Aspirator Philips SmartPro Active FC8820/01, Robot, Capacitate praf 0.4 L, 22 de senzori, Telecomanda, Functionare 120 min, Negru – reducere 670 lei

Incepând de azi, lasati curatenia pe seama lui!

Nu mai trebuie sa pierdeti timpul facand curatenie, robotul efectuează munca grea în locul dumneavoastra si  în acest fel fel economisiti nu numai timp ci şi bani!

Stati comod pe fotoliu si priviti cum munceste pentru dumneavoastra acest robot.

Sistemul de detectare inteligentă adaptează curăţarea la orice mediu

Noul aspirator robot este echipat cu sistemul de detectare inteligentă, o combinaţie de cipuri inteligente, până la 22 de senzori, un giroscop şi un accelerometru, care îi conferă robotului capacitatea de a curăţa singur. Robotul înţelege mediul şi alege strategia de curăţare optimă pentru a-ţi curăţa casa cât mai repede posibil. Robotul nu se blochează şi se întoarce la staţia sa de andocare atunci când este necesar.

Aspirator Philips SmartPro Active FC8820/01, Robot, Capacitate praf 0.4 L, 22 de senzori, Telecomanda, Functionare 120 min, Negru

Senzori cu infraroşu pentru detectarea şi evitarea obstacolelor

Noul aspirator robot Philips este echipat cu 6 senzori cu infraroşu pentru detectarea şi evitarea obstacolelor, cum ar fi pereţii, lămpile sau cablurile, astfel încât podelele să fie curăţate cu atenţie. În sfârşit, te poţi bucura de o casă curată fără să fie nevoie să intervii.

Revine automat la staţia de bază pentru încărcare

Atunci când bateria aspiratorului robot Philips este aproape epuizată, acesta va merge automat la staţia de andocare pentru a se încărca, astfel încât să fie pregătit pentru următoarea sesiune de curăţare.

Capacitatea de a programa curăţarea pentru întreaga săptămână

Noul aspirator robot oferă o funcţie de programare săptămânală, astfel încât să poţi programa următoarea sesiune de curăţare cu o săptămână înainte, existând posibilitatea de a seta ore diferite pentru fiecare zi, cu excepţia uneia singure. Robotul se va activa chiar dacă nu eşti acasă, astfel încât să te poţi bucura de o casă curată.

Baterie Li-Ion puternică pentru durată de funcţionare de 120 min

Bateria cu litiu-ion puternică are o durată de viaţă mai lungă şi un timp de încărcare mai scurt decât bateriile standard. Noul aspirator robot funcţionează timp de până la 120 min.

Sistem de curăţare în 3 etape, inclusiv funcţia de ştergere uscată

Primele două perii lungi împing murdăria şi praful pe traseul robotului. Apoi, capul de curăţare adună murdăria şi praful datorită motorului său puternic. La final, dispozitivul de ştergere cu ataşare rapidă rafinează curăţarea colectând şi cele mai fine urme de praf de pe podele.

Robotul detectează zonele cele mai prăfuite pentru o curăţare mai temeinică

Funcţia de senzor de praf permite robotului să recunoască automat zonele cu cele mai mari acumulări de praf, astfel încât să rămână în acele zone cu câteva secunde în plus, pentru o curăţare mai temeinică.

Capul de curăţare cu urmărire a conturului se adaptează la podelele inegale

Aspiratorul robot este prevăzut cu un cap de curăţare mobil, care urmăreşte conturul podelelor, covoarelor, carpetelor etc. pentru a asigura rezultate precise de curăţare.

4 moduri de curăţare pentru a se adapta la diferite zone

4 moduri de curăţare pentru a se adapta la diferite zone din casa ta. Modul tip Z conduce robotul după un tipar paralel în zig-zag, atunci când acesta descoperă un spaţiu relativ mai mare. Modul de salt conduce robotul în linie dreaptă, iar atunci când robotul se loveşte de un obiect, acesta va alege o altă direcţie în mod aleatoriu. Cu modul în spirală, robotul efectuează mişcări în spirală, crescându-şi treptat raza. Modul de urmărire a peretelui permite robotului să cureţe în timp ce rămâne aproape şi paralel cu peretele.

 

Mod de aspirare TURBO pentru curăţare intensă

O curăţare avansată, temeinică şi fără efort

Avantajele achizitionarii acestui produs sunt:

  • ai 14 de zile calendaristice la dispozitie pentru a solicita returul produselor achizitionate de aici;
  • transport GRATUIT  in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 99 lei;
  • transport GRATUIT  in  afara Bucurestiului  pentru comenzi mai mari de 299 lei;
  • plata se poate face ramburs, prin transfer bancar sau online „3-D Secure”;
  • ca sa returnezi o comanda, e de ajuns  telefonezi sau sa  trimiti un email;
  • deschizi coletul inainte de plata.

Pretul acestui produs este de  1.199,00 lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat acum de la magazinul marketonline.ro.

Pretul initial al produsului a fost de 1.869,00 lei.

Recomand cumpararea acestui produs deoarece este de o calitate foarte buna, usor de utilizat, iar pretul a fost redus cu 20%.

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.