CUM SA FACI BANI DE ACASA – Cum sa castigi 600 euro pe luna

Stiu ca te-ai tot gandit la acest lucru si am pentru tine raspunsul.

Astazi pe site-ul meu, https://reduceriastazi.wordpress.com,  iti dezvalui acest SECRET:

  • CUM SA FACI BANI DE ACASA – Cum sa castigi 600 euro pe luna

600 euro

Secretul consta intr-o activitate simpla si captivanta: realizarea felicitarilor handmade.

Aceste felicitari sunt deosebite pentru ca, in ciuda simplitatii tehnicii de realizare (aveti nevoie de carton de lux, cutter) ele inglobeaza multa creativitate si originalitate. Si pentru ca sunt unice, pretul lor de vanzare este unul peste medie: 8-10 lei/bucata.

Exista foarte multe idei de afaceri la domiciliu, afaceri simple si bani putini, fara prea multa batai de cap, iar una dintre acestea este realizarea felicitarilor handmade.

Cartonul costa in jur de 1 leu per felicitare, iar la un pret de vanzare de 10 lei se obtine un profit net de 9 lei (2 euro). Daca in fiecare luna realizam 300 de felicitari (10/zi), obtinem 600 de euro.

Afacerea o puteti demara chiar maine, fara nicio exagerare. Cumparati cateva bucati de carton de lux, amenajati-va un mic spatiu de lucru pe o masa din apartamentul dvs., inarmati-va cu un cutter si cu putina rabdare si in 10-30 de minute veti obtine prima dvs. felicitare.

Tehnica de lucru este extraordinar de simpla:

  • In principiu, totul se bazeaza pe un tipar, in fapt un simplu desen trasat pe carton care trebuie decupat manual cu ajutorul cutter-ului.
  • Odata ce ai acest tipar, poti spune ca ai rezolvat pe trei sferturi problema. Nu este vorba aici de indemanare, ci mai mult de atentie si rabdare, pentru ca e suficient sa te grabesti putin cu decuparea si asta se va vedea imediat in calitatea taieturilor.
  • In plus, trebuie sa recunosc, exista si unele mici secrete, legate de suprafata-suport pe care lucrezi sau de tehnica realizarii cerculetelor de 1-3 mm diametru (care imita ninsoarea)Aceste mici secrete permit obtinerea unor taieturi perfecte si, cand spun perfecte: oricine vede aceste felicitari isi inchipuie ca sunt decupate industrial, printr-un procedeu mecanic, dar ele sunt realizate 100% manual.

Costul materialelor:

  • Materialele folosite – cartoanele si lipiciul – sunt ieftine, pretul lor este intre 0,5 si 1 leu per felicitare

Nu aveti nevoie de nicio pregatire speciala, va trebuie doar un pic de exercitiu pana va familiarizati cu tehnica de lucru. Iar investitia, cum am aratat mai sus, este perfect accesibila:

• coli de carton de lux (atentie, trebuie carton special care sa aiba aspectul, gramajul si textura potrivite)
• cutter (cutitas de birou)
• tipare/modele potrivite pentru orice ocazie

Produsele le puteti vinde online, pe site-ul dvs. sau cu ajutorul retelelor de socializare, la targuri de profil, prietenilor si colegilor de munca, etc…


Lasă un comentariu