Uscator de par profesional Remington Pro-Air , 2300 W – reducere 13%

Acum nu mai trebuie sa pierzi mult timp pentru uscarea parului tau, deoarece el ofera un flux de aer cu viteza de 130 Km/h ! Este chiar ce ti-ai dorit.

Acest uscator de par PROFESIONAL are grija de parul tau !

 

Beneficiezi de o finisare profesionala in fiecare zi

Avand o putere de standard profesional, uscatorul de par PRO-Air AC de la Remington este tot ce ai nevoie pentru a avea o uscare profesionala, de salon, si la tine acasa. AC5999 iti aduce performanta salonului de coafura, plus o conditionare ionica cu 90% mai multi ioni pentru stralucire si efect antistatic.

Uscatorul de par Pro-Air este foarte usor, asa ca poti sa manevrezi peria intr-o mana iar in cealalta uscatorul, cu o indemanare profesionala. Vine impreuna cu o serie de accesorii care te ajuta sa iti creezi coafura dorita. Foloseste difuzorul pentru a adauga volum si pentru a defini parul ondulat sau concentratorul pentru parul drept. Concentratorul slim de 7 mm este ideal pentru parul neted si concentratorul usuca rapid portiunile dorite.

Motorul AC cu standard de salon are o putere de 2300W, facand uscatorul de par Pro-Air mult mai durabil decat motorul DC obisnuit. Durabilitatea uscatorului face ca achizitia lui sa fie o investitie de succes pentru setul tau de ingrijire a parului, in acelasi timp fiind si avantajoasa pentru buzunarul tau.

Remington - Uscator de par Remington Pro-Air AC5999, 2300 W - Negru

Remington - Uscator de par Remington Pro-Air AC5999, 2300 W - Negru

Uscator de par de inalta performanta

Acest uscator de par ofera un flux de aer cu viteza de 130 Km/h, pentru o uscare rapida care te ajuta sa economisesti timp pretios atunci cand te pregatesti. Acest lucru combinat cu un motor AC de mare putere, te ajuta sa obtii o uscare profesionala si puternica cu rezultate de salon, la tine acasa.

Conditionare ionica pro

Ionii din fluxul de aer transforma moleculele de apa din parul umed in picaturi foarte mici – mult mai usor si mai rapid de uscat, asa ca parul este supus caldurii mai putin, ramanand mai sanatos. Picaturile mici sunt absorbite mai usor, parul ramanand mai hidratat si aratand mult mai sanatos. Pe langa aceste lucruri, ionii au efect antistatic.

De ce este foarte performant:

– motorul este alimentat de curent alternativ si are o durata mai lunga de viata. Este cu 40% mai eficient decat un aparat standard Remington, iar motorul dureaza de 3 ori mai mult;

– invelisul avansat din ceramica previne arderea parului si electrizarea lui, asigura o alunecare usoara si o incalzire uniforma, si ajuta la mentinerea hidratarii naturale a parului;

– datorita sistemului avansat care trimite ionii naturali catre parul tau, acesta va fi mai stralucitor si considerabil mai moale(ionii previn electrizarea si contribuie la sanatatea si regenerarea firului de par);

– puterea aparatului este de 2300 W;

– acest aparat are un cablu de alimentare de 3 metri, care iti permite libertate de miscare si accesibilitate la prize.

Caracteristici importante:

  • Uscator de par profesional 2300W;
  • Flux de aer 130 km/h pentru o uscare rapida;
  • Motor AC durabil cu calitate de salon;
  • Conditionare ionica – 90% mai multi ioni pentru mai multa stralucire si efect antistatic*;
  • 3 trepte de temperatura / 2 trepte de viteza;
  • Jet de aer foarte rece pentru mentinerea formei parului;
  • Concentrator slim 7 mm;
  • Concentrator pentru uscare rapida;
  • Difuzor;
  • Grila spate detasabila usor de curatat;
  • Dispozitiv de agatare;
  • Cablu de 3 m.

Avantajele achizitionarii acestui produs sunt:

  • returul este GRATUIT
  • ai 30 de zile calendaristice la dispozitie pentru a solicita returul produselor achizitionate de aici
  • iti vei primi toti banii inapoi, inclusiv costul transportului initial – fara intrebari suplimentare si fara batai de cap
  • nu te costa nimic in plus sa returnezi o comanda –  curierul vine la tine pentru a ridica produsele
  • ca sa returnezi o comanda, e de ajuns  telefonezi sau sa  trimiti un email
  • deschizi coletul inainte de plata .

Pretul acestui produs este de 209  lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat acum de la magazinul  elefant.ro.

Pretul initial al produsului a fost de 239 lei.

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp.

Recomand cumpararea acestui produs deoarece este de o calitate superioara, este profesional, are grija de parul tau, economisesti timp  iar pretul a fost redus cu   13%.

 


Lasă un comentariu