Calatoreste eficient la cele mai mici tarife – avantaje pentru pasageri si pentru conducatorii auto

BlaBlaCar este o comunitate de încredere care conectează conducătorii auto care au locuri libere în mașină cu pasagerii care merg în aceeași direcție. Cu Peste 20 de milioane de membri din 19 țări BlaBlaCar este cea mai mare comunitate de ridesharing din lume creând o rețea de transport în întregime nouă, acționată de oameni. Cu un serviciu dedicat clienților, o pagina web, o platformă mobilă de ultimul tip și o comunitate de utilizatori care crește rapid, BlaBlaCar face călătoria socială, economicoasă și mai eficientă pentru milioane de membri.

         

Pentru conducători auto:Reduceți costurile de deplasare!

Mergi undeva cu mașina? Nu mai călători singur/ă! Oferă-ți locul liber în doar câteva secunde, economisește bani luând pasageri.

  Ești conducător auto? Descoperă cum funcționează BlaBlaCar

Pentru pasageri:Călătoriți la prețuri imbatabile!

Rezervă-ți locul și călătorește în toată țara convenabil și rapid la un preț mult mai mic, chiar dacă te-ai hotărât în ultima clipă!

Trebuie să călătorești? Descoperă cum funcționează BlaBlaCar

BlaBlaCar:Încredere și siguranță

Te ajutăm să-ți cunoști colegul de călătorie înainte de drum. Profilurile verificate și membrii evaluați creează o comunitate de încredere.

Află mai multe despre BlaBlaCar și siguranță

Pentru multe femei, ridesharing-ul poate ridica probleme legate de securitate, și deși BlaBlaCar are un număr de funcționalități de siguranță care să creeze o comunitate sigură și de încredere, se poate întâmpla ca unele femei încă să nu se simtă confortabil împărțind o călătorie cu un alt membru de sex masculin. De aceea BlaBlaCar a creat Doar pentru doamne, pentru a permite membrilor să planifice un ridasharing unde atât conducătorii auto cât și pasagerii sunt femei. Este o modalitate foarte bună pentru femei să se simtă în siguranță, și este apreciat mai ales prima dată când o femeie face ridasharing în comunitatea BlaBlaCar.

Interconectarea  conducătorilor auto cu pasagerii care merg în aceeași direcție este posibila la   blablacar.ro , la cele mai bune preturi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.