Poza 1 Decembrie de 4* in Poiana Brasov! 2 nopti/ 3 zile cu Mic dejun, Pranz traditional romanesc cu vitel la protap pregatit de Maestrul bucatar Barta si SPA! 30 Noiembrie- 02 Decembrie 2018 1

Pret:

949

Lei

OFERTA PROMOŢIONALĂ OFERITĂ DE:

Petrece zilele libere de Sf. Andrei si 1 Decembrie intr-una din cele mai exclusiviste statiuni montane de tara: Poiana Brasov!

Te invitam la elegantul hotel Piatra Mare 4*, ce te asteapta cu conditii de cazare deosebite, un spa superb si cea mai mare piscina hoteliera din tara!

Stiai ca aici  a avut loc “Reuniunea informala a ministrilor apararii din statele membre NATO” din 2004, iar sala de conferinte unde a avut loc acest eveniment poarta si astazi numele de sala Nato?

Inca de cum intri in hotel vei fi intampinat de o receptie imensa si eleganta, cateva zone de relaxare cu canapelele confortabile si o zona de bar si cafenea!

Odata intrat in camera vei fi cucerit pe loc de patul imens, moale si confortabil, de astenuturile extrem de fine, de atmosfera intima si calda si de superba priveliste oferite de muntii ce inconjoara statiunea.

Spa-ul hotelului este cu adevarat spectaculos si ofera o multime de terapii de relaxare: piscina indoor, poolbar, Jacuzzi, sauna uscata, sauna umeda, bazin cu apa rece, dus scotian, fantana cu gheata, salina cu cromoterapie, solar si sala fitness. Pisicina de aici are dimensiuni impresionante: 26x27m, fiind una dintre cele mai mari piscine hoteliere din Romania.

Poiana Brasov a devenit in ultimii ani una dintre cele mai exclusiviste statiuni montane din Romania. Situata la poalele muntelui Postavaru, ofera un peisaj superb, liniste si racoare, partii de schi superbe, hoteluri elegante si multe posibilitati de petrecere a timpului libere.


Lasă un comentariu