Barca electrica, Quadrofoil Q2S , autonimie 80km, Baterie 5.2 kWh , motor QE 5,5 kW

Faceti cunostinta cu Q2S,  urmatoarea generatie de ambarcatiuni care va va permite sa experimentati senzatia uimitoare de libertate in timp ce va ridicati deasupra apei.

Dezvoltat pentru a fi condus in lacuri si zone de coasta, este o alegere excelenta pentru turism si deschiderea unei afaceri.

De asemenea, este o alegere excelenta pentru distractia in familie pe lacul, raul, marea sau golful din apropiere. Motorul electric de 5,5 kW si pachetul de baterii de 10,4 kWh formeaza o combinatie ideala de putere si eficienta energetica, care, in majoritatea colturilor lumii, va va permite sa taiati apa fara permis de navigatie sau inregistrare.

Quadrofoil este alimentat electric de 100% de o baterie standard de inalta calitate, cu un sistem integrat de management al bateriei (BMS), care optimizeaza utilizarea si incarcarea. Impreuna cu propriul motor electric special, acesta ofera performante exceptionale si o multitudine de emotii – fara a elibera emisii.

Quadrofoil este una dintre cele mai eficiente ambarcatiuni de pe piata, in timp ce costul de operare este cu mult sub 1 euro pe ora.

Designul special al foliei C, corpul aerodinamic si unul dintre cele mai usoare si mai eficiente motoare electrice de pe piata ofera performante optime la o utilizare minima a energiei electrice.

Impreuna cu un sistem avansat de gestionare a bateriilor, Quadrofoil Q2A transforma puterea de 5,5 kW in aprox. 2 ore de bucurie pura si 80 de km de momente palpitante.

Nici un zgomot, nici valuri, nici emisii.

Quadrofoil nu este singura ambarcatiune ecologica de pe piata, dar designul sau uimitor depaseste cu mult standardul de mediu in ceea ce priveste emisiile zero. In timp ce nu produce CO2, produce poluare fonica marginala si creeaza doar cele mai mici valuri, care protejeaza viata marina si reduc eroziunea bancii.

Quadrofoil este unul dintre cele mai potrivite ambarcatiuni pentru portofel si are unul dintre cele mai scazute costuri totale de proprietate (TCO).

Costul operational este de aprox. 1 € pe ora, care este de aprox. 10-20 de ori mai ieftin decat celelalte cele mai eficiente ambarcatiuni cu motor pe benzina standard.

Produsul este realizat in colaborare cu Samsung si se bucura de o apreciere la nivel global foarte mare.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip autovehiculElectric
ModelQ2S
Viteza maxima (km/h)40 km/h
Masa proprie (kg)335 kg
Masa maxima (kg)170 kg
Dimensiuni (cm)2995 x 2593 x 1276
ConexiuniAfisaj lcd color multifunctional
Accesorii incluseBaterie
AlteleGPS OPTIONAL
CuloareMulticolor

ACUMULATOR

Tip acumulatorLiFePO4
Capacitate acumulator (Ah)10.4 kWh
Durata de incarcare (h)2-3 h
Indicator nivel incarcareDa, pe display
Tensiune alimentare (V)220 -230
Barca electrica, Quadrofoil Q2S , autonimie 80km, Baterie 5.2 kWh , motor QE 5,5 kW

Această barcă electrică poate fi cumpărată acum de la magazinul eMAG.ro la prețul de 158.636 lei.

Este o investiție care merită toți banii !


Lasă un comentariu