Cadouri inedite – preturi de la 50 lei

Toti se bucura cand primesc un cadou, dar cand acest cadou nu este un simplu obiect ci o activitate placuta pe care el o doreste de mult timp,  inseamna ca ati ales cadoul cel mai potrivit.

Activitatile pe care le faceti cadou se pot selecta  in functie de zona, tipul activitatii(zbor, pe apa, masini faimoase, natura, rasfat, gourmet, sport, hobby, fashion, sau activitati cadou creative) si in functie de persoana careia i se face cadoul( el, ea, mame, bunici, absolventi, pensionari, colegi, sefi, prieteni, familii, cupluri, familii cu copii sau 3 G (trei generatii-bunici, soti,, copii)

Sa daruiesti Vouchere Activitati Cadou este cea mai simpla si spectaculoasa metoda de a face un cadou. Sistemul de plati online iti genereaza automat Voucherul Activitati Cadou personalizat la orice ora ti-ai adus aminte ca trebuie sa faci un cadou. Daca ai ales metoda de plata online dureaza 2 minute sa obtii un Voucher Activitati Cadou; simplu de achizitionat , efectul dorit cand il daruiesti.

Voucherul Activitati Cadou este un document de valoare care da dreptul titularului sau sa desfasoare activitatea trecuta pe voucher. Folosirea voucherului presupune acceptarea de catre titular a termenilor si conditiilor generale de folosire a voucherului precum si a termeniilor si conditiilor specifice activitatii. Voucherul este valid de regula 6 luni sau 12 luni in functie de activitatea aleasa. Unele activitati care se pot desfasura doar vara sau doar pe parcursul a 2 anotimpuri ; in acest caz voucherele sunt valide 12 luni.

Cum arata un voucher cadou?

Voucherul Activitati Cadou contine doua pagini:

-prima pagina sunt detalii despre: activitatea aleasa, codul activitatii, titularul, zona in care se desfasoara activitatea, data pana la care este valid voucherul, numele celui care daruieste voucherul si mesajul acestuia, sectiunile mai importante din Termeni si Conditii Generale.

– in a doua pagina gasesti detalii despre activitatea pe care ati ales-o: descriere, cateva randuri cu termeni si conditii specifice activitatii, calendarul de desfasurare a activitatii.

Voucherul cadou insemna CADOU INSTANT la orice ora?

DA ASA ESTE !

Ganditi-va la prietena, sotia, prietenul, sotul, sau alta persoana indragita de dumneavoastra ca dimineata verifica  emailul chiar de ziua aniversara, dorind sa gaseasca cele mai frumoase urari.Cand deschide email-ul dumneavoastra gaseste un voucher cu activitatea RASFAT( spa, masaj, lectii de machiaj).Ce credeti, o sa fie fericita?

Pasii pe care trebuie sa-i urmati dumneavoastra sunt:

 1. Alegi activitatea. Ai la dispozitie o gama larga de Activitati Cadou.

  Selectezi o activitate, treci numele persoanei caruia vrei sa-i daruiesti voucherul, de catre cine este oferit voucherul ( de catre tine sau din partea colegilor sau din partea „unui anumit grup”) si un scurt mesaj personalizat.
  Daca nu esti hotarat ce sa alegi poti achizitiona un voucher valoric.

 2. Activezi voucherul achitand contravaloarea lui.
 • Plata se poate face: on line prin MobilPay, Voucherul Activitati Cadou este activ imediat si iti va fi transmis pe e-mail sau il vei putea downloada din contul tau de utilizator Activitati Cadou Supermarket.
 • prin depozit direct in contul lor la cea mai apropiata filiala Unicredit sau Raiffeisen Bank, nu se percepe comision. Voucherul Activitati Cadou va deveni  activ in 4 ore sau cel tarziu urmatoarea zi lucratoare. Va fi transmis pe e-mail, dupa ce contravaloarea lui va fi inregistrata in contul lor,  sau le vei trimite copia ordinului de plata.
 • prin transfer bancar, Voucherul Activitati Cadou devine activ intre 1 si 4 zile lucratoare,  si-ti va fi transmis pe e-mail, dupa ce contravaloarea lui va fi inregistrata in contul lor,  sau le vei trimite copia ordinului de plata.
 • telefonic cu cardul, dupa plasarea comenzii ii suni , iar ei iti proceseza plata la telefon. Voucherul Activitati Cadou va fi activ cel tarziu in urmatoarea zi lucratoare.Se aplica o taxa suplimentara. Voucherul Activitati Cadou  devine activ  si-ti va fi transmis si pe e-mail dupa inregistrarea platii.
 • ramburs, Voucherul Activitati Cadou  va ajunge la tine in maxim 2 zile lucratoare. Vei primi prin curier Voucherul Activitati  Cadou si factura  pe care va trebui sa o achiti impreuna cu taxele suplimentare in functie de valoarea rambursului si costul variantei tipografice a Voucherului . Voucherul devine activ dupa incasarea platii ramburs.

3.   Primesti voucherul in format electronic sau prin posta. Daca ai ales metoda de plata Online , primesti voucherul in momentul finalizarii comenzii.

4.   Daruiesti Voucherul Activitati Cadou

Mai jos va las pe dumneavoastra sa alegeti cui doriti sa daruiti  activitati cadou:

-pentru EA

-pentru EL

– cupluri

– pentru familii

pentru copii

Daca nu sunteti inca hotarat pentru cine si ce activitate sa alegeti, gasiti ofertele complete pe site-ul activitati-cadou.ro.

Recomand achizitionarea Voucherului Activitati Cadou, deoarece ai posibilitatea sa poti face pe cineva fericit instant dar si din prisma faptului ca la unele activitati cadou beneficiezi de reduceri consistente.

Este o idee inedita de a face cuiva un cadou la care nici nu a visat vreodata.

Acum ai posibilitatea de a alege dintr-o diversitate de activitati cadou si ocazii pentru a darui.

Indifernt de anotimp, varsta, sex, situatie familiala sau de alte criterii de selectie poti sa faci un cadou foarte repede accesand site-ul activitati-cadou.ro.

Succes!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.