth® si pentru a beneficia instantaneu de redare in timp real.
Tineti ritmul

Manerul si rotila usureaza deplasarea dispozitivului MHC-V81D dintr-un loc in altul.

Simtiti sunetul LIVE SOUND la 360°

 Bucurati-va de acelasi sunet de inalta calitate, oriunde va aflati la petrecere. Sunetul LIVE SOUND la 360° se disperseaza in toate directiile, deci toti danseaza pe acelasi ritm.

Lumini de petrecere cu distributie in 360°

 Luminati fiecare colt al spatiului petrecerii cu lumina de petrecere la 360° si bucurati-va de o atmosfera adevarata de club de noapte sau de festival.

Tineti ritmul in modul Taiko

 Adaugati propria interpretare la tobe in mix cu modul Taiko si puneti-va ritmul la incercare in infruntarile cu prietenii in modul Joc.

Dezvaluiti talentul dvs. de vedeta a muzicii pop
Toata lumea se distreaza – cu doua intrari pentru microfon, va confruntati cu oaspetii pe acordurile preferate. Adaugati ritmuri de rock and roll conectand alternativ o chitara la una dintre intrari si folosind sistemul ca amplificator. Aveti trei moduri – Clean pentru sunet clar, Overdrive pentru sunet de chitara distorsionat si Bass pentru chitara bas.

Transformati-va in DJ cu functia de control prin gesturi
Puneti-va amprenta pe petrecere cu o singura miscare. Controlul prin gesturi este distractiv si intuitiv, permitandu-va sa preluati controlul asupra tuturor functiilor care dau culoare petrecerii, inclusiv efectele de DJ si functiile de karaoke. Faceti gesturi spre stanga si spre dreapta pentru a sari peste melodii sau in sus si in jos pentru a gestiona volumul. Personalizarea petrecerii dvs. nu a fost niciodata atat de antrenanta.

Amplificati petrecerea cu boxe suplimentare

 Bucurati-va de un sunet mai puternic prin conectarea mai multor sisteme audio prin Bluetooth®. Conectati pana la 50 de sisteme audio de resedinta compatibile prin tehnologia Bluetooth® si sincronizati muzica.

Controlati totul de pe ringul de dans

 Cu Sony | Music Center controlati muzica si setarile sunetului direct de pe telefon. Iar cu aplicatia Fiestable preluati controlul culorilor luminilor si activati modurile DJ si karaoke. Faceti schimbarile scuturand incheietura, gratie controlului intuitiv al miscarii.

Fiorii stadionului acasa cu modul Fotbal

 Comutati sistemul MHC-V81D la modul Fotbal pentru a va bucura de o experienta autentica, ca si cand ati fi pe stadion. Inchideti comentariile si patrundeti in multime, minimizand volumul comentatorilor si optimizand scandarile tribunei.

Recomand cumpărarea acestui sistem audio deoarece este foarte practic, de calitate, poate fi depozitat oriunde iar reducerea este de 700 lei.

Preţul a fost redus de la 3.199 lei la 2.499 lei.

Acest sistem audio performant poate fi cumpărat acumde la magazinul eMAG.ro.


Lasă un comentariu