KHANEEN PARFUM ARABESC JOREY 100ML FEMEI EDP

Apa de Parfum

Tip ProdusApa de Parfum
PentruFemei
Size100ml
Categorie OlfactivaOriental, Fructat, Gurmand
Tip AplicareVaporizator

Parfum Arabesc Jorey de la Khaneen Exclusiv parfum de la Dubai Aromas , un parfum fructat oriental, gurmand. Jorey, o strălucire elevata a notelor orientale într-o compoziție surprinzător de rafinată, un parfum de damă cu adevărat modern. Incredibil de versatil, parfumul este ca o promisiune a unei zile insorite.

Parfum Arabesc Jorey de la Khaneen Exclusiv parfum de la Dubai Aromas , un parfum fructat oriental, gurmand. Jorey, o strălucire elevata a notelor orientale într-o compoziție surprinzător de rafinată, un parfum cu adevărat modern. Incredibil de versatil, parfumul este ca o promisiune a unei zile insorite. Oriental, dulce, fructat, elegant, subtil, modern, proaspăt, dar cald. Prospețimea citrica de bergamota, lămâie și portocală din notele de varf se îmbină delicat cu fructele mediteraneene, starurile notelor de mijloc, care, împreună cu senzuala si seducatoarea aroma de ambra, mirosul hipnotic de vanilie, prospetimea moscului si lemnul de santal din notele de baza desavarsesc un adevarat elixir. Qintesenta rafinamentului acestui parfum este tocmai impletirea aromelor delicioase de citrice si fructe mediteraniene cu esentele orientale. Jorey parfum arabesc de la Khaneen 100ml pentru femei .

Parfumuri Arabesti Originale importate din DUBAI, E.A.U. de societatea DUBAI AROMAS TRADING .

Parfum Arabesc Jorey  o cultură dezvoltata in parfumerie, tradiția araba a jucat un rol important în dezvoltarea parfumeriei europene. Condimente, rășini, acorduri lemnoase exotice, ierburi sau chiar uleiuri esențiale cu miresme animalice precum ambra sau moscul , sunt unele dintre materiile prime pe care parfumeria arabă le-a folosit în mod tradițional pentru a crea mirosuri fermecătoare.

Mai mult, flori precum trandafirul, iasomia, gardenia, crinul sau florile de portocal sunt, și au fost frecvent utilizate în parfumurile arabesti( Parfum Arabesc Jorey ). Primele utilizări ale parfumeriei sunt înregistrate încă din secolul al VI-lea. Multe familii arabe pregătesc ceea ce se numește bakhoor, un fel de tămâie care este folosită pentru a-și purifica casele. Fiecare familie are, de obicei, propriul parfum de bakhoor, deoarece pot amesteca ambra, mosc, zahăr, etc. pentru a obține o „pastă” care este uscată la soare obținând ca rezultat un bloc. Blocul este împărțit în bucăți mai mici și apoi ars, producând un fum care parfumează întreaga cameră.

Acest parfum original ( apă de parfum) pentru femei, arăbesc original, poate fi cumpărat acum de la magazinul dubaiaromas.ro la prețul de 290 lei.

KHANEEN PARFUM ARABESC JOREY 100ML FEMEI EDP

Vezi aici cele mai cumpărate parfumuri pentru femei

KHANEEN PARFUM ARABESC ROYAL MUSK 100ML FEMEI EDP

KHANEEN PARFUM ARABESC ROYAL MUSK 100ML FEMEI EDP

420,00 lei 290,00 lei

Khaneen Parfum Arabesc Royal Musk. Reflectă dorința fiecărei femei de a atrage și a seduce. Compozitia parfumului este creată in jurul moscului senzual, alaturi de trandafirul de Taif si iasomie, din notele de mijloc, înconjurat de arome verzi, citrice, condimentate de bergamota, nucsoara, coriandru, si salvie in notele de varf. Aroma seducatoare. Dulce de vanilie si ambra temperata de prospetimea condimentata a vetiverului constituie notele de baza ale parfumului cu miros intens, ascuțit, cu nuanța densă și dulce.

Khaneen parfum arabesc Royal Musk este o tesatura complexă de elemente care funcționează ca un set strălucitor de podoabe. Moscul este un material cu mai multe fațete. În acesta parfum , toate fatetele moscului par să fie inflorite în același timp, făcând să strălucească într-o lumină mai mare mii de nuanțe.

Khaneen parfum arabesc Royal Musk partea dulce pudrata a moscului este amplificata de aromele de vanilie si ambra. Vetiverul vine să rafineze lucrurile și să scoată la iveală un ton strălucitor pe care deja moscul il are. Partea florală a moscului este presărată cu petale de iasomie si trandafir de Taif. Nucsoara, coriandrul și salvia compun un acord picant abstract.

Există o mulțime de alte elemente care funcționează în interiorul acestei formule. Suficiente pentru a dezvalui o aroma complexa, densa, opulenta. parfumuri arabesti originale fabricate in Emirate Arabe Unite . Livrare gratuita la comenzi peste 100 lei cu curier rapid Urgent Cargus sau Fan Courier , plata cu card online sau ramburs .

Ce zici de parfumurile fine? Cel mai obișnuit parfum oriental este format dintr-un amestec de ingrediente principale: oud, trandafiri, șofran și lemn de santal, la care pot fi adaugate condimente, ierburi aromatice si alte arome.

PARFUMURI ARABESTI KHANEEN COLLECTION

Apa de Parfum

PARFUMURI ARABESTI KHANEEN COLLECTION

1.200,00 lei 830,00 lei

Parfumuri Arabesti Khaneen Collection. Pășește în noua lume araba, modernă, sofisticata, dar puternic înrădăcinată în tradițiile Orientului cu Khaneen Exclusive Collection , o colecție impresionantă de 12 bucăți .

Lăsați-va învăluiti de cele mai amețitoare amestecuri de note si arome, produse cu cele mai fine ingrediente. Khaneen Exclusive Collection te va însoți intr-o călătorie senzoriala, descopera notele frucate, de a dreptul gurmande, intr-o strălucire elevata a notelor orintale, lemnoase, aromatice, dintr-o colectie surprinzător de rafinată. Incredibil de versatile, parfumurile iti ofera promisiunea unei zile însorite. Parfumuri arabesti Khaneen collection Contine 12 bucăți  atat de dama cat si barbatesti si unisex, ambalate intr-o cutie eleganta, lucrata manual din lemn si piele. Fabricate in Emirate Arabe Unite.

Livrare gratuita la comenzi peste 100 lei cu curier rapid fan courier sau Urgent cargus .

Parfumuri Arabesti Khaneen Collection aromele Orientului  :

I – Barbati, Fresh Acvatic.

II – Femei,Fructat Gurmand.

III – Barbati, Acorduri de Piele de Toscana.

IV – Femei, Floral Lemnos.

V – Unisex, Tamaie de Yemen.

VI – Unisex, Aromatic, Oriental.

VII – Barbati, Fresh Casual.

VIII – Femei, Dulce, Oriental, Gurmand.

IX – Barbati , Oriental, Balsamic.

X – Femei , Mosc, Condimentat.

XI- Unisex, Lemnos, Oriental, Oud, Ciocolata.

XII – Barbati, Citric, Gurmand, Fructul Pasiunii. Parfumuri Arabesti Khaneen Collection exclusive pentru Dubai Aromas Trading .

Parfumuri Arabesti Khaneen a niche perfume house from United Arab Emirates ,  specialized in oudh oil and essences , and a high end range of perfumes. Khaneen use different mixtures of layers and scents made with only the finest and rarest of ingredients .With Khaneen you desire to remain connected with oriental aroma perfumes & essences. Step into a sensorial journey of finding one’s self.

PARFUMURI ARABESTI KHANEEN COLLECTION
PARFUMURI ARABESTI KHANEEN COLLECTION

Lasă un comentariu