Espressor Capsuleria + 50 de capsule cadou [1]
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este vezi-oferta.png

Povestea Capsuleria

Capsuleria este istoria familiei Allegri care a cucerit zeci de mii de familii in toata Italia si care doreste sa aduca bucuria adevaratei cafele italiene si in Romania.

Familia Allegri a fost intodeauna foarte pasionata de cafea, in principiu cu clasicul filtru, ca mai apoi sa treaca la metode de extractie mai moderne precum capsulele si pad-urile pentru espressoarele automate. O pasiune atat de grozava, mare si puternica care i-a determinat sa investeasca toate economiile adunate de-a lungul anilor intr-un proiect care a avut intodeauna farmecul si aspectul pentru ei mai mult a unui vis decât a unei afaceri bazate pe cifre simple.

Deci, aproape ca o gluma, intr-o seara la o cina clasica de familie becul s-a aprins. Visul lor de a avea o afacere toti 3, impreuna, s-a implinit in fata ochilor lor: trebuia sa fie un magazin specializat de cafea. Piata de atunci era la inceput, totul era inca de descoperit, cucerit si explorat cu scopul de a aduce aceeasi dragoste si pasiune pentru cafea, in toate casele, pe care Giuseppe, Davide si Niccolò au impartasit-o intodeauna.

Credem ca stim ce isi doresc clientii

Suntem 100% siguri ca si tu vrei o cafea atat de buna si cremoasa, parfumata si gustoasa incat sa-ti cucereasca mintea si inima. Pentru ca pana la urma, toate lucrurile care ne cuceresc cu adevarat in viata trebuie sa ne faca sa ne indragostim.

In viata nu exista loc pentru calea de mijloc, toti vrem doar ce e mai bun

Suntem siguri ca si tu nu te multumesti cu orice, vrei doar ceea ce te satisface cu adevarat din toate punctele de vedere. Evident, pe baza posibilitatilor tale.

Tocmai din acest motiv, noi de la Capsuleria, vrem sa va schimbam viata pentru todeauna ( Cel putin in ceea ce priveste cafeaua ).

Ați crede daca v-aș spune ca exista un aparat de cafea cu care puteti face 5 tipuri de cafea extraordinar de bune si cremoase si 5 bauturi delicioase? Asta datorita presiunii sale de 19 bari, tehnologiei sale de extractie si temperaturii apei la 90 de grade care va va permite sa obtineti intodeauna rezultatul perfect.

Puteti obtine acest espressor la un Super Pret cu oferta limitata de la Capsuleria care va aduce acasa:

Un espressor Capsuleria®
+ Cadoul: 50 de capsule

 

Tehnologia espressorului este foarte simpla, intuitiva, si in acelasi timp foarte eficenta.

Espressorul trebuie pornit cu butonul de alimentare din partea din fata a aparatului. In 30 de secunde espressorul este gata sa-ti prepare cafeaua sau ceaiul dorit.

Dupa ce ai facut clatirea obisnuita, capsula este introdusa in orificiul de intrare corespunzator, in partea superioara a masinii a espressorului, care se deschide cu o maneta plana glisanta fara nicio rezistenta.

In partea din fata sunt butoanele pentru cafea scurta sau lunga. Odata ce butonul dorit a fost activat, aparatul efectueaza o pre-infuzie, apoi se activeaza, se opreste doar cateva secunde, astfel incat apa fierbinte ramane in capsula pentru a extrage apoi cafeaua sau bautura in cel mai bun mod posibil.

Aparatul functioneaza manual sau automat.

Manual – Odata ce cantitatea dorita a fost distribuita, butonul de distribuire trebuie apasat din nou pentru a termina distribuirea cafelei sau a bauturii.

Automat – Este posibil sa memorati cantitatea dorita tinand apasat butonul pentru cafea lunga sau scurta pana se distribuie cantitatea dorita, asa cum este explicat si in manualul de instructiuni.


 

Detalii Tehnice:

– Presiune 19 Bar
– Pre infuzie
– Rezervor de apa 1 L
– Rezervor capsule folosite pana la 20 de capsule
– Este posibil sa memorati cantitatea dorita tinand apasat butonul pentru cafea lunga sau scurta pana se distribuie cantitatea dorita.

Prețul pachetului cu Espressor Capsuleria made in ITALY+ 50 de capsule cadou este de 298 lei și poate fi cumpărat acum de la magazinul capsuleria.ro.

Tot la capsuleria.ro vei găsi la prețul de 149 lei kit-ul de degustare cu 100 de capsule.

Nu uita să cumperi Setul de 6 cani din sticla borosilicata cu pereti dubli, termorezistente, 250 ml, transparente, EC Design. Costă 149 lei.

Set 6 cani de cafea din sticla cu pereti dubli, termorezistente, 250 ml, EC Design [2]

Set 6 cani din sticla borosilicata cu pereti dubli, termorezistente, 250 ml, transparente, EC Design preț 149 lei.

Cani din sticla cu pereti dubli, termorezistente care o sa-ti permita sa savurezi bautura ta preferata pentru un timp mai indelungat.

Canile sunt facute din sticla borosilicata suflata de inalta calitate.

Proprietati:

– Nu se oxideaza
– Permite mentinerea temperaturii bauturii pentru un timp indelungat ( atat bauturile calde, cat si cele reci)

Datorita marimii atent selectionata a toartei, aceasta se adapteaza perfect mainii.

Au un aspect deosebit atunci cand sunt folosite.

Dimensiuni:

Inaltime – 8,5 cm
Diametru – 8,5 cm ( 5,5 cm la baza )
Material: Sticla borosilicata
Volum: 250 ml

Aceste cani nu doar ca au un aspect deosebit, dar datorita sticlei si dimensiunilor, sunt perfecta pentru servirea cafelei cu lapte.


Lasă un comentariu