Descopera Breville Ultimate Grill. Gratar electric cu platane detasabile ce se deschid la 180 grade. Control temperatura variabil, depozitare cablu, rezistent la zgarieturi. Grill electric pentru prepararea usoara si sanatoasa a alimentelor. Platanele grill-ului electric sunt prevăzute cu strat de acoperire ceramică DuraCeramic™, fără PTFE.  

Atunci când vi se face poftă de pește, fructe de mare, carne sau legume preparate la grătar, dar nu vreţi să vă complicaţi cu pregătirea grătarului pe carbuni, Ultimate Grill este aparatul ideal. Suprafaţa pe care sunt gătite preparatele dorite este protejată cu strat dintr-un material de ultimă generaţie: DuraCeramic. Cu ajutorul acestui strat de material se ajunge mult mai repede la o temperatură optimă pentru gătit. Platanele detașabile ale produsului se curăță cu o lavetă semiuda dupa ce aparatul este scos din priză. Nu trebuie să vă faceţi grij atunci când il curăţaţi, pentru că este rezistent la zgârieturi și are o perioadă de viaţă de până la 4 ori mai mare decât cea a altor materiale similare.

TOP 10 idei de rețete pe care

TOP 10 idei de rețete pe care trebuie să le încerci de Paște!

Creează şi oferă gust preparatelor pentru mesele de sărbătoare! Inspiră-te și oferă-le celor dragi un plus de savoare şi gust! Click aici!


Plăci antiaderente detașabile,

Plăci antiaderente detașabile, cu deschidere 180⁰

Plăcile antiaderente sunt complet detașabile și în plus permit deschiderea la 180⁰, ceea ce vă permite să preparați cu ușurință diverse ingrediente la grătar: pește , fructe de mare, carne sau legume. În plus, stratul DuraCeramic™ va asigura o gătire mult mai rapidă a alimentelor.


Strat DuraCeramic™

Strat DuraCeramic™

Platanele grill-ului sunt prevăzute cu strat de acoperire ceramică DuraCeramic™, fără PTFE.  Spre deosebire de straturile neaderente standard, stratul DuraCeramic™  transferă căldura mai rapid și mai eficient, astfel că preparatele tale vor fi gata mai repede.


Fără PTFE & PFOA

Fără PTFE & PFOA

PTFE (politetrafluoretilenă), utilizată la majoritatea straturilor de acoperire antiaderente, la temperaturi ridicate (260 ° C) se deteriorează și produce fluorocarburi dăunătoare pentru sănătate. Stratul DuraCeramic™ nu conține PTFE (politetrafluoretilenă) sau PFOA (acid perfluorooctanoic), este durabil, ușor de curățat și foarte sigur pentru întreaga familie.


Control rumenire variabil

Control rumenire variabil

Controlul variabil al temperaturii vă permite să schimbaţi setarea de încălzire în funcție de cât de rumenite doriți să pregătiți diferitele tipuri de alimente.


Indicatoare luminoase

Indicatoare luminoase

Ultimate Grill este foarte ușor de utilizat, grație celor 2 indicatoare luminoase pentru pornire și gătire. În doar câteva minute poți prepara gustări delicioase și savuroase, dulci sau sărate, perfecte pentru orice moment al zilei.


Gătire rapidă

Gătire rapidă

Conductivitatea termică a stratului DuraCeramic™ este superioară variantelor antiaderente pe bază de PTFE. Stratul DuraCeramic™ transferă căldura mai rapid și mai eficient, timpul de finalizare a mâncării fiind cu până la 20% mai scurt.


Rezistență la zgârieturi

Rezistență la zgârieturi

Rezistența la zgârieturi a stratului DuraCeramic™ este de până la 9H,  o îmbunătățire a gradului de „duritate la cald” de la 4 la 10 ori mai mare față de alte straturi neaderente cu PTFE (de ex. Teflon).


De 4x mai durabil

De 4x mai durabil

Stratul DuraCeramic™ este de 4 ori mai durabil și mai rezistent la temperaturi ridicate (400⁰C) față de alte straturi neaderente obișnuite (Teflon sau alte straturi PTFE (260⁰C), având o durată de viață mai îndelungată. 

VEZI AICI TOATE REȚETELE REALIZATE CU GRATAR ELECTRIC ULTIMATE GRILL DURACERAMIC.

Review-uri (15) pentru Gratar electric Ultimate Grill DuraCeramic Breville

Promotie breville-romania.ro

Recomand cumpărarea acestuia deoarece este de calitate, face treaba precis, poți face orice cu el iar reducerea este de 200 lei.

Extraordinar produs! Recomand cu toata increderea. Poti „gati” de la sandwich pana la orice-ti trece prin minte. Carticica cu cele cateva retete e super de ajutor.

Acesta poate fi cumpărat acum de la magazinul breville-romania.ro la prețul de 399,99 lei.


Lasă un comentariu