Parfumul cu feromoni – seducerea persoanelor de sex opus

Parfumul cu feromoni ajută de seducerea persoanelor de sex opus.

Vrei să ai putere seductivă asupra partenerului tau?

Produsul fără miros, cu conținut de feromoni este soluția perfecta. Parfumul cu feromoni ajută de seducerea persoanelor de sex opus chiar în câteva momente de la folosire. Dați 3 pulverizări pe față și pe gât! Asta este tot ce trebuie sa faci, restul vine de la sine.

Acesta este feromon pentru ea:

Feromon pentru femei (10ml)

Acesta este feromon pentru el:

feromon

Feromonii  reprezinta mesajul secret al corpului tau către alt corp! 

Organismul uman secretă și el acest tip de substanțe chimice esențiale în jocul seducției dintre bărbați și femei. Acest mesaj chimic de compatibilitate și atracție sexuală este secretat mai intens de către bărbați dar femeile transmit și ele astfel de semnale chiar dacă intensitatea  lor este ceva mai redusă. Feromonii în sine nu au miros dar mesajul lor subtil este perceput rapid și preluat de simțul olfactiv adică de nas și transmis către centrii senzitivi ai creierului.

Parfumurile cu feromoni pentru femei și pentru bărbați pot fi folosite cu succes atunci când ne dorim o îmbunătățire a metodelor noastre de seducție. Un astfel de parfum ne poate conduce la persoana potrivită . Amplificând feromonii naturali secretați de corpul nostru putem fi siguri de succesul nostru.

Compozitie: 
-Alcool denaturat;
-Apă;
-Feromon.

Avantajele achizitonarii acestui produs sunt:

– Garantie 100% banii inapoi: perioada de garanție menționată pe pagina produsului vă permite să încercați produsul și să vă dați seama că efectele sunt pe măsura așteptărilor Dvs. Dacă nu ar fi așa aveți posibiliatea de a trimite înapoi produsul desfăcut și vă primiți înapoi banii cheltuiți;

– Returul in 14 zile daca nu esti multumit de produs;

– Există posibilitatea de a desface coletul și a verifica integritatea și conținutul în fața agentului de curierat. Această opțiune se poate cere contra cost (5 RON) la finalizarea comenzii, bifând opțiunea corespunzătoare, sau în momentul în care veți fi contactat de către operatorul care validează comanda dvs.

– Transport GRATUIT;

– Puteți alege dintre modalitățile de plată: ramburs în momentul preluării coletului, plată prin card bancar, transfer bancar sau Paypal.

 

Pretul acestui parfum miraculos este de 99 lei si poate fi comandat acum de la magazinul maxmed.ro.

Recomand cumpararea acestui parfum deoarece te poate ajuta in mai multe situatii si dupa primul rezultat o sa-ti doresti sa-l ai intotdeauna in geanta.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.