Convector electric de podea Star-Light CTC2000G, 2000W, 3 trepte de putere, ventilatie, termostat reglabil, Gri
Convector electric de podea Star-Light CTC2000G, 2000W, 3 trepte de putere, ventilatie, termostat reglabil, Gri

Fie ca esti student si nu vrei sa depinzi de sistemul de incalzire al caminului, locuiesti cu chirie si iti doresti sa eviti situatiile in care apa calda este oprita in toiul iernii din cauza unor defectiuni la teava de incalzire sau abia te-ai mutat impreuna cu familia in casa noua al carei sistem de incalzire nu este inca functional, incalzirea locuintei este esentiala pentru un sistem imunitar sanatos.

Pentru a evita aceste situatii neplacute, Star-Light iti aduce convectorul CTC2000G.

Putere 2000W


Puterea sa de 2000W este suficient de mare pentru a incalzi cu succes orice camera (cu usa inchisa) din cadrul unui apartament de bloc. Aceasta poate fi reglata de catre cele doua comutatoare, unul pentru 800W si al doilea pentru 1200W, avand astfel la dispozitie 3 niveluri de putere:800W, 1200W si 2000W (800W+1200W).

Turbo


Prin apasarea butonului Turbo, convectorul va distribui mai rapid volumul de aer cald in incapere.

Termostat


Convectorul Star-Light este dotat cu un buton de termostat pentru reglarea temperaturii si crearea unui mediu placut cu un risc de imbolnavire scazut.

Excelent

  Achizitie verificata

Detin produsul de 10 zile si pot sa spun ca merita banii.

In conditiile in care afara s-au înregistrat pana la -7 grade noaptea, pe treapta numărul 2 am mentinut o temperatura de 20-21 grade intr-o cameră de 6m l x 4m L x 2.5m h. In prima seara când l-am instalat, aveam 18 grade in cameră, pornit pe 2 trepte, cu termostatul la 6/6 m-am trezit dimineata cu 26 de grade.

Cred ca poate face fata cu brio aproape oricarei încăperi indiferent cat este de frig afară. Sunt extrem de multumit de el. In plus, are si un ventilator care împrăștie aerul cald in încăpere si este silentios, poți dormi cu el linistit.

L am folosit inclusiv la uscarea hainelor, am un suport mai înalt, am introdus convectorul sub haine si se usucă in 12h (trening gros). In concluzie, un aparat micuț ca dimensiuni, dar care te poate scoate din încurcătură. Recomand

Foarte multumit

Mi se pare ca isi face treaba bine, incalzeste bine chiar si pe prima treapta, un mare rol il are ventilatorul care face tiraj fortat. Iar ca design arata foarte bine, nu e ca majoritatea doar un paraleliped alb.

Excelent

Sincer nu ma asteptam sa fie asa de bun produsul, caldura super. 

Foarte multumit

  Achizitie verificata

Cel mai silentios si rapid aparat de incalzire

Foarte multumit

  Achizitie verificata

Raport calitate/pret foarte bun;
chiar incalzeste bine, sunt multumita de achizitie;
are un ventilator care impinge aerul cald si asfel se incalzeste mult mai repede in toata camera, dar se poate opri in cazul in care se doreste sa fie total silentios, desi nu face zgomot tare

Foarte multumit

  Achizitie verificata

Este destul de silentios in modul turbo(cu ventilatorul pornit ~ 30 decibeli), termostatul functioneaza ok, reuseste sa ridice temperatura cu 2 grade in 30 minute intr-o incapere de 15 mp.
Cablul se poate pozitiona nu numai prin fata sau spatele convectorului cat si sub piciorul acestuia.

Acesta poate fi cumpătrat acum de magazinul eMAG.ro la prețul de 119 lei.

MERITĂ CUMPĂRAT !


Lasă un comentariu