Laptop APPLE MacBook Air md712ro/b, Intel Core i5 – reducere 800 lei

Laptopul Apple MacBook Air model 712ro/b vine echipat cu noile procesoare Intel Core i5 si i7 de a patra generatie.Acest lucru inseamna ca foloseste putina energie  oferind in acelasi timp performanta inalta.

Procesorul Intel HD Graphics 5000 ofera o grafica cu pana la 40% mai rapida.

MacBook Air de 11 inchi are acum autonomie de pana la 9 ore intre incarcari, iar modelul de 13 inchi are o autonomie  de pana la 12 ore.  Ai la dispozitie pana la 10 ore de redare de filme pe modelul de 13 inchi si pana la 8 ore pe modelul de 11 inchi. datorita modului standby de 30 de zile, poti sa pleci pentru cateva saptamani si apoi sa reiei totul de unde ai ramas.

macbook_air_11.  macbook_air_11macbook-air11

Cu portul ultrarapid Thunderbolt iti poti conecta MacBook-ul Air la cele mai noi dispozitive si ecrane, precum Apple Thunderbolt Display. MacBook Air este echipat, de asemenea, cu doua porturi USB 3, astfel incat poti sa conectezi cele mai noi dispozitive USB 3 pentru a transfera date cu pana la de 10 ori mai repede decat USB 2.

Pot spune ca este un laptop bun iar faptul ca pretul  sau de achizitie  este de 4299 lei reprezinta punctul forte tinand cont ca pretul ei a fost de 5099 lei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.