Navigator GPS Becker Professional 5 LMU Full Europa (Actualizari gratuite) – reducere 250 lei

Sistem de navigatie premium pentru soferii ambitiosi! 

Noul BECKER Professional.5 LMU este succesorul seriei Becker Professional 50. Acesta combina un design de inalta calitate, cu un set complet de caracteristici, care satisface nevoile celui mai exigent utilizator.

BECKER Professional.5 LMU include un ecran cu o diagonala de 5” (12,7 cm) si un display capacitiv de inalta rezolutie. Ecranul are un cadru metalic de calitate superioara. Un element forte al acestui sistem de navigatie este noul suport auto activ Becker MagClick. Acesta permite o montare sigura a dispozitivului in autovehicul, avand ca si contact magnetul patentat. Sistemul de navigatie poate fi montat si demontat in suport cu un simplu click. In acelasi timp, placile poli ale magnetului permit transmiterea fara probleme a energiei de la suport catre dispozitiv. Manipularea incomoda datorita cablului de incarcare este un lucru de domeniul trecutului cu acest concept. Mai mult decat atat, suportul auto activ este echipat cu sistemul tip grila cu 4 gauri Herbert Richter (HR), care este compatibil cu diverse modele de adaptoare auto.

Navigator GPS Becker Professional 5 LMU Full Europa (Actualizari gratuite)

Cu interfata WiFi integrata aveti acces la Lifetime Becker Link2Live Service Pro. Acest serviciu permite accesul la informatii relevante in timp real in timpul calatoriei. Prin conexiunea WiFi cu telefonul dumneavoastra mobil, Life Traffic permite accesul la informatii actualizate din trafic in timp real. Mai mult, puteti verifica numeroase puncte de interes suprinse in cautarea POI Live. O perioada de testare gratuita de 30 de zile este deja inclusa.

HARTI

47 de tari europene preinstalate:

Albania, Andorra, Belgia, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Danemarca, Germania, Estonia, Finlanda, Franta, Gibraltar, Grecia, Marea Britanie, Irlanda, Islanda, Italia, Kosovo, Croatia, Latvia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Macedonia, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Austia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, San Marino, Suedia, Elvetia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican, Belarus.

Caracteristici importante Becker Professional 5 LMU Full:

Memorie

Memorie interna-8GB Flash

Slot Card-Da

Tip Card-MicroSD (pana la 32GB, Clasa 6)

Display

Tip display-Touchscreen

Diagonala display-5.0 inch

Rezolutie display-800 x 480 pixeli

Conectivitate

Wireless-Da

GPS-Integrat

Bluetooth-Da

USB-MicroUSB 2.0

Harta-Full Europa

Dimensiuni-138 x 84.5 x 15.6 mm

Antena TMC incorporata in cablul de alimentare

Garantie (luni):24

Avantajele achizitionarii acestui produs sunt:

  • ai 14 de zile calendaristice la dispozitie pentru a solicita returul produselor achizitionate de aici;
  • transport GRATUIT  in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 99 lei;
  • transport GRATUIT  in  afara Bucurestiului  pentru comenzi mai mari de 299 lei;
  • plata se poate face ramburs, prin transfer bancar sau online „3-D Secure”;
  • ca sa returnezi o comanda, e de ajuns  telefonezi sau sa  trimiti un email;
  • deschizi coletul inainte de plata.

Pretul acestui produs este de  998,90 lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat acum de la magazinul marketonline.ro.

Pretul initial al produsului a fost de 1.249,00 lei.

Recomand cumpararea acestui produs deoarece este de o calitate foarte buna, usor de utilizat,iar pretul a fost redus cu 250,00 lei.

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp !


Lasă un comentariu