Spa complet pentru masina ta – reducere 66%

Oferta include:

-Curatat tapiterie auto complet care include: plafon + podea + scaune fata + bancheta spate + portbagaj + fete usi + bord + tetiere + cotiere

-Polish cu produse 3M

-spalat exterior

-degresat jante

 

Pachet polish auto

La spalatoria te asteapta o echipa tanara si profesionista care lucreaza in 4 boxe de spalare, cu solutii profesionale de curatare, degresare, parfumare, jet-uri, aspiratoare.

Serviciile oferite  sunt: spalat exterior (autoturism, suv, jeep), spalat interior (autoturism, suv, jeep), spalare motor, degresare, curatare tapiterie, curatare si spalare covoare.

 

Interiorul automobilului este cel mai important aspect din punct de vedere al confortului si igienei. Conform unor studii sociologice, o persoana obisnuita petrece minim 600 de ore anual in propriul autoturism, interactionand permanent cu volanul, schimbatorul de viteze, consola de bord, locuri in care, microbii si parazitii din mediul inconjurator isi gasesc un camin caldut.

 

Intretinerea interiorului si mentinerea curateniei ii prelungesc durata de viata, conserva valoarea masinii si ofera confortul necesar soferului si pasagerilor.

Cum trebuie sa procedam:

-dupa cumpararea cuponului, suna la sediul nostru pentru programare(datele de contact le vei gasi inscrise in cupon)

-printeaza cuponul si prezinta-te cu el la sediu.

 

Avantajele achizitionarii acestei oferte:

-primesti banii inapoi daca nu esti multumit in 14 zile;

-plata folosind Cardul (Visa, Visa Electron, Maestro si MasterCard, prepaid, de debit sau de credit, indiferent de banca emitenta indiferent daca aceasta este in interiorul sau exteriorul Romaniei);

– plata prin Pay Pal;

– plata prin Transer bancar;

 

Pretul acestui pachet este de 149 lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat chiar acum de la magazinul teamdeals.ro.

Pretul initial al produsului a fost de 450 lei.

Recomand cumpararea acestui pachet deoarece este foarte cuprinzator reducerea de 66% este semnificativa.

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.