PREŢ 995 lei

iHunt Alien X ApeX – Cel mai accesibil telefon elegant pentru gaming

Ai ajuns pana aici si acum, probabil ca esti in cautarea unor raspunsuri. Stim la ce te gandesti si mai presus de toate, am stiut ce fel de telefon vrei. Iti doresti ca noul tau telefon sa ruleze orice joc, orice aplicatie, sa fie super puternic, sa aiba o baterie de mare capacitate, sa fie frumos, Inteliganta Artificiala sa nu lipseasca, sa-ti ofere camere foto de o foarte buna calitate, sa fie fabricat din materiale premium si un sistem de operare bine pus la punct.

Daca mai adaugam si un pret corect, impreuna am gasit raspunsul. Si el are un singur nume, iHunt Alien X ApeX. Sau mai bine spus, cand frumusetea si inteligenta se intalnesc cu devotamentul si cu tehnologia de ultima generatie.

Lasa Inteligenta Artificiala sa te asiste si sa faca cele mai bune alegeri, da frau liber imaginatiei si instaleaza orice vrei, cele mai noi titluri de jocuri cu grafica premium si cate aplicatii iti doresti. Te vei bucura de o experienta multimedia premium, nu trebuie decat sa pornesti telefonul si o “explozie” de culoare te va invalui, totul va fi mai aproape de tine. Priveste-l din orice pozitie vrei, te va surprinde de fiecare data si suntem mandri ca iti putem oferi un telefon frumos. Acesta este cel mai simplu cuvant, dar si cel mai potrivit.

Si abia am inceput sa-ti povestim despre Alien X ApeX! Nu ne oprim aici, mai avem multe detalii care te vor surprinde si asa cum te-am obisnuit pana acum, o parte dintre surprize le vei descoperi singur. Este suficient sa-l privesti, sa-l atingi si te vei convinge singur ca ai facut alegerea cea mai buna. Apoi, totul vine de la sine.

Ok, este frumos, luxos, elegant si modern. Atat? Nici pe departe, abia acum intram asa cum trebuie in detalii. 12nm, tehnologie FitFET, Cortex A73, 2.0GHz, Octa-core, Helio P60, AI. Da, stim, sunt niste detalii tehnice pentru tine si atat. Nu este deloc chiar asa. Alien X ApeX are in interior o “inima” puternica si sanatoasa. Sunt nuclee de mare putere care ruleaza la frecvente mari. Asta inseamna ca vei putea rula orice, absolut orice. Fabricat pe o tehnologie de 12nm FitFET = procesor de noua generatie, cel mai puternic si mai popular chipset produs de catre compania MediaTEK. Inteligenta Artificiala NeuroPilot AI care te va asista si va lua cele mai bune decizii, vei simti asta din plin.

Acum, haideti sa incepem sa descoperim impreuna aproape tot ceea ce poate acest telefon inteligent. Te vei convinge singur ca nu ai facut alegerea gresita!

Avantaje:

  • Procesor Puternic de ultima generatie OctaCore Helio P60 cu Inteligenta Artificiala, (ruleaza absolut orice joc);
  • Ecran 6.18″ Full HD+ 18:9;
  • Camera Tripla 12MP+5MP+0.3MP – controlata prin Inteligenta Artificiala;
  • Baterie de 4000mAh + Ultra Fast Charge;
  • DualCamera Selfie 20MP;
  • Memorie RAM 4GB ULTRARAPIDA DE ULTIMA GENERATIE;
  • Memorie internă 64GB;
  • Sistem de Operare Android 8.1 Oreo cu licenta Google, GMS;
  • Deblocare prin FaceID si Senzor de Amprenta;
  • Dual SIM, Dual Standby .

Toti cei 6.18” se traduc printr-o experienta multimedia de vis, ecranul este unul de tip edge to edge. Toate laturile sunt foarte inguste si asta se traduce printr-un corp compact si un body ratio foarte mare. Pe scurt, vei tine in mana numai ecranul si te vei bucura de rezolutia FHD+, 1080 x 2246 pixeli. Nu-i vei vedea, dar te vei bucura de ei, de un contrast excelent, unghiuri de vizualizare perfecte si de culori care te vot uimi. Crezi ca te vei plictisi de toate acestea? Noi credem ca nu te vei mai satura sa-l privesti! Trebuie numai sa incerci.

O culoare pe care tu o alegi. Exact asa. Nu am putea sa-ti spunem exact ce culoare are noul tau telefon, ne-am asigurat totusi ca aceasta sa-ti fie pe plac. Lasa-te sedus de un buchet de culori care-ti vor vor alinta privirea, multumita acestui design de tip gradient. Trebuie sa stii ca ne-am asigurat ca aceste combinatii de culori sa fie atragatoare si este posibil sa nu te mai saturi sa-l privesti. Rama metalica solida, un sasiu puternic si sticla in partea din spate. Toate se traduc printr-o constructie premium si eleganta. Este al tau! Priveste-l cat vrei si bucura-te de el.

Redescopera placerea de a face poze sau de a filma si nu-ti face probleme legate de rezultatele finale. Esti ajutat de 3 senzori foto principali si un soft plin de Inteligenta Artificiala, el va lua cele mai bune decizii pentru tine. Inteligenta Artificiala, este capabila sa recunoasca o multime de scene si sa ajusteze automat setarile pentru cel mai bun instantaneu.

Multumita acestei noi tehnologii, te vei bucura de un efect bokeh cat se poate de natural, de culori reproduse in mod corect si de o claritate sclipitoare. Ne-am asigurat ca in meniul aplicatiei dedicate, sa implementam si diverse functii inteligente, trebuie numai sa le descoperi si sa le pui la treaba. Rezultatele nu vor intarzia sa apara si vei avea cu ce sa te lauzi. Nu mai astepta, redescopera tehnologia avansata si lasa-te indrumat de Inteligenta Artificiala.

Noapte sau zi, peisaje sau portrete, flori sau animale? Inteligenta Artificiala le va recunoaste si multumita algoritmilor speciali, este capabila sa ajusteze toate setarile pentru ca tu sa surprinzi cel mai bun cadru. Simplu, rapid, dar inteligent. Tot ce trebuie sa faci, este sa apesi pe iconita dedicata si sa admiri rezultatul, fara efort si fara nervi.

Te-ai saturat de poze neclare, nu mai vrei sa faci multe setari si sa apesi pe multe butoane? Este simplu, tehnologia integrata este de tip PDAF, telefonul fiind capabil sa focalizeze rapid si ca captureze perfect chiar si subiectii aflati in miscare! Rapid si cu o singura atingere.

Pana acum ai evitat sa faci poze noaptea sau in conditii de iluminare slaba. Uita de toate astea si pune-l la treaba oricand, la orice ora, in orice situatie. 3 camere foto cu Inteligenta Artificiala si un soft perfect, este tot ce ti-a lispit pana acum. iHunt Alien X ApeX ti le aduce in prim plan si da, poti face poze inclusiv pe timp de noapte.

Ce inseamna un selfie perfect si mai mult decat atat, unul facut la o rezolutie mare? 20MP pentru cea mai buna fotografie si in cazul in care vrei inclusiv functii beauty, le vei gasi. Cu un grup de prieteni, impreuna cu familia sau un selfie rapid pentru retelele de socializare, tu alegi. Noi avem solutia si este chiar aici.

Ce inseamna MediaTEK Helio P60? O simpla denumire si atat? Nu! Este vorba despre creierul telefonului tau, unul care ruleaza la frecvente mari, are nuclee de mare putere, integreaza o placa grafica super rapida si mai presus de toate, Inteligenta Artificiala. Este unul dintre procesoarele de top ale producatorului taiwanez, chipset de noua generatie. Ai la dispozitie 8 nuclee, 4 sunt de mare putere si intervin exact atunci cand ai mai mare nevoie, iar 4 sunt economice si se ocupa de functiile de baza ele telefonului. Un procesor nou, inseamna totusi mult mai mult. Are integrate solutii precum GPS, WiFi, Bluetooth, incusiv 4G LTE. Toate acestea sunt de noua generatie, stabile si rapide.

Rapid ca un bolid de lux si echipat cu tehnologie de varf. Fix asa este si noul tau iHunt Alien X ApeX. 4GB memorie RAM de generatie noua care fac fata cu brio oricarui joc, fara limite si fara compromisuri. Crezi ca nu iti ajung cei 64GB de memorie interna preinstalata? Nu te teme, cat ai clipi poti introduce un MicroSD si aventura poate continua!

Si de absolut toate, are grija un acumulator ce are o capacitate de 4000 mAh! Joaca-te cat vrei, bucura-te de continutul multimedia afisat de ecranul mare si cu rezolutie ridicata, stai cat vrei pe retelele de socializare. Intr-un cuvant, bucura-te cat mai mult de telefonul tau mobil si daca ai nevoie de extra energie, o poti obtine rapid. Asta inseamna o incarcare rapida si stabila, plus conectivitate USB-Tip C. Crezi ca-i poti rezista mai mult ca el?

Unde ar putea fi amplasat senzorul de amprente cel mai bine? Am cautat pozitia perfecta si putem spune ca am gasit-o. Astfel, pe rama telefonului, sub butonul power, vei gasi un senzor super rapid si precis. Poti securiza telefonul sau aplicatiile preinstalate si vei descoperi o deblocare rapida, cat ai clipi. Eficient, securizat si rapid.

Recunoastere faciala sau Face ID? Spune-i cum vrei, este la fel de rapida dar foarte securizata. Datorita functiilor inteligente pe care le poseda, telefonul tau este capabil sa-ti scaneze chipul in numai cateva secunde si la fel de rapid, sa inregistreze o serie de algoritmi pentru o siguranta rapida. Apoi, este suficienta o singura privire spre telefon si acesta se va debloca. Simplu, rapid si securizat.

Un procesor nou si puternic, inseamna automat si tehnologii conexe, performante. iHunt Alien X ApeX, se mandreste cu o tehnologie audio de calitate, NXP Smart PA. Ce inseamna asta? Pai am putea sa-ti explicam in termeni tehnice, dar nu ar avea rost. Tot ce trebuie sa faci, este sa apesi butonul PLAY si sa te lasi purtat de sunetele de inalta fidelitate. Prin casti sau difuzor multimedia, vei descoperi un sunet puternic, clar si de invidiat.

Deja ai aflat ca noul tau telefon este atat de puternic, incat poate rula orice joc, orice aplicatie. Fara bariere, nu exista limite. Vei redescoperi placerea de a te juca si de a instala cate aplicatii vrei, ai la dispozitie un magazin intreg cu multe solutii gratuite. 8.1 Oreo este cea mai populara versiune a sistemului de operare Android si noi l-am optimizat perfect. Este extrem de stabil, rapid si vei gasi functiile inteligente pe care le-ai tot cautat. Totul va functiona extrem de rapid, fluid si astfel, tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de telefonul tau. Si nu uita, ruleaza orice, pune-l la treaba!

Da, stim ca este extrem de frumos in poze. Dar, in realitate vei putea sa te bucuri de aceasta frumusete si de ce nu, te poti lauda si prietenilor tai. Cine nu si-ar dori un smartphone luxos si fabricat din materiale premium? Nu te mai gandi la culoare, tu o alegi, multumita unui design de tip gradient! Priveste-l!

Este cel mai performant telefon al nostru si ne mandrim cu el. Dar, suntem siguri ca si tu vei avea acelasi sentiment si te vei bucura de o tehnologie de varf. Acum, din moment ce ai aflat cateva dintre secretele lui, nu-ti mai ramane decat sa faci cea mai buna alegere, sa-l cunosti in totalitate si sa-l pui la treaba. Alegerea ta are un nume: iHunt Alien X ApeX.


iHunt Alien X ApeX, este cel mai nou telefon lansat de catre aceasta companie. Si este unul special, spun asta deoarece este cel mai performant telefon al lor si pana la urma, este un ApeX.

Cel mai puternic procesor de la MediaTEK, 5 camere foto controlate de Inteligenta Artificiala, un design de lux, 4GB memorie RAM, display FHD+ cu un contrast excelent, senzor de amprente super rapid si per total, un hardware care este capabil sa duca orice joc. Poate parea lauda, dar va puteti uita la clipul video pe care l-am atasat acestui articol, veti vedea ca nu l-am laudat degeaba.

Unul dintre cele mai importante aspecte, este dat de pret. Desi puteau sa-l lanseze la un pret mai mare, consider ca 1095 lei este suma corecta. Astfel, iHunt Alien X ApeX devine un telefon super atragator.

Nu este totusi perfect, nici pe departe, are si el bubele lui, nu exista telefon perfect, indiferent de pret. Nu-i cer NFC sau incarcare wireless, dar puteau sa puna macar un LED pentru notificari si sa mai lucreze putin la difuzorul multimedia. Este unul galagios, dar si de data aceasta, mi-as fi dorit si sunete joase, nu numai inalte. Apoi, se cam incinge in momentul in care te apuci sa te joci ceva mai serios si in special, titluri cu grafica de TOP.

In rest, chiar nu prea am ce sa-i reprosez. Nu are pic de lag, ruleaza excelent prin meniuri si prin orice aplicatie, ecranul este excelent, camerele foto sunt bune, sistemul de operare este customizat si ofera utilizatorului cateva teme si optiuni interesante. Ruleaza Android 8.1 Oreo.

iHunt Alien X ApeX, este propulsat de un chipset Helio P60, MT6771. La ora actuala, este cel mai puternic procesor produs de catre MediaTEK, a fost anuntat la inceputul anului 2018. De atunci, acestia au mai dezvaluit cateva solutii, dar pana in acest moment, nu prea sunt telefoane cu P70 sau P90. In AnTuTu, obtine in jur de 130.000p.

Avantajul acestui procesor, este dat de nucleele de tip Cortex A73, unele de putere. Sunt 4 de acest gen si 4 economice, Cortex A53. Apoi, memoria RAM este si ea moderna, LPDDR4x la 1800 MHz. Placa grafica integrata este de tip Mali-G72 MP3 /800 MHz si “duce” orice joc. Apoi, este prezenta si Inteligenta Artificiala, in special la capitolul foto/video. Despre cat de bun este acest telefon la fotografiat si filmat, intr-un articol ce va veni in curand. Telefonul are 4GB RAM si 64GB stocare interna. Acumulatorul se bucura de incarcare rapida si are o capacitate de 4000 mAh.

12MP (prinicpala), 5MP (bokeh) si 0.3MP. Desi nu sunt foarte multe detalii legate de aceste camere, am instalat o aplicatie prin care sa incerc sa-mi dau seama despre ce este vorba. Aplicatia respectiva recunoaste numai doua dintre ele. Personal, cred ca cel de 0.3MP este acolo pentru efectele 3D (vezi clip). Conteaza mai mult rezultatele si acestea sunt foarte bune.

Sunt bine integrate acolo, moderne si nu ies in evidenta.

Partea din spate este fabricata din sticla. Nu pot spune cu exactitate ce culoare are. Depinde cum “cade” lumina si din ce unghi privesti. Sunt nuante de galben, verde, albastru, negru, etc. Arata extrem de bine, absolut nimic de reprosat. Poate amprentele…

Doua camere forontale, in interiorul unui notch generos. De data aceasta se justifica existenta acestui breton. Senzorul de 20MP este foarte bun la prima vedere, nimic de obiectat. Apoi, mai vedem inca un senzor. Nici de aceasta data nu sunt foarte multe detalii disponibile, cred ca el se ocupa strict de Face ID.

Rama metalica este intrerupta de antene, putem observa si difuzorul (dreapta), microfonul si portul USB Tip-C.

Este un 4G VoLTE, functioneaza atat FDD, cat si TDD. 4G: FDD-LTE:B1/B3/B5/B7/B8/B20/B28ab (2100/1800/850/2600/900/800/700) | 4G: TDD-LTE:B38/B39/B40/B41(2600/1900/2300/2500).

Senzorul de amprente este extrem de rapid si se afla sub butonul principal. Cele pentru volum sunt metalice si dintr-o singura bucata. Partea de sus adaposteste jack-ul audio.

6.18″, edge to edge, contrast foarte bun, negru fara tente de gri, rezolutie 2246 x 1080 pixeli si raport 18:9.

Margini laterale inguste, valabil si pentru partea superioara.

Colturi rotunjite si partea de jos, destul de ingusta si ea.

iHunt Alien X ApeX este un telefon cu un design reusit, nu ai ce sa-i reprosezi.

In afara de casti, cutia este completa. Folia de protectie este deja aplicata, exista un charger de 2A (acumulatorul are 4000 mAh), cablu de date/incarcare, cheita pt. acces la SIM-uri si manuale plus setari APN.

Recomand cumpărarea acestuia deoarece este un telefon performant cu un design foarte atrăgător iar reducerea este de 200 lei.

Preţul a fost redus de la 1.199 lei la 995 lei.

Poţi să cumperi acum acest telefon inteligent de la magazinul iHunt.ro.


Lasă un comentariu