Telefon mobil Huawei P10, Dual Sim, 64GB, 4G, Graphite Black

Imagine similară

Camera duala
Portretistica remarcabila prin camera duala Leica

Portretele realizate cu ajutorul camerei Leica vor oferi un efect de luminozitate 3D, portrete monocrome incredibil de clare, prin efectul de bokeh alb/negru, si functia de zoom hibrid avansat 2x in micro fotografiere. Experimenteaza prima camera frontala Leica, ce iti va dezlantui creativitatea

 
Incarcator rapid
Super incarcator – cel mai rapid dispozitiv de reconectare

Huawei prezinta cel mai inovator incarcator rapid pe baza de tensiune si temperatura joase. Incarcatorul are la baza o tehnologie sigura de racire care scade temperatura la incarcare cu 50%. Dispozitivul este prevazut cu 8 seturi de mecanisme pentru racirea termica si 5 straturi de protectie.

 
Scanner de amprenta

Cel mai personalizat sistem de securitate direct pe telefonul tau. Huawei P10 poate fi deblocat doar de catre tine, prin scanarea amprentei. Asaza degetul pe scanner si deblocheaza telefonul!

Interior
Noul procesor Kirin 960 – Conceput pentru a inova

Cel mai puternic chipset Kirin 960, 4*Cortex A73 2.4GHz + 4*Cortex A53 1.8GHz. Primul Cortex A73 CPU SoC din lume. Primul GPU Mali-G71 Octa-core. Modem de date rapid GSM/UMTS/CDMA/LTE

Design
Estetica incredibila – Un Nou Design, Noi Culori

Huawei P10 combina armonios confortul si estetica, cu o taietura fina de diamant. Huawei P10 se remarca prin suprafete uniforme atat pe fata, cat si pe spate, si are un design perfect plat si subtire, fara reliefari ale camerei in exteriorul carcasei.

Acum se afla la un pret  promotional si este oferit de  magazinul eMAG


Lasă un comentariu