Placa si Ondulator BaByliss ST481E 2 in 1 Pure Metal, 230°C, Invelis ceramic, 5 trepte, Negru/Bronz
Placa si Ondulator BaByliss ST481E 2 in 1 Pure Metal, 230°C, Invelis ceramic, 5 trepte, Negru/Bronz

Versatilitatea este caracteristica principala a placii de par 2 in 1 Pure Metal, disponibila in doua culori (inox sau inox cromat). Placa de indreptat parul cu invelis ceramic te ajuta sa iti schimbi look-ul in doar cateva minute. Poti avea parul perfect drept sau onduleuri seducatoare si asta fara ajutorul unui profesionist, chiar la tine acasa. Trecerea de la bucle si onduleuri la un par drept a devenit o placere, aproape o joaca, daca te gandesti ca le poti obtine cu un singur beauty gadget.

Placa de par Babyliss Pure Metal este gata de utilizare in doar 15 secunde. In functie de tipul de par poti alege una dintre cele 5 trepte de temperatura (de la 150 la 230 de grade). Fie ca ai par fin, deteriorat sau rebel si rezistent la coafare, placa de par 2in1 Pure Metal imblanzeste si cea mai neascultatoare podoaba capilara. Pentru o monitorizare exacta a temperaturii, placa de intins parul  2 in1 Pure Metal dispune de un ecran LED. Alege o temperatura de pana la 170 de grade pentru par fin/deteriorat, de pana la 210 grade pentru par normal/vopsit/usor ondulat si temperatura maxima de 230 de grade pentru par gros sau ondulat. Distribuirea uniforma a temperaturii este asigurata de invelisul BaByliss Diamond Ceramic, care lasa parul cu un aspect matasos si care in acelasi timp protejeaza firele de par.

Aspectul de par sanatos si fin este asigurat si de tehnologia cu ioni, incorporata in noua placa de par 2in1 Pure Metal. Iar daca ai uitat placa de par in priza, nu-ti face griji, dupa o ora de nefunctionare, placa se inchide automat.
Cea mai buna placa de par este aceea care nu te lasa la greu si te ajuta sa obtii simplu si rapid look-ul dorit, ca de revista: Pure Metal Babyliss!

Tehnlogie Ionica

Aspectul de par sanatos si fin este asigurat si de tehnologia cu ioni, incorporata in noua placa de par 2in1 Pure Metal ST481E. Astfel, parul tau va fi mai matasos si mai stralucitor.

Invelis Diamond Ceramic

Gratie invelisului Diamond Ceramic, parul tau va aluneca usor pe placa de par, fie ca alegi sa il indrepti sau sa il ondulezi. Acesta faciliteaza distribuirea uniforma a temperaturii astfel incat poti obtine coafura dorita intr-un timp record!

5 trepte de temperatura

In functie de tipul de par poti alege una dintre cele 5 trepte de temperatura (de la 150°C la 230°C).Fie ca ai par fin, deteriorat sau rebel si rezistent la coafare, placa de par 2in1 Pure Metal ST481E imblanzeste si cea mai neascultatoare podoaba capilara. Alege o temperatura de pana la 170°C pentru par fin/deteriorat, de pana la 210°C pentru par normal/vopsit/usor ondulat si temperatura maxima de 230°C pentru par gros sau cret. Pentru o monitorizare exacta a temperaturii, placa 2in1 Pure Metal ST481E dispunde de un ecran LCD.

Varfuri detasabile

Datorita varfurilor detasabile, coafarea este mult mai usoara si poti trece in doar cateva secunde de la o placa de par pentru indreptat la una cu care iti poti face bucle.

Cablu rotativ 360°

Cablul rotativ faciliteaza o utilizare usoara, indiferent de pozitia in care tii placa de par. Astfel, cablul nu iti sta in cale, iar tu te coafezi cu usurinta si confort maxim!

Perfect coafata si fara griji doar cu beauty gadget-urile de la BaByliss Paris!

Indreptare perfecta de la radacina pana la varfuri

Firul de par ramane matasos si lucios, pentru un look de revista!

Bucle definite si rezistente, usor de realizat acasa!

Specificații

Zona corporalaPar
Tip utilizareUz casnic
UtilizarePar uscat
Destinat pentruIndreptare Ondulare
Material invelisCeramica
Trepte temperatura5
FunctiiControl temperatura Oprire automata Ionizare
TehnologieEasy Lock
CuloareNegru/Bronz

SPECIFICATII TEHNICE

Temperatura maxima230 C
Timp maxim de incalzire15 s

DIMENSIUNI

Lungime placi120 mm
Latime placi28 mm
Greutate320 g

Brand: BaByliss

Recomand cumpărarea acestuia deoarece îl vei folosi zilnic, este ușor de folosit, are efecte vizibile inmediate iar reducerea este de 150 lei.

Acum nu trebuie să mai mergi la coafor pentru a arăta cum vrei tu.

Acesta poate fi cumpărat acum de la magazinul eMAG.ro la prețul de 459 lei.

Grăbeste-te! Înca 9 persoane se uita acum la acest produs

Garanție inclusadetalii

Persoane fizice: 36 luni

Placa si Ondulator BaByliss ST481E 2 in 1 Pure Metal, 230°C, Invelis ceramic, 5 trepte, Negru/Bronz
Placa si Ondulator BaByliss ST481E 2 in 1 Pure Metal, 230°C, Invelis ceramic, 5 trepte, Negru/Bronz

Lasă un comentariu