Cercei Phillip Gavriel 18K Yellow Gold & Sterling Silver Fancy Citrine Drop Earrings – reducere 73%

Totul pentru tine !

Magazinul on-line Boutique Mall pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse ce apartin brandului Phillip Gavriel din categoria Bijuterii fara a mai pierde foarte multe ore prin magazine.

Produsul Phillip Gavriel 18K Yellow Gold & Sterling Silver Fancy Citrine Drop Earrings, din categoria Cercei Dama, este disponibil la un pret corect, pentru ca dumneavoastra sa va completati garderoba si sa il puteti asorta tinutei dorite.

Aveti posibilitatea de a alege produsule Phillip Gavriel 18K Yellow Gold & Sterling Silver Fancy Citrine Drop Earrings in culoarea Yellow-White, acesta fiind disponibil in mai multe culori si nuante. In aceeasi gama, Cercei Dama, vei gasi si multe alte produse asemanatoare ale brandului Phillip Gavriel. Anii de experienta si renumele pe care il are la nivel international fac produsele Phillip Gavriel unele din cele mai dorite si mai cautate din aceasta categorie.

 

           

Avantajele achizitionarii acestui produs:

  • 100% Original
  • Verificarea Coletului
  • Livrare Gratuita
  • Retur 14 zile
  • PLATA : Ramburs in numerar, odata cu primirea produselor la dumneavoastra
  • PLATA : Card de debit sau credit cea mai simpla metoda de plata in conditii de                          securitate maxima

Calitatea este caracteristica principala pe care o cautam cu totii atunci cand vrem sa cumparam ceva, indiferent de ce este vorba.

 

Pretul acestui produs este de  1.395 lei si poate fi comandat chiar acum de la magazinul  b-mall.ro.

Pretul initial a fost de 5.109 lei .

Recomand personal cumpararea acestor cercei  deoarece pretul a fost redus cu 73%  iar calitatea lor este deosebita.

La acest produs economisesti 3.714 lei.

Calitate la pret redus !

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp !


Lasă un comentariu